Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem gondolom, hogy Dolphin arra szorulna, hogy megvédjem, de azért lenne egy észrevételem. Azt kérte, hogy a SEGÍTSÉGKÉRŐ topikba ne azt írd le, hogy tele a hócipőd, mert abban ő nem tud segíteni. De ha valaki tényleg segítséget kér, az elvész a sok - ott mindenképpen - felesleges bejegyzés között. Kér a dühödet olyasvalakin levezetni, aki nem tehet semmiről...
   
 2. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  A moderátor ugyanolyan játékos, mint Te meg én. A dolga pontosan az: betartatni a fórum szabályzatát. Az a bejegyzés, ami ikszedszerre írja le ugyanazt ugyanarról, felesleges. A modi nem üzemeltetője a játéknak. Be akar lépni reggel, és nem tud. Jelzi a központnak. Majd helyrejön a játék, és jönnek a hibajelzések, hogy nem lehet(ett) belépni. Mellette, hogy "bukom a bónuszokat", "felháborító", "sz@r az egész játék", "köszi BP", "ki fogja megtéríteni a káromat", "mert az egész csak a pénzről szól", stb, stb. Egyszer, kétszer tízszer. Mit csináljon? Segíteni nem tud, ha megfeszül sem. Ha törli, akkor jön a "cenzúra", meg a "persze fáj az igazság", meg a "mert negatívat nem lehet leírni" és társai. És közben meg a szerencsétlen, aki keresi a dekorját, vagy nem tudja etetni a karaktereket nem kap választ, mert elvész a kérdése a panaszáradatban. Ezért aztán Dolphin írt egy KÉRÉST, hogy ha panaszod van, azt a Panaszkönyvbe írd, ha segítséget kérsz, akkor pedig egy segítségkérő topikba. Fel nem foghatom, mi ebben a rossz.
  Nem feleslegesek a hibajelzések. De egy mindenkit érintő hiba esetén az elsőt már jelenteni fogják. A második viszont már felesleges. Nem lesz hamarabb javítás, akárhányszor is jelezzük ugyanazt. Igen, valóban van olyan is, hogy valaki belépési hibát jelez, de mivel más nem jelezte, a "takaríts" és "válts böngészőt" választ kapja. Ekkor nyilván nem felesleges a mások általi jelzés sem. Ne általánosítsunk. De ha kiírták, hogy hiba van, dolgoznak rajta, akkor minden ezirányú hibajelzés felesleges. A "minden is sz@r" pedig nem hibajelzés, hanem panaszkodás, és itt a helye. A hibajelzés az, hogy pl. "klienssel nem tudok belépni, ezt és ezt a hibajelzést kapom; farmnév, ID". Pont.
   
 3. Ableotory

  Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Dolphin kollégám az említett hozzászólásában kizárólag arra hívta fel a figyelmet, hogy a panaszok ebbe a témába valók, a hibák jelzése pedig ott szükséges. Egy kérés volt részéről, hogy a két topic rendeltetésszerűen működjön tovább.

  Senki sem oktatott ki senkit.

  A két téma közti különbségre lett felhívva a figyelem, ill. kérés volt a játékosok felé.
  Sajnos mi sem tudunk többet tenni annál, hogy tájékoztattunk mindenkit arról, hogy tudunk a hibákról és jelezték több nemzet tagjai is a központ felé.

  Ahogyan a játékosok nem tudnak játszani a kimaradt időszakokban, úgy mi sem, moderátorok.
  Megteszünk mindent annak érdekében, hogy mihamarabb tájékoztatásra kerüljön a játékos-közönség a fellépő hibákról. A játékosok véleményei is továbbításra kerülnek folyamatosan a központ felé, ahogy azt a többi nemzet is teszi.


  Kérjük a téma lezárását.
  Köszönjük.
   
  Sali~*.*, -gyöngy-581, .dina1. és 9 más kedveli ezt.
 4. libuskafarm

  libuskafarm Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Most már igazán valaki elintézhetné, hogy javítsák már ki azt a hibát, hogy belépés után nem lehet egyből belépni sem a nemesítéshez, sem a gazdaköribe.
  Nem tudom, hogy egyáltalán mit gondolnak odafent, hogy az ember tucatszor kattintgat kibe mire eléri. Engem most már nagyon dühít, főleg amikor sietnék és szeretném hamar megoldani a dolgaimat.
  Nem kell sem event ész nélkül, sem egyéb cullang, amíg ezeket a dolgokat meg nem oldják. És halkan jegyzem meg, ez már nem hetek, hónapok kérdése, hanem évek óta ez van kis túlzással, de a 2 már többesszám.
  Köszönöm.
   
  zigus és -BombadilToma- kedveli ezt.
 5. zigus

  zigus Törzsjátékos

  Sziasztok... tudom ,hogy felesleges leírni ,de kikívánkozik mégis belőlem ...lassan már unalmas ,hogy még mindig nem tökéletes a játék ,hogy miért ezt senki nem tudja megmondani....de az is bár sokat leírták ,hogy a csere az nem sokat ér , mert ami kéne és hiányzik azt nem lehet cserélni csak azt amiből temérdek van ...a ládák bontásánál nevetséges az 1db.os Tp. vagy Csp. de hát ezt is kitalálta valaki gratula érte ...mint a mesterségek völgye ajándék db-ok a kerek keréken már így is annyi van belőle ...legalább el lehetne adni a piacon ,de nem , és ezeket már nagyon sokan fel vetettük az ujjitásban is , de nem ....és még írhatnám ,de tudom nem kötelező játszani , csak sajnálom a 13 .évemet, de sajnos úgy is vége lesz ..hát ennyi panaszkodtam , de gondolom nem vagyok egyedül.. jó lenne ha jó lenne...szép napot mindenkinek...
   
  Anna051955, Dana64, soresne és 2 más kedveli ezt.
 6. soresne

  soresne Fórumgróf

  Sziasztok ! Nagyon mérges vagyok : délelőtt beraktam 132 tenyésztést a felröpiért.Most aratva látom semmi :mad:.Miért kell változtatni az event ismertetőén ?Át kellene gondolni,hogy mi is lesz valójában!
   
 7. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Véletlenül maradt ott a tenyésztés. Sajnos a tenyésztés nem ad felröppenőt.
  Elnézést kérek az okozott kellemetlenségért!
   
 8. soresne

  soresne Fórumgróf

  Ez mind kevés: oda lett 264 szupertáp!
   
  Utoljára szerkesztett: 5.10.23
  Dana64 kedveli ezt.
 9. dinka

  dinka Utánpótlás-írogató

  Sziasztok... úgy tudom ez a panaszok helye, mégis egymást oktatják ki a játékosok ...tény ,hogy mióta váltás volt nem működik rendesen a játék, rengeteg a leállás így sok a játékosok vesztesége is , de ,hogy mi van azt senki nem tudja --szomorú, ennyi játékost nem kéne hitegetni ..le kénne írni az igazságot ..mert ez játék lenne szórakozás , de ez már messze nem az...hát ennyi panaszkodtam mert itt lehet állitólag....
   
  Dana64 kedveli ezt.
 10. monster_02

  monster_02 Junior szaki

  Hát sziasztok , nem szoktam panaszkodni de ez szörnyű, ki be lépés, frissítés 5.ször ,hogy egyáltalán elinduljak valamerre ,hogy lehet így egyáltalán eventet befejezni , elkezdeni sem érdemes ....
   
  Dana64 kedveli ezt.
 11. gyongyinagy56

  gyongyinagy56 Járnitanuló

  Megint olyan lassú ez a *** 45 perc alatt értem végig a területeken,5 frissítéssel. Viccparádé.
   
  zigus kedveli ezt.
 12. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Segitség. Sajnos valami gond van a játékkal. Valami miatt nem sikerül betenni a képet, de igyekszem. Nem sikerül képet tennem fel róla.
  Igy jelenik meg az eventablak

  De a másik az eventnövény helyén számtalan kis napraforgó forog.
  Igy néz ki. Persze itt a képen nem látszik hogy forognak.

  Farmom: Farm_Tadity_
  ID: 25518752
   
  Utoljára szerkesztett: 12.10.23
 13. VéresDénes

  VéresDénes Járnitanuló

  Nem szoktam írogatni, csak nagyon ritkán, mert utána szinte semmi sem jön be.De most felveszem a kesztyűt, és leírom, hogy utoljára próbálkoztam a Picoloval. Soha többet! Amit kaptam, az nagyon semmi, sőt még azt sem tudom, hogy mit is ad.Sőt, hogy tovább menjek, csak azt kaptam amit ezelőtti játékokban is adott.Hát köszönöm is szépen.Pedig nagyon régi gazda vagyok ám.
   
  zigus kedveli ezt.
 14. edit5511

  edit5511 Fórum veteránja

  Szia! Az lenne a problémám , hogy nálam nem található a gazdaköribe a könyvnyomásra alkalmatlan feladat id 5016110
   
 15. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  A neve helyesen Könyvnyomásra felhatalmazva. Nézd meg az elvégzettek között is; lehet, hogy már rég túl vagy rajta. Ha nem találod, segítségkérő topikban kérdezz, ne a Panaszkönyvben; pl. ITT.
   
  HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
 16. edit5511

  edit5511 Fórum veteránja

  köszönöm
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 17. Mari210761

  Mari210761 Junior szaki

  Szép napot!
  Nem tudom eldönteni, hogy csak panaszkodjak, vagy hibát jelezzek. A Paradicsomi küldetés event leírásában szerepel az ajándékok között, hogy új ládát lehet szerezni (Rémes dolgok ládája 3.), és hogy ez a láda tartalmazza a molylepkét és a molylepke tápját is. Több játékostársammal egyetemben addig nem nyitottuk ki ezt a ládát, amíg a teliholdon el nem indult a tartalmi frissítés, melynek része a molylepke. Tegnapelőtt leellenőriztem a ládát, megnéztem, hogy mit tartalmaz, akkor még ezek a dolgok benne voltak, mint lehetséges nyeremény. Tegnap este elérkezettnek láttam az időt, hogy kinyissam, de előtte ismét ellenőriztem, hogy mit tartalmaz, és láss csodát, már nem szerepelt a felsorolásban a molylepke és ennek tápja. A Fórumon több helyen is megnéztem, hogy van-e erről a változásról valami, hát én nem találtam semmit. Az már szinte megszokott, hogy menet közben változtat a Bigpoint (a játékosok kárára természetesen) a nyereményeken, de az, hogy az evenismertetőben ezt már nem is jelzik, hát az abszurdum!
   
  sutimami57 kedveli ezt.
 18. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Történt egy kis változás a láda tartalmát illetően. A sötétlő szentjánosbogár-tápot cserélték szentjánosbogártápra.
  De a molylepke illetve molylepketáp továbbra is bontható a ládából.
   
  Sali~*.* és Mari210761 kedveli ezt.
 19. Mari210761

  Mari210761 Junior szaki

  Köszönöm szépen a választ! Most már nálam is ott van, de még az előző bejegyzésem megírása előtt is ellenőriztem többször, akkor nem volt ott. :)
   
 20. LimLom

  LimLom Járnitanuló

  Szervusztok!
  Azzal kezdeném, hogy a belépés előtt elvégzek egy teljes géptakarítást. Ezután a szomszédaimnak elküldeném a napi ajándékot. Íme egy kép a teljesítésemről: [​IMG] A kép alapján úgy tűnik, hogy az ajándék küldés alatt az összes szomszédom elhagyott. Ennek mennyi az esélye? Farmnév : LimLom ID: 6250158