Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Amikor bent vagy a farmon, böngészőben (kliensben nem múkszik), és gond adódik, akkor nyomd meg az F12-öt, várj türelemmel, amíg alul megjelenik egy széles-hosszú fehérség.
    Ott a felső sorban kattints a Console fülre, és utána amit kiír, azt fotózd le.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha új a géped, akkor próbáld meg az Fn+F12 .
    Ekkor ha a farmodon vagy böngészőben ezt fogod látni:
    upload_2025-11-16_8-46-45.png
    Nyisd meg, fotózd le.

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  3. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sokunknak nem működik a játék rendesen, de már rájöttünk, hogy feleslegesen írkálunk a fórumra nem fog semmi sem változni.
    Lassan elszivárgunk, mert sokáig nem lehet ezt idegekkel bírni.Lehet, hogy én kezdem?

rudcsi24 és stefano0606 kedveli ezt.
  4. tündérke♥

tündérke♥ Fórum-zöldfülű

Nálam is ugyanez a helyzet, állandóan frissíteni kell, hogy tudjak valamit csinálni.

rudcsi24, sticzmaria55 és stefano0606 kedveli ezt.
  5. Pityipanggg

Pityipanggg Utánpótlás-írogató

Aktiváltam az 1 órás munkás kupont. A tenyésztés 3.45 pec volt. hát a halakat már nem tudtam berakni mert állandóan frissíteni kellet. borzalom a játék. Az ID. miden farmomnál 10 milla alatt van. Volt ahol 385 madár érmém lett mert olyan lassú,hogy nem mutatta az ereményt,kétszer raktam be. Már évek óta nem írom le a hibákat mert fölösleges. ha akrják megjavul ha nem-nem,

6. Hegeniki

Hegeniki Járnitanuló

Most végeztem a 36 db felhősorral ami 30 percembe került.

Játék az idegekkel? Jó.

stefano0606 kedveli ezt.
  7. edite72

edite72 Utánpótlás-írogató

Borzasztó vacak a játék, nagy 0 az egész. Bár feleslegesnek tartottam, de megcsináltam minden tesztet, töröltem minden előzményt, letöröltem, majd újra letöltöttem, váltottam böngészőt, persze, hogy nem lett eredménye semmi, ugyanolyan rossz. Felesleges is ezeket ki irkálni, mert ez nem fogja megoldani a problémát senkinél. Fogjátok már fel, hogy a hiba ott van, a játékban. Hát mennyien panaszkodnak??!! Nem kellene hülyének nézni senkit.

soresne kedveli ezt.
  8. Őzike1969

Őzike1969 Utánpótlás-írogató

Szinte hihetetlen rossz a játék !Nagyon lassan tölt be,állandó talicskázás !A böngésző váltás sem oldotta meg a problémákat.Régebben volt karbantartás: most miért nincs / talán kevesebb a bevétel /?Továbbítani kellene a sok panaszt : tegyék rendbe, fejlesszék a rendszerüket .

-sormar- és _OrSyKa_ kedveli ezt.
  9. _OrSyKa_

_OrSyKa_ Utánpótlás-írogató

Az alap nem jó akkor a ráépítés összeomlik egyszer :cry:

-sormar- kedveli ezt.