Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nem kifejezetten panasz; de a szúrszop fát a Bahán elhelyezve, abból a normál malomban keverjük a tápot a rémfarmos ólhoz... ezt eléggé megkutyulták...

laccem kedveli ezt.
  2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Nem értem én ezt az egészet !
    Állandóan javítanak, fejlesztenek és a játék egyre lassúbb gagyibb.

laccem, Neni60, Anna051955 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm.

Othep és Sylja kedveli ezt.
  4. laccem

laccem Fórum-zöldfülű

Ó nyertem...már nem is kérdezem ,hogy mitöl lett rotty a játék ,hát új event érkezik ..és se belépni se semmit nem lehet csinálni akadozik stb. ahogy szokott.... .miért nem éjszaka csinálják a váltást ,hogy ne pont 14. órakor álljon le minden amikor épp ráérnek a játékosok ....

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy 10 perce szeretnék belépni, hogy gyorsan még a szupernapon tudjak aratni, erre befagy a játék és sehogyan sem tölt be, sem kliensen, sem neten. Így az utolsó nem is ugrott, hiába luxus bájitaloztam. 22.06 kor engedett be. Frankó.

laccem kedveli ezt.
  6. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Most olvastam, hogy még másik két event jön a hétvégén. Nem értem, hogy pont a nyári időszakban, amikor az emberek szabadságon vannak, vagy a jó időben szabadtéri programokat terveznek miért kell ennyi eventet besűríteni. Ez már részemre nem szórakozás, hanem rabszolgaság. Persze lehet mondani, hogy nem kell mindent megcsinálni, lehet választani, ki lehet hagyni blablabla...

laccem, Bonzó1945, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Kedves BP! Úgy veszem észre, hogy teljes munkaidős játékosok kellenek azt új feladatok teljesítéséhez. Nem ülhetek egész nap a gép mellett, hogy a 3-féle eventet végig vigyem és felüdülésként a vidámparkot is meglátogassam. Kicsit vissza kéne venni a tempóból!!!

laccem és bmarcsi0 kedveli ezt.
  8. veseineerika

veseineerika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nem tudom hogy nálatok is probléma van a játékkal?Én nem tudok semelyik eventbe belépni a bárányok egyhelyben szaladgálnak. Köszönöm ha válaszoltok.