Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Őzike1969

Őzike1969 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok !
    Nagyon jó lenne,ha a központ felé jeleznétek,hogy a barik talicskázását szüntessék meg,mert egyre zavaróbb és lassul a játék.
    Köszönöm szépen.

vihence kedveli ezt.
  2. rozo52

rozo52 Törekvő

Tisztelt Moderátorok!
    Kérem jelezzétek a központ felé, hogy 1 napja bármit akar az ember csinálni nem működik normálisan a játék, folyamatosan mindenre várni kell, a birkák csak talicskáznak , a belépésnél is csak gondolkodik.......
    Gép takarítás volt, internet sebessége szintén és folyamatos !
    Köszönöm, ha jelzitek, további JÓ játékot

soresne kedveli ezt.
  3. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Addig ugráltak a bírkák a medve fején hogy nem tudtam fodbalozni elveszett ---köszönöm BP

soresne kedveli ezt.
  4. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Komolyan gondolták ezt a Party Pörgetés limitet a vízörvény dekor vásárlásnál? Ha megvenném az öt fejlesztést, 15 pörgetést veszítenék el. Miért nem cserélik ki akkor a PP-t valami másra? Nem hinném, hogy egyedül nekem van 200-nál több pörgetésem. Újabb bosszúság :cry:

5. -sormar-

-sormar- Fórum-zöldfülű

A barikát el lehetne már tüntetni,mert nagyon zavaró és lassítja a játékot.:cry:Bezzeg az akciókat nyomatják ezerrel.>:(

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Most komolyan elvesztem a Party pörgetéseket ha megveszem a dekor fejlesztéseit?
    Természetesen a csomagban lévőkre gondolok és nem a meglévőre...
    mindezt cirka 125 farmaranyért...
    gratulálok a készítőknek...ez ismét egy okos, korrekt húzás volt részükről...

Lenczy kedveli ezt.
  7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok!

Panaszom van.
    Úgy gondolom, hogy a party pörgetésekre vonatkozó túlfoglalási irányelv miatt hátrányos megkülönböztetésben részesülök. Ha már hoztak egy ilyen változást a játékba, akkor lehetnének egy icipicit figyelmesebbek, hogy az ilyen alkalmakkor mint a mostani, ne party pörgetés legyen az ajándék a vásárlás mellé...vagy azok számára, akik nem tudják hasznosítani a pörgetéseket, azoknak miért nem adják olcsóbban?
    Ez számomra nem igazságos, ezért úgy döntöttem, hogy a dekorhoz tartozó FA-ért megvásárolható fejlesztésekre nem költök.