Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. stefano0606

stefano0606 Haladó

:D:D:D:D:D tényleg nevetséges ami itt folyik, ez a Farmvisszarendező egy rakás ... és még fizetem is érte én hülye, >:(>:( megint nem csinálja azt amit kellene csak pörög a virág , persze törli a múltkori beállítást de nem menti el a jelenlegi beállítást. Ugyanaz van mint a múltkor, de biztos én vagyok hozzá a hülye.. gondoltam elkezdem az eventet hátha nincs hiba , de tévedtem ... elég szégyen hogy a fórumon kell segítséget kérni ahoz hogy elmentse a jelenlegi farmos történetet, csak a főfarmon kellene , :sleepy::sleepy: 3 böngészőben is próbáltam , kliensel is inkognitó módba is próbáltam de negatív Gazda: stefano0606 ID: 12097667

Utoljára szerkesztett: 23.11.25, 07:20
  2. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Nekem nincs sorba rakva a 15 ajándékozott,pedig mindig ugyan azok kapják . Már nagyon elfáradtam ebbe a sok buta újításba. Legalább a prénium gazdáknak adnának egy olyan lehetőséget,hogy több név kijelölésével,csoportosan küldhessen ajándékot.