Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Negedi

Negedi Járnitanuló

Nekem tetszik az újítás. Holdason virágok vibrálnak. Ha rákattintok, learatom a növényt. Csak a virágokra kell fókuszálnom. Az ültetés már uncsi, régi. Igaz a tölgyes eltűnt, de mi az nekem. Egy területtel kevesebb. A kijelentkezési gomb nem működik, de ezt is megoldottam. Az egész oldalt be kell zárni, majd vissza és mehetek olvasgatni bárhol bármit. Tökéletesen működik ellenőrzés nélkül Volt egy professzorunk, ő megjósolta a hibák sokaságát. Szerettem olvasni írásait. Egy igazi mérges kismalac. Mikor valaki valamit kért, csak annyit írt: nekem van, de nem adok! S nekem a vicc jutott eszembe. :)
    Estétől nem lesz holdas, s talán a hibák is javításra kerülnek.

szöszi50 kedveli ezt.
  2. -sormar-

-sormar- Utánpótlás-írogató

Mi ez a talicskázás megint ?>:(

szöszi50 kedveli ezt.
  3. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vannak napok, mikor teljesen zökkenőmentesen betölt mindent, és vannak olyanok, mikor Rackó ajándék begyűjtéséig egy jó 15-20 percet kell várnom, mert addig tölt. Ez a jelenség másnál is fel szokott bukkani vagy magamnál keressem a hibát? fura egyébként, hogy bármi más weboldal meg gond nélkül működik.

szöszi50 kedveli ezt.
  4. csibike01

csibike01 Fórum-zöldfülű

nekem sem a chromon sem a firefoxon nem tölti be a földeket helyette csak egy üres oldal jön be már két napja. már jó lenne ha valamit csinálnátok mert ez megy mér több mint másfél hónapja egy ké1t nap kivétekével nem tudok befejezni egy eventet sem. szerintem egy jó nagy karban tartás kéne. már ez igy nagyon bosszanto. légyszi csináljatok már valamit

Gyildi1974, szöszi50 és vkgirl2001 kedveli ezt.
  5. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok megint én :) !
    Ugye van a Feketebárány hét!
    ha szeretnéd a felhősort meg szerezni az több mint 20.00Ft-ba kerül !
    Eddig azért feladatok megoldásához kötötték most meg fizessél érte nem keveset :-(
    És még mondják , hogy nem a pénzről szól a játék /ami ugye ingyenes/.....

surda39, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Gyildi1974

Gyildi1974 Utánpótlás-írogató

Szia.
    nekem se működik de próbáld meg a mickrosoft edge böngészőt azon tudok én is csak játszani néha megpróbálom a chromot mert mindig azt használtam de csak az üres oldal jelenik meg.

7. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Bal oldal menüsorban Rackó ajándéka ill. az egész hírek nem töltődik. Piros körben egy fehér 1 látható és alatta pedig sárga négyzetben piros felkiáltójel. Amikor rákattintok, jönnek a talicskás barik, felfut 100 % és nem történik semmi.
    Mi lehet a probléma, meg tudom-e oldani egyesdül ?
    Szerencsére az adventi kalendáriumot eléren fent az eseményeknél-

Mostanra a piros körben "3" számra váltott és nem töltődik be.

* Ne írj egymás alá több bejegyzést, a Szerkesztés gombra kattintva
    tudsz az eredetihez hozzáírni. Köszönjük, ha figyelsz erre.
    Most összevontam őket / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.25, 19:12
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha segítséget ellenőrzést szeretnél kérni, akkor Farm névvel, Farm ID-val gyere Segítségkérő topikba, ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    Amit javasolni tudok, ha nehezen tölt be a Játék, kapcsold ki a Farmodon az Animációkat.
    Egyéb javaslatokat itt írtam:
    <<Bejegyzés 1.>>
    <<Bejegyzés 2.>>
    Megértésedet köszönöm!