Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Miután ismét jelentkeztél egy újabb poszttal, amíg én mással voltam elfoglalva, így az új poszthoz írtam a választ. Itt megtalálod.
    Köszönöm a türelmedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon szeretném ha a legközelebbi farmexpressznél új játékelemet is meglehetne szerezni!
    Régen áldoztam rá akár 1000 farmaranyat is rendszeresen. Felháborítónak tartom, hogy más játékosoktól simán kicsikarják a farmaranyat például a gyopárral, de engem hanyagolnak! Számomra nem akarnak olyan dolgot berakni az eredeti, igazi farmos játékba, ami engem is bőséges farmarany költésre ösztönözne!
    Én továbbra is a farmon szeretnék minőségi játékot folytatni. Erre regisztráltam, ezt a játékot, ezt a farmos mechanikát választottam magamnak nem mást! Semmi bajom a fejlesztésekkel egy játékban, még azzal sem ha új mechanikát csempésznek hozzá egy más jellegű játékkal. De egy új fejlesztés mellett, továbbra is lebutítva tartani azt, amit anno választottam, amivel játszani szeretnék, amivel szórakozni szeretnék, költeni szeretnék rá, számomra érthetetlen és nem is sportszerű.
    Fejlesszék nyugodtan tovább a gyopárt, bánja a ménkű, de ha újdonságot szeretnék ne kényszerítsenek arra, hogy más olyan játékon kelljen ezért játszanom, amin nem szeretnék mert alapból nem tetszik. Nem kérek sokat, a létező régebbi válogatásokat kérném újra rendszeresen és azokat mindenki számára értékessé tenni a farmexpresszel együtt! Azt hiszem ezek költséges fejlesztések nélkül bármikor aktuálissá, értékessé tehetők, amit a gyopárról nem lehet elmondani!

Kukackukac, Arrah, kicsy0123 és 19 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mélységesen egyet értek Alex minden szavával, én is várom, hogy a farmon ne csak ismétlések és azoknak a lebutított változatai legyenek. Nem zavar a Gyopár fejlesztése, csinálják csak, de a farmmal szeretnék játszani és ott szeretnék izgalmas, érdekes és lebilincselő játékot játszani, haladni a saját tempóm szerint, a saját örömömre.
    PS: Nem újat várok a mozdony rakományából félreértés ne essék, hanem olyant ami hasznos a játékomhoz. Azt szeretném, ha nem csak a szintlépő csomagokkal tennének érdekelté, hanem más akciókra is költhessek, ami fontos nekem a játékomhoz a haladásomhoz .

Utoljára szerkesztett: 20.5.23
    Kukackukac, vihence, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Szeretnék panaszt tenni , mert nem tetszik a vonat kínálata .
    Ha tetszene , akkor több farmon is vonatoznák jelentős összeggel .
    Nem kérek sokat , csak olyat , ami cserélhető , mert akkor a csere event engedélyekre is áldoznák .
    És ha még a prémet is rá lehetne aggatni , az még több haszon lenne a BP-nek .
    A kacsa kata turbó és társai is jöhetnek rá .

Kukackukac, vihence, kovácspissti és 7 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Fórum császára

Sziasztok!
    A csere és ajándékozás események egyre siralmasabbak a léghajón!
    Jó pár éve léghajónként 500-600 oldal ajánlat volt látható, majd évek alatt, eseményenként ezek a játékosok fogyásával egyre csak apadt. A mostani eseménynél már ott tartottunk, hogy jó volt ha egy-egy léghajón az ajánlatok elérték, vagy épphogy meghaladták a 100 oldalt. Kb 50 oldallal kevesebb ajánlatok voltak most, mint az előző ilyen eseményen. A nagyszabású, nem farmos fejlesztések közepette, nem szabadna elfelejtkezni magáról a farmról sem! A léghajókat addig kellene összevonni, amíg az ajánlatok mennyisége le nem apad arra a szintre, hogy maga az esemény érdektelenné váljon a játékosok szemében! A piacok összevonásának tervét is elő kellene venni újra! A 2017-es terv, amiről annak idején voltak morzsák a fórumokon, azok pont megfelelnének.

Utoljára szerkesztett: 6.6.23
    Kukackukac, mimi, vihence és 7 más kedveli ezt.
  6. Dana64

Dana64 Aktív író

Sziasztok !
    Nem tudom , hogy másnak is feltűnt - e , hogy amióta volt ez a gyopáros vásárlási "akció" azóta a megrendelők még csak véletlenül sem adnak cukorkát !
    >:(>:(>:(

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum veteránja

Előtte sem adott csak nagyon ritkán, de azóta teljesen megszünt a cukorka. Igy igaz.

8. marcsi5556

marcsi5556 Törekvő

Szia!Olvastam lesz karbantartás nem lehetne valamit csinálni hogy 6 szor 8 szor ne dobáljon ki?Ez már nem MÓKÁS játék hanem kínlódás!!!!Már mindent próbáltam de akkor sem jó!Elejétől csinálom de minden kedvem el megy!Üdv

9. donkartacs07

donkartacs07 Rutinos

A Gyopárosban a 25. szintet. elérni egy nagy szivatás, 5 percenként kéne dolgokat tenni, én ott feladtam, erre nincs időm!

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, menj be a raktáradban, vess egy pillantást a fatuskókra? Mit látsz? Telítődött a tárolási kapacitása ugye?
    Indíts el pár fa gyártást és megoldódik a kivágás.;)

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  11. 60evica

60evica Fórum-zöldfülű

Szia!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a naprafórgó dombot , miért nem találom, mikor azt írtátok, hogy új a napraforgódomb.

12. Sali~*.*

Szia!
    Talán elkerülte a figyelmed? #2
    A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel. Amint elértük a 25. alpesi szintet, elkezdhetjük a termelést a terület egy részén. A megszokott módon a terület további részeit fokozatosan tudjuk feloldani, 5 alpesi szintenként kapunk egy újabb bővítést.

vihence, Dolphin, Sali~*.*.* és 2 más kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Remekül kitalálták a fejlesztők, hogy a 12 pontot érő Alpesi rózsából kell a 9500 pontot érő Műkertész jelvényt összehozni. úgy hogy közben Barna F. Fülöp 3x192 db kér, miközben 900 db az alpesi növények tároló kapacitása. Igyekeztem összehozni a Műkertész jelvényt, abban a hitben, hogy az Alpesi gyopárt is felhasználhatom a jelvény készítéséhez, esetlegesen nagyobb értékkel, de pofára estem. Ehhez csak gratulálni tudok.

Kukackukac kedveli ezt.
  14. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A Facebook-on megjelent SIESS ajándékkód miért nem működik?
    Köszönöm

15. Sali~*.*

Szia!
    Jelenleg ez a kód van érvényben:
    Ha a HURRY kódot használjátok, akkor 80 db Szupertrágya és 50 db Kacsa Kata szupertrágya kerül farmotokra.

A kód mostantól érvényes, felhasználói fiókonként egyszer igényelhető, és 2023. június 25-én, vasárnap 23:59-ig érvényes
    Jó játékot kívánok!

Kukackukac, Sali~*.*.*, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Fórum császára

Szia!
    Azért nem működik mert nem a "SIESS" a kód, hanem a "HURRY".
    Csak az automata fordítás a HURRY-t, SIESS-nek fordította a face, ami nem szerepel a játékban.
    Tehát a HURRY kódot használd!

17. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Így jó volt.

18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum biztosa

Nekem is ez a bajom.... Viszont egy kérdésemre amire fél órája keresem a választ, mert a tájékoztatóból ügyesen kimaradt megadtad. Akkor én nem váltom ki a gyopárt ha nem lehet jelvényt készíteni belőle. Nem tudom mértnem lehetett ezt a fontos dolgot a tájékoztatóba betenni. kiváltok egy oldet az egy szem jelvényemmel....

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a tájékoztató anyagban benne van, hogy melyik jelvényhez melyik növény kategóriából szükséges a beadás.
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324700
    upload_2023-6-26_7-15-53.png

Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum biztosa

koszonom. Bár nem panaszkodásnak szántam :D Csak nem ott volt ahol vártam volna a gyopárban. De kozbe rájottem hogy a jelvénygyártó ikonra húzva az egeret is megjelenik. Így jár akinek a játékra sincs ideje, nemhogy mindent végigbogarászni.
    Bár most a napraforgó dombot néztem volna meg, de átdob a gyopárosra :D ahol viszont semmi nincs róla :D Ezen azért javítani kellene. Inkább legyen kiírva, hogy a tájékoztató leírás később várható, minthogy rossz helyre vigyen. Bár idén lehet nem érint még engem :D Azért koszonom, így nem a területre adtam a jelvényt :D

Kukackukac kedveli ezt.