Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. v.edit1

  v.edit1 Fórumlakó

  Panaszkodnék én is. A Party pörire a sok sárga ól miatt. A Piccolókra, mert állandóan levéltáncot és multikaszting zsenit ad. A születésnapi eventre, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot a teljesíthetetlenségével. A "hihetetlenül" bőkezű ajándékokra (mint most a kalendáriumban is pl. 5!!! KK turbótrágya), a BP 20 éves szülinapi kitehetőjére, ami olyan hitvány, hogy én szégyellem magam miatta. A lényeg, hogy amit adnak, az rettentő gyenge. A fontos dolgokhoz évek óta nem lehet hozzájutni. (Pl. virágfestés, Jack ajándéka, stb), de a haverokat azért meg lehet dobni pár sünivel, mi meg kapjuk a sárga tehenészetet. Elveszik tőlünk a játék örömét, nincs, ami feldobjon, ami hajtson, kevés az öröm, viszont annál több a keserű szájíz. Azt sem tudom, hány éve volt utoljára ládás válogatás. Az utolsó jó pár gőzös sem tudott semmilyen új dolgot hozni. Nézzétek meg a cseretopikot. Max. óránként 1 beírás. Régen olyan sok volt, hogy nem lehetett elolvasni. Kérem a vezetőség ezt vegye jelzés értékűnek. Baj van a játékkal, nem is kicsi. Ha így maradnak a dolgok, akkor a játék hamarosan kifullad. Nem hajlandók minket meghallgatni, viszont a zsebük olyan mély, hogy sosem lehet bele eleget tenni. Gondolják át, hogy mit akarnak, mert ha minden így marad, a játékosok szétszélednek, és akkor hiába nyitogatják a zsebüket, nem lesz, aki tegyen bele bármit is.
   
  aida2330, sutimami57, marcsi5556 és 11 más kedveli ezt.
 2. ursa11

  ursa11 Fórum félistene

  Hát igen, kinek a pap, kinek a papné...
  Én évek óta nem veszek vetőgépet, így annyira nem örülnék, ha meghallgatnák a kérésedet. Munkásokat lehet venni aranyért is, arra is vannak akció. Már nem is emlékszem mikor vettem pénzért munkásokat, nekem nem éri meg. Állatgondozót sem veszek, mivel van bőven állatom, tenyésztőt sem, mivel havonta 1× kell pár órára. Nekem megérősebb aranyért venni. Akinek felkínálják a 3.300 aranyas csomagokat, azoknak olcsóbb a munkásokat aranyért, mint pénzért venni és pont azért is, mert nem kell vetőgépet venni. Sajnos én ezeket a csomagokat kb két éve nem kapok, mert keveset költök a játékra, gondolják csóró vagyok, úgy se tudnám megvenni, akkor legyen így, marad a pénz másra. Ez pedig lehetne az én panaszom, de annyira nem fontos, hogy erre panaszkodjak.
  Sajnos ez van, gyanítom sokakat már csak a megszokás hoz ide, aztán majd az is kikopik...
  Kedves módi, tudom, hogy ez nem csevegő, de talán maradhat a reagálásom.
   
  sutimami57, GA-BI-O-Farm, mucus252 és 4 más kedveli ezt.
 3. Pokimoki72

  Pokimoki72 Fórum veteránja

  Sziasztok, szia.
  Én a "fantasztikus" szülinapi kütyüvel jártam így, annak az átvételére is 24 órát adott a nagylelkű Bp...
  Azon a napon kb 20 be és kilépésem volt, egyszer sem jelent meg a hírek felületén elöl...
  Nem bánt a dolog, a véleményeket olvasva inkább ne is adták volna.
  Na ezek után nagyon figyeltem a felhősorokra, így az nem maradt el.
  Viszont számomra (szerintem másoknak is) nagyon furcsa hogy egy (kettő) ajándék átvételére kapunk 24 órát, egy fizetős ajánlatot meg nézegetek napokig...
  Lásd a mostani csomag...ha nem veszed meg akkor azért nézegetheted még egy darabig...hátha.
  Korrekt, játékosbarát hozzáállás.
  Elnézést hogy leírtam a véleményem.
   
  aida2330, sutimami57, Lenczy és 11 más kedveli ezt.
 4. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Jöttem panaszkodni .

  Mibű fizessem ki a farmárudában levő 3.000 Farmpengőért a Neonparádé ólak ládáját ? Mibűűűűű ?
  Talán váltsam ki 500 farmpegnőért a Pogó show , hogy learatva kapjak 120 farmpengőt ?
  Egyáltalán miért is van bent , ha eleve nem éri meg ? Miért ? A jobb dolgokat kiveszik , vagy egyszer lehet kiváltani , ez meg elég rég bent van . Miért ?
   
  sutimami57, genka53, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
 5. Ivibaba54

  Ivibaba54 Fórumelemző

  Kedves játékkészítők !
  Nagyon mutatós, ötletes és szép látvány a Valentin napi ajándékok tárháza. Kellemes érzés látni a sok rózsát, s persze az ajándékok sem elhanyagolhatóak. Köszönöm és szép napot !
   
 6. zsona416

  zsona416 Fórum hercege

  Üdv!

  Felháborít és mélyen elszomorít az, amit az utóbbi időben a BP vezetősége megenged magának. Konkrétan a gyopáros körüli hibákra, az azt érintő folyamatos változtatásokra, javításokra gondolok. Mint magyar játékos miért nem olvashatok ezekről hivatalos tájékoztatást a magyar fórumon? Miért külföldi oldalakról kell értesülni a változtatásokról? Miért nem érdemeljük meg? Úgy gondolom, hogy a hivatalos tájékoztatás elmaradása frusztráltságot és bizonytalanságot szül a játékosok között, ezt nagyon jól tükrözi a gyopáros csevegő hangulata. Arról nem is beszélve, hogy az általuk (természetesen általunk is) oly nagyra becsült moderátorokat is kényelmetlen helyzetbe hozza. Azért nagyon árulkodó, hogy egy moderátor egy játékostól értesül egy hibáról, amiről más országban már hivatalos közlemény olvasható. Szerintem nem nagy kérés, hogy változtassanak a hozzáállásukon és tiszteljék meg a magyar játékosokat is azzal, hogy tájékoztatják őket. Köszönöm.
   
  bogisaci60, sutimami57, Lenczy és 8 más kedveli ezt.
 7. damien

  damien Aktív író

  Miért nem lehet úgy csinálni, hogy a kecske is jól lakjon, és a káoszta is megmaradjon?
  Ezt a felhősort megvettem volna, ha 20-40 órás. De 160 órás felhő nem kell!
   
  Matold kedveli ezt.
 8. **jeje**

  **jeje** Kivételes tehetség

  Szép reggelt mindenkinek!

  Szeretném elmondani a pozitív észrevételemet is,hogy ne csak a panaszról számoljunk be. :)

  Pörgettem és 16 party prgetésben kaptam sok jó dolgot.Volt köztük Boszimacska kuckója,Rózsaszínű kaméleonlak,Rózsaszínű Juhakol, Rózsaszínű Pávaröptető,Kertészmacska kuckója. 1-1 sárga birkanyíró és tehenészet.
  Még 4-et pörgettem és jött egy 200%-os terménybónusz.
  Aztán pörgettem még 20-at és jött egy 6 órás növénybónusz,24 és 48 órás munkás kupon,200% Tp bónusz,40 farmpengő,2 tenyésztett állat,sok szupertrágya,csillag,banán,pilótatrágya...és nem jött több sárga ól.Ez nagyszerű!:inlove:
  Szóval kb 50 pörgetést érdemes volt végignyomogatni. Nem mikor 100-at vagy többet végigkattogok és semmi.
  De azt kell mondanom,hogy már egy hete észrevettem ezt a változást.Már múlt szombaton is kaptam 100% termésbónuszt,vasárnap pedig 200%-osat. :D

  Ha esetleg változtattak a dolgokon,akkor azt mindenképpen meg kell köszönni...mert már tele volt a hócipő.
  Ha így marad,elgondolkodom a party pöri vásárláson. :)
   
  -Anyu- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 9. Csiziee

  Csiziee Haladó

  Sziasztok! Gondoltam hosszú évek után ismét megpróbálok farmaranyért talányos tenyészetet venni, hátha előbb beszerezhető az adott titokzatos tenyészet.....Hát nem.... majdnem 1000 farmaranyért van egy rakás teknősól fejlesztésem......Inkább kivárom....Vicc, hogy ennyi pénzt kellene beleölni abba, hogy egy új ólra, fára szert tegyünk.....Köszönöm!
   
 10. jneicus

  jneicus Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Ritkán panaszkodom, de néha nagyon felmegy nálam a pumpa! Nem tudom, ki szerelmesedett bele ennyire a birkanyíró 1. szintű terményt adó ólba, de a hideg is kiráz, amikor party pörgetéskor meglátom! Több alkalommal is előfordult, hogy 7 pörgetésből 3 alkalommal is ott állt meg a kerék. 12 éve játszom, a raktáramban több, mint 500 db. van. Nem lehet egy kicsit újítani a keréken adható ajándékok között??? Hogy akarják a játék üzemeltetői, hogy a játékosok vásároljanak, ha ilyen semmitmondó, felesleges, idegborzoló nyereményeket ad a játék?! Sokszor inkább nem is pörgetek, mert csak idegrohamot kapok!!! Szerintem egy frissítés igencsak ráférne!!! Köszönöm, ha elolvassátok a levelem és továbbítjátok az illetékeseknek!
   
  sutimami57, marcsi5556, terrdora és 8 más kedveli ezt.
 11. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Gyopár ügyben lenne panaszom...
  Két szál fut a gyopáron... az egyik a játék felület adta információ... a másik az ismertető...:music: Az egyiken van folytatás a másikon nincs...:music: Valójában tök mindegy melyik lesz a végleges... - hiszen nem mi a játékosok irányítunk...8)
  De illene tiszta vizet önteni a pohárba...
   
 12. ercsi05

  ercsi05 Junior szaki

  Nem tudom, hogy ezt a részt egyáltalán olvassa e valaki. Visszaolvastam a témakör több ötletét, szinte semmi nem valósult meg, Az az észrevételem, mintha a játékosok véleménye, kérése, ötletei nem érdekelné a készítőket.
  Kapjuk a szebbnél szebb nyereményeket, elhúzzák előttünk a mézes madzagot, de nem tudjuk használni. A jobb bónuszt adó tárgyakat a gyémánt helyre kell kitenni, de abból csak 1 van. Nálam ott a répás almás csatni van, tehát a nyeremények csak gyűlnek, de használni nem lehet. A mesterségek völgye is feleslegessé vált így. Amit érdemes lenne elkészíteni, azt nem tudom kitenni.
  Szerintem elsősorban a már meglévő gondokat kellene orvosolni, nem új részeken /Gyopár völgy/ gondolkodni. Akkor talán élvezhetőbb lenne a játék, szivesebben költenénk is rá. Én majdnem a kezdetektől játszom, olvasni szoktam a Fórumot, de ritkán írok, mert azt látom, nincs értelme.
  ercsi05

  Az ötletes topikról van szó, onnan áthozva (Othep)
   
  jneicus, h.antonia94, terrdora és 4 más kedveli ezt.
 13. Ganéj1

  Ganéj1 Fórumprofi

  Tisztelt Moderátorok! Szeretném jelezni, egy ideje a Renzo vidámpark nem igazán játékosbarát. Mondjuk a Muszklimérő játék annyira rossz lett hogy bár eddig onnan jöhetett egy kis jutalom, manapság ezen gyorsuló lengés nagyon betett számomra. Ez a kiszámíthatatlan mozgás ellenséges, a többi játék se ér semmit de ezek után be sem lépek erre a linkre, mert elrontották a fejlesztők ezt is. Szeretnék rá költeni, szeretnék vele KORREKTEN JÁTSZANI, de ez a működési módszer, illetve a megszaqkadó játékmenet azt jelenti számomra, hogy inkább nem is akarok rá fizetni, mert mindenképpen kiszámíthatatlan. Számomra már a 200 pont elérése sem cél, ha ez így megy tovább. Üdv!
  LÁTOM IDE HELYEZTÉK AZ ÍRÁSOMAT, HAJRÁ, DE ETTŐL FÜGGETLENÜL A JÁTÉK EZEN RÉSZE ANNYIRA HASZNÁLHATATLAN, HOGY TOVÁBBIAKBAN SEM VÁSÁROLOK HOZZÁ SEMMIT SEM.
  SOROLHATNÁM A JÁTÉKOKAT DE MINDEGYIK SEM ADHAT NORMÁLIS PONTOKAT, SZÓVAL JÓ, HOGY EDDIG SEM MENT, MINT A JELENLEGI GYOPÁRVÖLGY, AMI CSAK ELVESZ ÉS NEM AD SEMMIT SEM. 5 PERCENKÉNT JÁRJON IDE A FÉSZKES FENE!
   
  Utoljára szerkesztett: 6.3.23
  sutimami57, Matold, Calibaby és 2 más kedveli ezt.
 14. -Anyecska0302-

  -Anyecska0302- Járnitanuló

  Ma igencsak rosszul megy minden, folyton F5-el biztatgatom, de mintha süket fülekre találna, valami újdonságot próbáltok megint "betúszakolni" ahelyett, hogy a sok apró hibát orvosolnátok, mert van bőven. Egyszer a gazdaköri, másszor a ládák nyitásával van a gond, ahogy cirkusz össze-vissza működik, kis apróságok, de bosszantóak. Lassan 13 év után kezdek belefásulni
   
  sutimami57 kedveli ezt.
 15. terrdora

  terrdora Haladó

  Látom, megint törölve lett a bejegyzésem, pedig taglaltam a problémákat.
  A szolgáltató nem képes a hibákat kezelni, továbbá minden panaszt töröl, hiába a jogos bejelentés, illetve a gyenge szerver szolgáltató végett a játékok működése nem kezelhető, mivel a szerver évek óta rossz, lassú minőségű. Akárki hibát bejelent, az törölve van, titkosak a hibák, illetve nem hivatalosak, kivéve ha a szolgáltatás fizetős, az a szabályzat szerint maximális hibával működik, vagy az sem. Szeretnék tisztességesen játszani, de a sok hiba miatt csak fizetek, de szolgáltatást nem kapok!
  ***
  Szíveskedj a fenyegetéstől tartózkodni!/mamarygen
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.23
 16. -Robikapa-

  -Robikapa- Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Szeretném kiváltani a pandatojást a szentélyből, erre lenne is lehetőségem.
  Viszont előtte utánaolvastam, hogy mi is ez pontosan. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem felétek.
  Kifejlődik belőle a bambuszkunyhó, amit lehet fejleszteni. Viszont a leírás alapján csak 1 fejlesztés érhető el hozzá, egy gazdaköri feladatból. A többi eventből volt megszerezhető.
  Most akkor ha jól értem, mi "újabb" játékosok ezt nem tudjuk fejleszteni 5-ös szintre? Ha így van, az nem korrekt velünk szemben!
   
 17. alex0824

  alex0824 Fórumőrült

  Sziasztok!
  A gyopárvölggyel kapcsolatban lenne panaszom.
  Hiányolom a további fejlesztéseiről és azokkal kapcsolatos híreknek a megosztását.
  Ha ezen nem lehet segíteni, mert netán a központ elrendelte a teljes hírzárlatot ennek a nagyszabású fejlesztés részleteinek megosztását a játékosok felé, akkor csak annyit szeretnék kérni, hogy azt közöljék, hogy a fejlesztés folyamatban van jelenleg is, és nem azért állt meg az élet a gyopáron mert feladták a további fejlesztést. Ezt csak a játékosok megnyugtatása végett.
  Továbbá hiányolom azt, hogy azok a játékosok akik, időt, farmos javakat és anyagi dolgokat beáldozva elérik a gyopáron a 20. szintet, jelenleg nem kapnak semmit a fáradozásaikért. Azok a játékosok kapjanak elismerésként valami nyereményt, akik a 20. szintre lépnek. Lehet, hogy a játék készítői erre a szintre nyereményként egy újabb terület elérését tervezik, de mivel tájékoztatás hiányában előre nem lehet tudni mikor kerül játékba a többi terület, szint, és nem lehet tudni, hogy ezek a játékosok meddig toporognak egy helyben, így igazságosabbnak tartanám, ha a 20. szint eléréséhez valami nyereményt bevezetnének.
  Akár egy újabb felhő vagy dekor formájában. Ez nem csak az elismerést tükrözné a játékosok felé, hanem ösztönzőleg hatna a többi játékosra is, akik azon töprengenek, hogy van-e értelme a 15. szint után tovább bármit is csinálni a gyopáron. Event sem létezik úgy, hogy az utolsó szintek teljesítéséért nem járna valami nyeremény. Az ismertetőben ahogy le van írva ez a 20 szint egy szakasz a gyopár életében, méltó lenne ha ennek megfelelően zárnák le ezt a szakaszt egy nyereménnyel.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.3.23
  zsona416, Sali~*.*, stb_farmer és 13 más kedveli ezt.
 18. juliannakoczkas

  juliannakoczkas Fórum hercege

  Sziasztok!
  Csatlakozom az Alex által írtakhoz, ez így lenne korrektek! Ha már itt vagyunk, csináljuk minden felsőbb segítség nélkül úgy, hogy lényegében az itt játszók rakták össze a haladáshoz szükséges infókat, egymást segítve!!!
   
  Utoljára szerkesztett: 26.3.23
  zsona416, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
 19. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Pozitívan jöttem panaszkodni...!
  Értem, hogy valamiért még nem ismerjük a gyopárvölgy folytatását, jövőjét, halálát... akármijét...
  De legalább azt az illúziót hagyták volna meg amit az Atp csík növekedése jelent:music:
  Bakker még az előfizetéseket se mondanám le;) A többi meg majd jön amikor jön... A számláló nem gondolom, hogy külön programozást igényel... a 20. szinten gyűjthetnénk a tapasztalat pontokat;)
  Játszottunk vakon, jól szórakoztunk eddig....:music: Folytatni szeretném!
   
 20. egresinebobe1

  egresinebobe1 Kivételes tehetség

  Szegény mosómedve.Ha meglátja a rajzolt képét, világgá megy. Miért kellet kicserélni a régit erre a mostani rondára??????
   
  h.antonia94 kedveli ezt.