Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Olvasd el főnök asszony írását. :)

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ez a farm nyitva maradt, ezért tudtam aratni, vetni rajta, de a másik kettőt becsuktam az előző aratás / vetés után, és már ~ egy órája képtelen vagyok rájuk visszalépni Kliensben, mert a nyitó ablak is már lefagy, és kiírja, hogy "Nem válaszol". Gondolom, megint valamit mókolnak a rendszerben, vagy töltik az újdonságokat, mert az új TH növény és a mancsdúza tápkeverési lehetősége is már elérhető. A francba töltögetnek ilyenkor, "dologidőben"?!
    Chrome-ban nagy nehezen betöltötte most az egyik farmot, de az meg olyan lassan megy, mint az egérfejés. :oops:
    Mikor érjük már meg, hogy technikailag is fejlesztik a játékot?!?!?!
    Mert ezek a rendszeres lefagyások nem a mi laptopjaink tudási színvonalától erednek!:mad:
    Egy farm komplett learatása közben háromszor ki-belépést kell csinálni a lefagyások miatt. :oops:

Kuzdern, rencsike982, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  3. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

sziasztok..
    nem irok ID-t felesleges ..mert szerintem nem egyéni hiba áll fennt..
    előttem szólókat elolvastam, valóban van valami hiba,de az nem jelen esetben az én gépem hibája,minden más jól működik rajt,kivéve a játék,belassult nem töltbe ha átlépek egy másik részre pl. főfarmról bahamára stb. kb. kb-3 hete volt már egy ilyen hiba jó pár napig.Aztán megjavult...de most is van hiba az biztos az okát nem tudom ,talán kijavitják mint ezelőtt is...

rozo52 és jólóbarát kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Olvasom a panaszokat... persze kellemetlen... sőőőőt ha nálam is tapasztalható az már botrányos;) De... ez jellemzően a valami történik a háttérben kísérő jelensége...8)
    Új eventmechanika jön... meg több egyéb esemény egyszerre indul.. s talán egyéb dolog is készül a játékunk hátterébe8)
    De miért nem kommunikálja ezt nyíltan a játékmester...:eek:o_O

Persze a játék megy... nincs teljes leállás...:D De egyszerűen jól esne a játékosoknak a kendőzés mentes- jujj de szépen fogalmaztam- kommunikáció....

castellina és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.