Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. melcsi67

  melcsi67 Haladó

  Szia! Sajnos több mint 2 hete rottyon van az egész,nem tudom,hogy egyáltalán fog-e működni valaha. Kiábrándító ez a szenvedés.:(:(
   
  hefti1963, zsudez6864 és Pincsyyy kedveli ezt.
 2. bogika1956

  bogika1956 Törzsjátékos

  MIÉRT NEM LEHET MÁR EGY NAGY KARBANTARTÁST CSINÁLNI? Állandóan lefagy. nem lehet frissíteni, alig lehet bezárni a böngészőt és újra indítani a játékot.
   
  hefti1963, dinka, laccem és 4 más kedveli ezt.
 3. bogika1956

  bogika1956 Törzsjátékos

  Már tele van vele a hócipőm hogy folyamatosan átpakoltok a panaszkönyvbe. Nem panaszkodtam hanem kértem hogy csináljanak már karbantartást!
  Az nem panasz hanem tény és komoly hiba hogy állandóan lefagy, nem lehet játszani!
   
  hefti1963, dinka és zigus46 kedveli ezt.
 4. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  olvasd el kérlek a Panaszkönyv első bejegyzését, s meg fogod érteni, miért pakoljuk át a bejegyzéseiteket ide.
  A probléma már ismert, dolgoznak rajta, ez nem Segítségkérés, ha újra és újra jelzitek, hogy még mindig nem megy, ez panasz, hisz mi nem tudjuk megjavítani, s nem is tudunk érdemben segíteni - s a sok bejegyzéstől sem fog előbb megjavulni.
  Megértésedet köszönöm!
   
  Othep kedveli ezt.
 5. zigus46

  zigus46 Aktív író

  Hát nem jó a játék...nagyon lassú a belépés is, lépésben megy... mindegy ,hogy kézi vagy gépi a betakarítás , pedig .takarítás, minden animáció kikapcsolva még az inkognitót is kipróbáltam...ez rémes ,hogy mióta van ez ?? és már lassan csak belépek már az eventeket sem csinálom semmi értelme, pedig 13. éve játszom de ilyen sokáig még nem volt élvezhetetlen a játék ...végre már kéne valamit mondani ,hogy lesz e-jó még vagy akkor game over ....ja és a gépem tökéletes, nem nálunk van a hiba hanem a javítás nem jó és ez már nagyon idegesítő és látom nem csak nálam van hanem minden játékosnál , hát ennyi....
   
  zsudez6864, Neni60, apranax41 és 3 más kedveli ezt.
 6. dinka

  dinka Utánpótlás-írogató

  Mi különbség ,hogy panaszkönyvbe írjuk a hibát vagy a segítség kérésbe ...a panaszkönyvet el se olvassák segíteni meg nem tudnak már lassan egy fél éve ..??? ja és nem jó a játék ..lesz valaha még jó ??,
   
  ildiko44 kedveli ezt.
 7. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Elárulnád, hogy mi Moderátorok és Adminok ugyan mit is foglalkozhatnánk a játék működőképességével, mikor az a Programozók dolga?
  Mi csak jelezni tudjuk a játék problémáit, (amit meg is teszünk), és átérezni a gondjaitokat.
  A nem megfelelő helyen levő hozzászólásokat pedig a továbbiakban is át fogjuk pakolni a megfelelő topikokba, mivel a Fórumnak van egy bizonyos rendje.
  A probléma, amely hosszú ideje fennáll és amelyen egy moderátor nem tud segíteni, a panaszkönyvbe való, a segítségkérés pedig a segítségkérő topikokba...
  Ez ilyen egyszerű.
  Nem egyszer előfordult az, hogy valaki nem kapott segítséget a Segítségkérőben, mert az írása elveszett a "**** a játék" bejegyzések tengerében.

  A Panaszkönyv pedig nem csevegő.
  Ezért azt a hozzászólásodat, amelyre reagáltam, törölni fogom.
  Ha esetleg nem tetszik az őszinteségem sem, hát elnézést kérek.
   
 8. laccem

  laccem Fórum-zöldfülű

  Hát ez Szörnyüüüüüü...legyen már vége vagy valami....
   
  Nannni, Neni60 és PapaMangó kedveli ezt.
 9. tuxumuxi

  tuxumuxi Junior szaki

  Ja és elfelejtettem azt megírni, hogy egyetlen program nem lassul le a gépemen, csak a farmerama! Ennyire tele van szeméttel? Talán a központi szerveren kellene már takarítani!
   
  Utoljára szerkesztett: 10.12.23
  cskati01, hefti1963, Cézárka2010 és 2 más kedveli ezt.
 10. dinka

  dinka Utánpótlás-írogató

  Megjött az új event és a játék berottyolt... game over...
   
 11. marina1950

  marina1950 Junior szaki

  Szia Mindenkinek! Szombat délután a fiam átnézte a laptopomat és kitörölte a CCleanert és még azt a másikat is, aminek most nem jut eszembe a neve.Sokat használtam a CC-t, érdekes volt, hogy mennyi sütit szedtem össze valahonnan.Igen, a farm nem egy gyorsvonat, de be lehet lépni.Tegnap este néztem a talicskázó édes barikat és eszembe jutott az az édes lajhár, ami régen valami ajándék volt .Bejött a bal alsó sarokban és azonnal lefeküdt, de a kurzorral fel lehetett kelteni.Utána bezártam a farmot, mert a barik csak talicskáztak.Bízom és remélek, hogy 1x gyorsabb lesz egy kicsivel a bejutás.
   
 12. -pekudli-

  -pekudli- Haladó

  Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lehet már normálisan bejutni a játékba és nem várni 5 percet? Arról meg nem is beszélve, hogy mindent akadozva tölt be, és mindenre 2x-3x kell rákattintani, hogy valamit le is tudjak szedni.Ez már azért egy picinykét sok ám. Vagy még mindég a "betörés" miatt szívok?
  Köszönöm a választ.Bocsika, de már kezdek mérges lenni, hogy már ez kb. 2 hete tart.
   
  bokaerzsi kedveli ezt.
 13. melcsi67

  melcsi67 Haladó

  Sziasztok! Hát semmi javulás nem látszik,ugyanolyan használhatatlan,lefagyós,kidobálós az egész minden gépen és verzióban! Ennyi
   
 14. pisti243

  pisti243 Haladó

  Sziasztok! Elöljáróban csak annyi örülök, hogy van ez a lehetőség :) és lehet panaszkodni bár most is lassú, szaggat, kidobja a jelzést kilépek vagy várjon a lap, kirakja a magas CPU-t. Ami tudtommal szerver probléma. Most is folyamatos a lap nem válaszól jelzés. A gyopáron állandó, helyszín váltásnál pedig hosszan pörög a napraforgó mire betölt. :( Bízom benne, hogy sikerül javítani a játék minőségén a mi segítségünkkel. :) :) Kitartást és sok türelmet kívánok NEKTEK és természetesen gazda társaimnak is. :) :)
   
 15. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok,
  ugye a megjelent Közleményt mindketten olvastátok, s nem az élesítés utáni ELSŐ belépés tapasztalatai alapján írtátok, h nincs változás?
  Kiemeltük benne, hogy az első belépés lassabb lesz, de utána érzékelni kell a változást.
  "Az első belépés mindenki számára lassúbb lesz, de ezt követően javulás várható."
  Itt találjátok a teljes Közleményt:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-a-játékban.24309/#post-1360947
  De természetesen, ha egy második, friss belépés után is ez a tapasztalat, jelezzétek, hogy tudjuk továbbítani a Központ felé.
  Köszönöm, ha visszajeleztek!
   
  pisti243, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 16. ildiko44

  ildiko44 Fórumfelvigyázó

  Tisztában vagyok a játék hibáival és azzal is, hogy nem nektek kéne ebben segíteni, hiszen csak közvetítitek a gondokat. Persze nem változik semmi. Már többször írtam, hogy számomra érdekes jelenség: amikor a party pörgetésnél véletlenül pörgetést nyerek a számlálóban nem változik az érték. Az első pár esetben jeleztem irásban a gondomat - 79 évesen már tudok számolni!! - mindig azt a választ kaptam, hogy beszámították és a reklamációm felesleges...Most hogy olvastalak benneteket és vártam hogy beérjen az eventnövényem megint megpróbáltam és természetesen ugyanígy jártam, de már nem is szólok, mert nincs értelme, nem változik semmi. Ugyanez vonatkozik a játék menetére is, ha van kedvem megvárom vagy kilépek és újra vissza, ha nincs akkor meg az aznapi játék már felesleges. Még egy dolog jutott eszembe...valamikor volt valami probléma és a belépési sorozarom megszakadt. Persze ez nem írtam, mert olvastam a csevegőben, hogy hiba volt a játéknál ellenőrzik és mindenki visszakapja a megfelelő számot. Hát ez sem érintett engem, , nekem ez is elveszett. Sebaj, még egy darabig megpróbálom játszani, - bár már 12 éve ezt teszem - s ha nem változik semmi akkor tényleg game over és keresek valami mást ami szórakoztatóbb. Sorry csak csatlakoztam az előttem szólókhoz... Kitartást kívánok nektek és a többieknek is akik még játszanak, vagy játszani szeretnének.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 17. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  ha hozol Farm nevet és Farm ID-t egy Segítségkérő topikba, nagyon szívesen ellenőrzöm Neked a Party pörgetéseidet, akár mai napra, akár általad megjelölt másik napra.
  A teljes napos leállásokra korrigálták a belépési sorozatot, amikor nem teljes napot érintett a probléma, akkor a Játékosnak kellett átvennie a Rackó napi ajándékát. Ha Te ott hibát észleltél, jelezni kell(ett volna), néma gyereknek sajnos nem tudunk segíteni.... De ezt is szívesen ellenőrzöm, ha megírod ezt a Segítségkérő topikba.
  Utólag számonkérni, panaszkodni, hogy nem történt meg valaminek a javítása, ami nem került felénk jelzésre, sajnálom, de nem érzem jogosnak. Mi mindent megteszünk, ami rajtunk múlik, s a felénk jelzett problémákban segíteni is igyekszünk, vagy megírjuk, hogy miért nem tudunk segíteni.
  Szóval várom jelzésed azonosítókkal a Segítségkérő topikokban.
  Természetesen a Játékos döntése, hogy meddig játszik egy adott Játékkal, viszont a döntésed jól gondold meg, ha törlésben gondolkodsz, mert nem lehet visszaállítani a törölt farmot. Inkább tarts egy kis szünetet, ha úgy érzed, belefáradtál, azzal nem ér semmi hátrány, aztán ha úgy döntesz, tudod még folytatni.
   
  Sylja, juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 18. bajusz1

  bajusz1 Törekvő

  Én azt vettem észre hogy firefoxon nagyon rosszul működik még mindig a játék,lefagy szaggat de chrome alatt egész jól teljesít.Majdnem mint régen ott hiba nem tapasztalható.Legalábbis nálam.Egy hiba van csak kb 2 hete a fák trágyázásakor mindig ki szedi és átakarja helyezni őket.Mondjuk nem csak fáknál hanem dekorok kézi aratásánál is előfordul.Korábban ezt nem tapasztaltam.
   
 19. Nesztor1978

  Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Kettő észrevétel - panasz a javításhoz ide - oda.

  WIN: (chrome)
  Érezhető valami gyorsulás a játékban. Eddig pozítiv a javítás. Ez az ide.

  MAC: (safari)
  - kidobtam a gyapjú pulóveremet
  - a talicskát a kertben lecserértem vödörre
  - eddig a napraforgó egy szép virág volt, ez az oda.
   
  farmeres53 kedveli ezt.
 20. suzi56

  suzi56 Járnitanuló

  Sziasztok! Semmilyen javulás nem tapasztalható a játékban!!! Hosszú percek, még letudok aratni!! Igy a játék teljesen élvezhetetlen. Nekem ehhez nincs idegrendszerem! Nem értem meg, miért nem lehet valamit csinálni!?
   
  juliannakoczkas és Neni60 kedveli ezt.