Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Igen tudom hogy ilyenkor a madár se jár erre, többek között ez is baj, és hétfőn se a problémák sürgősségével fognak foglalkozni, inkább hogy kellene a bevételt növelni, de elég már a sok hülyeségből látszik hogy ezek se működnek, hogy miért......azt ne kérdezd:(

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    A kérdésemet vissza vontam, a kérésedre. :D
    Itt a régi gépen is változatlan minden, annyi, hogy jobban megy a területváltás.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

A játék szinte teljesen élvezhetetlen! Számtalan hiba nap mint nap: lassú vetés, aratás, öntözés vagy éppen kifagy és több alkalommal is újra kell inditani esetleg frissiteni a játékot! Nem kell a duma, hogy a játék rendesen müködik! Ami müködik az a jogtalan és erőltetett reklám túlkapás és a vásárlás! Ha képtelenek a játék normális müködtetésére akkor be kell zárni a kapukat!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  4. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Üdv. A mesterkurzusom lefagyott. Semmit nem fogad be. Valakinek ötlete? :)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Frissítés... ki be lépés... takarítás... Ha ezek nem működnek akkor Hiba topik id számmal...
    Vagy support...
    Utóbbival kapcsolatban, nagyon pozitív dolgokat tapasztaltam az utóbbi időben.
    Hozzáértő, kedves korrekt válaszok jönnek... bár a gyorsaságon lehetne javítani...

_Ilona49_ kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Na nehogy már nekünk keljen írkálni, a jogos igényünk miatt, de hogy nem majd én igazolom a jogosságom, mikor én vagyok átverve, >:( hát hogy korrekt a válasz hát......:music:

_Ilona49_ kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A jogos igény.... a hiba mentes játék lenne... Úgy tűnik nem jár:oops: Senkinek itt a játékban:wuerg:
    A supporttal kapcsolatos írásrész az onnan kapott válaszokra vonatkozott... - mostanság írtam nekik párszor... a válaszokat ide nem lehet kitenni... sajnos...
    Pontos részletes hibajelzésre korrekt válaszokat kaptam... Az ötleteket megköszönik... jelezve, hogy már volt e hasonló... vagy tök új dologról írtam...