Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha nem hétvége lenne azt gondolhatnánk mókolnak a háttérbe....:music:

feki13 kedveli ezt.
  2. amethyst

amethyst Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lyonburi mesék eventnél megcsináltam mind a 3 feladatot, de nem kaptam meg a kellő mennyiségű zászlókat. Nem tudom mit tegyek , mert így nem lesz kész az eventem.

3. -Holdfeny-.

Szia

Hiba topikba jelezd!

amethyst és Luminary kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Copilot 2026. 07. 21. 15_05_30panasz.PNG
    A játékosok nevében

kelemeny, Neni60, .hangyóca. és 6 más kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!!! Sajnos mindenben igaza van.
    Tisztelem a szókimondásáért.
    Mi kikapcsolódni,örömteli szórakozásért jövünk ide,szabadidőnkben,....nem főállásban fizetésért.

Neni60, -milagro-, SnéDóri és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

:inlove:Egyik nap jártam a kedvenc cukrászdámba... ami pont olyan mint a fórum...
    Ott a cukrászüzem a játék...
    Köhögve de megy... az árak emelkednek... az újítások ritkán aratnak közöség sikert...
    A pincérek főnöke... állandóan panaszkodik.. nincs munkaerő... vagy aki jelentkezik nem felel meg...
    Ezért gyakran ő áll be a pult mögé;)
    Jön a kérdés miért? A többi cuki nem küzd ember hiánnyal...
    Beszélgettünk a fórumról... - Bocsi Ádám... kibeszéllek... de ugye Te is játszol;) Mert játszani jóóóó:inlove:
    Érdekes módon látta az okát a dolognak... pont azt fogalmazta meg amit én a cukival kapcsolatban:D de mikor a párhuzamot pedzegettem neki kiakadt...xDxDxD
    Befektetés.... a vendégkör kegyeinek keresése... mert ugye a vevőnek mindig igaza van...:p
    Ha ez nincs akkor kár kinyitni... 8) A nem kelendő árút nehéz több alkalommal lenyomni a vevők torkán...
    bár egy tündéri a vendég kegyeit kereső pincér azért neg tudja tenni... :p De Ádámunk nem ilyen...xDxDxD

grezson, _Ilona49_ és SnéDóri kedveli ezt.
  7. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Sziasztok . Nem tudom minek erőletetni ami nem megy ez a játék egy katasztrófa, erőltetik ezt a gyopáros francot, belasitja ajátékot, területet nem vált, frissíteni kel. Nem igaz a készitők nem látják be a hibát, Ja de adtak valami nyamvadt ajándékot, kód formájában és ezzel megoldva, hát nem . Mivel élvezhetetlen a játék... Tudom nem a ti hibátok, de na azért ez már sok...

_Ilona49_ kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét
    Morgolódok. Teljesen elveszi a kedvemet a játéktól a működés borzalma. A betöltés, a területváltások, bármilyen feladat elindítása katasztrófa. Ennyire vacak még tán sose volt. Jó lenne, ha sok fizetős újítgatás helyett a javításra koncentrálnának.
    Uff

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és SnéDóri kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Én már erről írtam tegnap, hogy nem lehet belépni lassú a területváltás, de azt írták minden jó, ki kellene vizsgálni alaposabban mi lehet nálam a baj, .Hát ahogy a fenti ábra mutatja a hiba nem nálunk van és nem is volt, csak a BP hülyére akar venni minket, sosem látják be hogy az egész Farmerama egy rakás trágya lett. Megint nem lehet belépni , ugyanaz van nálam is a fenyőfák látszanaka a belépű oldalon és kész ,hiába a törlés meg tisztítás , itt már semmit nem ér. Így lehet haladni az eventel ,de mocskos módon...........

soresne, Reka9493 és Kukackukac kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Tegnap délutántól behalt nálam is minden!
    Legalább 8-szor töröltem a klienst, gépet kapcsoltam ki, telepítettem és semmi !
    3 böngészővel próbáltam belépni és semmi.
    Ma reggelre a kliens hasít, a böngészőkből való farmozás is OK.
    A hiba megint nem a mi készülékünkben volt !!!:mad::mad::mad:

peter1022, vadlo66 és soresne kedveli ezt.
  11. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Érdekes kiszedték a gyopáros eventet megtörtént a visszaváltás most reggel és minden ok, , terület váltás is rendben gyors is , de nem nem az evet a gyopáron kavar be áááááá dehogy is .. ugyan ez volt múltkor is, de senki nem hsiz az embernek, meg senkit nem is érdekel főleg a BP nem , bizom benne így marad . Sikeres evnetezést, jó játékot mindenkinek :);)

vadlo66 kedveli ezt.
  12. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Szia,
    A hiba sosem nálunk van. Már hozzászoktam. Már nem is bosszant, csak elszomorít.:sleepy::sleepy:

farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.