Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Tudom, hogy nem ide való, de nem találtam adekvátabb panaszládát, így random választottam egyet.

Eddig arról volt szó, hogy a PP korlátlan.
    Most úgy érzem, valami hiba miatt kapkodva bevezettek egy elég értelmetlen korlátot, ami alól egy nagy tevés kivétel van (egy nagy rakás, idősebbek értik).
    Egyszerűbb lenne
    - nem bevezetni
    - eltörölni a meglévőket is, hiszen a PP egy részéért valós pénzt fizet mindenki. A FA-asakért is, amikor vásárlás "melléktermékeként" kapjuk, hisz a FA egy részét is valós pénzből váltjuk át (ld. bank!). kisebb részét kapjuk valamely nyereményként. Tehát ne akarjatok pénzt duplán kivenni a zsebünkből!! Ez nem a (magyar, hottentotta, pici-szigeti stb.) adózási rendszer!

Idézem, ami kiverte a biztosítékot:

"A tisztázás érdekében a következő irányelveket vezetjük be:
    • Általános limit: 200 db party pörgetés
      • Kivételek túlfoglalás esetén:
        • Fizetési tranzakciók (kizárólag valós pénz fizetőeszköz)
        • Események
        • Küldetések
        • Ládák
        • Dekorációs tárgyak
        • Házikedvencek
        • Felhősorok
    Azaz: a limit 200 db party pörgetés. Amennyiben több mint 200 db party pörgetéssel rendelkezünk, akkor bizonyos esetekben nem kapjuk meg a limiten túl a party pörgetéseket. A túlfoglalási irányelv a 200 db party pörgetéstől lép érvénybe minden esetben. A felsorolt túlfoglalási kivételek során a limiten felül is megkapjuk a party pörgetéseket. (Pl. ha 200 party pörgetésünk van, de nyitunk egy ládából 5 db-ot akkor megkapjuk és lesz 205 party pörgetésünk. Vagy ha dekorációs elem adja a party pörgetést, akkor is megkapjuk, stb.)

Természetesen amennyiben 200 db vagy több party pörgetésünk van, a kerekkeréken (szabad pörgetéssel vagy party pörgetéssel) nyert party pörgetést is megkapjuk, változatlanul.

Felhívjuk figyelmeteket, a "Fizetési tranzakciók" részbe nem tartozik a játékban a Farmaranyért megvásárolható csomagok. Kizárólag valós pénz fizetőeszköz alkalmazásakor, azaz banki oldalon létrejött fizetési tranzakciókra vonatkozik.

Célunk, hogy ezt a változást még a mai nap folyamán bevezessük.
    Amint a változás életbe lép a játékban, ebben a témában fogunk tájékoztatni Mindenkit.

Köszönjük a támogatásotokat és a megértéseteket,
    A Farmerama csapata"

Egy X éve meglévő rendszerbe hirtelen "irányelveket", pláne korlátozóakat bevezetni botor dolog.
    Legközelebb majd azzal szembesülök, hogy a meglévő majdnem 600 PP-m 2/3-át elveszik, fenti "Irányelvekre" hivatkozva.
    Ja, azért nem használom, mert minek. Eddig minden event előtt elpörgettem a nagyját, hogy legyenek többszöröző bónuszaim. A Malala-területre, ugye, fölösleges, tehát gyűlnek szépen, nem húzom vele az időmet.
    Számomra még egy érv, hogy ne csak retro-eventek legyenek, amihez fölöslegesek az eddig összeszedett bónuszok. Hiszen minek nemesítsek, minek váltsam ki az iparokat, ha semmire nem használhatóak a megszerzett dolgok.
    Csók FB-nek, de úgy is mondhatnám, hogy Térdre, imához!!!

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valójában gyakorlatilag nem változott semmi ezzel az "új irányelvvel". A FA-as vásárlásnál eddig is volt korlát. Csak akkor vehettél, ha a készleted nem érte el a 100 db-ot, PP akció ideje alatt a 200 db-ot. Most mindössze annyi változott, hogy minden esetben a 200 db-os limit az irányadó. Ha efeletti a készleted, akkor nem vásárolhatsz FA-ért, illetve ha egy olyan csomagot veszel FA-ért, amiben van PP is, azt nem fogod megkapni. Ez eddig is így volt, ezután is így lesz. Csak a limitet emelték meg 100-ról 200-ra.
    Ez a közlemény semmilyen formában nem érinti a meglévő PP készletünket.

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és -Sudden- kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem értem a panaszodat az irányelvvel kapcsolatban, nem változott semmi negatív irányba, sőt, előnyösebb lett a régi rendszerhez képest.
    Party pörgetés vásár akció nélkül a gazdaboltban 100 db party pörgetést vásárolhattál.
    Míg Party pörgetés vásár akció időtartalma alatt 200 db party pörgetést vásárolhattál, akár a gazdaboltban, akár Farmaranyért cserébe a Party pörgetés vásár felületén.

Ezt az alapból 100-as limitet egységesen 200-ra emelték, így akció alatt és akción kívül is Farmaranyért cserébe 200 Party pörgetésig vásárolhatsz Party pörgetést.

Forintért a banki felületen - ahogy eddig is - korlátlan Party pörgetést vehetsz, ez nem változott.

Események, Küldetések, Ládák, Dekorációs tárgyak, Házikedvencek, Felhősorok által adott Party pörgetésig eddig is jóváíródtak a limit felett, ahogy ezután is jóváfognak íródni.

Megértésedet köszönöm.

4. zigus

zigus Törzsjátékos

Hát ez a játék egyre rosszabb ...még jó .hogy csak "fél 12. van "...28x kibe lépés és lassu mint a tetü ...minek az event ha ugy se lehet megcsinálni ilyen üzemmod mellett ..ja és a gépemnek semmi baja ....jó lenne végre ha már jó lenne ,de mióta várunk már rá ...arról nem is beszélve ,hogy éjjel nappal benne kéne lenni ha a kért menyiséget eventhez le lehetne gyártani ..hát csak ennyi barátaim türelem vagy akkor abba kell hagyni ..nekem a társaim mind ujak már mert a régik elmentek ...gondolom megunták ..hát én is a végét járom ...gondolom sokan vagyunk igy ..ugy gondolják menjen a türelmetlen gazda ..igaz nem kötelezö játszani ...de ez már nem is játék ,csak volt játék ,,most már ideg baj .....hát ennyi ami kijött most belölem ...szóval röviden ,jó lenne ha jó lenne !!

Neni60, laccem, Ms.AbyZu és még 1 ember kedveli ezt.
  5. nolina1965

Elhasználtam 13 zöld pörgit. van benne 3 narancs ól és drót, só, elixír, zabkenyér És az előző utolsója Zsályás puszedli).
    Minek, de tényleg minek ezek, amikor az életben nem kellenek semmire. Szamarat évek óta nem kértek, teknőst se nagyon, a 2 árva arany rekesz másra kell, a csatnit kivéve mást nem gyártok az iparban. Sztem más régi gazda sem...
    A fölösleges ajándék nem ajándék, hanem szemét. A VV-ban is, ITT IS!!! NEm örömforrás, hanem bosszankodás.
    Vajh' miért nem hallatszik már egyszer fel az égig az ugatásom?

Anna051955, Neni60, laccem és 3 más kedveli ezt.
  6. laccem

laccem Fórum-zöldfülű

Embertelen ,leszedem lefagy ,ki-be lépek erre kezdhetem elöröl az aratást mert semmi nem maradt belöle ,miért kell mindig ilyen játékkal játszani csak ,hiba ,hiba,hiba és megint hiba ...nagyon unalmas az egész , akár hányszor uj event jön mindig ez van ,jó lenne ha valami értö embert tenének oda mert ez már türhetetlen, ez játék tessék mondani, vagy valami más ,tudom nem kötelezö ,,csak sajnos az éveket sajnáljuk és nagyon sokan elmentek már én is ezen gondolkozom...!!!

zigus46 és Neni60 kedveli ezt.
  7. nolina1965

Sziasztok, nem idevaló, de panasz.
    Bár nem sok mrggyőződéssel, de megettem az első valamit (nem kosár), 719.- Ft, ami ad vmi sztápot, FAt és egyebet, valamint azt ygérte, hogy választhatok 2 dolog közül. De NEM!
    Nos, nem értem, hogy miért, de ezután ide sem fogok áldozni. Egyébként csak azért áldoztam ennyi keveset, hogy a BP-nak is legyen húsvéti aji, hisz ők sem fényevők...
    Mindenkinek Boldog Nyuszit!
    No, csak panaszkodni kellett.
    Megyek vissza a farmra, kapom a képernyőt, hogy válasszak. OK, de miért fél órás (vagy több) késéssel??

zsani_apja kedveli ezt.
  8. zigus46

zigus46 Aktív író

Most mi van már megint ...rettenetes ez a játék ,lefagy ,lassú, állandóan frissiteni kell ..miért nem olyan embereket tesznek oda akik tudják kezelni ezt ...igy ,hogy lehet az eventet csinálni mikor nem lehet ...ez már ideg baj....

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nincs visszajelzés arról, hogy bármiféle probléma lenne a játékkal jelenleg. Ha böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen játszol, akkor pedig indítsd újra a klienset mert lehet jött egy frissítés amíg be voltál jelentkezve, végső esetben a kliens újratelepítése is megoldhatja a problémát.
    Érdemes ezenkívül a WIFI helyett vezetékes internetet használni, mivel ez is lehet a hiba forrása.

Ha úgy érzed, hogy az interneteddel nincsen gond, akkor pedig javaslok egy topikot amely még segíthet az akadozó játékon, ezt az olvasmányt itt éred el: KATT

Megértésedet köszönöm.

cicimsincs és Luminary kedveli ezt.