Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zigus

zigus Törzsjátékos

Hát csak ennyi ajajaj,már semmi sem a régi ,,,szomorú vagyok... gondolom vannak társaim is...szép napot és kicsit jobbat....

Ms.AbyZu, sutimami57 és Neni60 kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Panaszt szeretnék tenni.
    A fórumszabályzat megváltoztatásáról a játékosok nem kaptak értesítést semmilyen formában!
    Szerintem nincs olyan szabályzat, ami bármely fórumon, bárkit mentesít az alól, hogy a játékosokat, a mindenkit érintő szabályzatváltozásokról, módosításokról , a fórumon utólagosan, a módosítást követően tájékoztassa. Ha egy játékos nem ír a fórumszabályzat változásáról, akkor a játékosok soha nem értesülnek a módosításról, és észre sem veszik azt, hogy módosítás történt, hiszen a módosítás dátuma az érintett szabályzatban nem lett láthatóvá téve a játékosok számára és arról közlemény sem született. Jelenleg úgy látni a szabályzatban, hogy a szabályzat a kezdetektől, ebben a formában létezik, ahhoz senki nem nyúlt, semmilyen változástatás nem történt.
    A lehetséges hivatkozás, hogy nem kell a módosításról "előzetesen" tájékoztatni a játékosokat, senkit nem mentesít az "utólagos" tájékoztatás elmulasztása alól, főleg ha egy lényeges szabályzat változik meg bárhol az életben. Ezúton kérem a moderátor csapatot, hogy a lassan több hete elvégzett módosításokról, aki azt végrehajtotta ebben a dátum szerint nem lekövethető, értesítés mentes formában, az tegyen erről közé egy közleményt, tájékoztassa megfelelően a játékosokat.
    Köszönöm!

Ms.AbyZu, sutimami57, Neni60 és 6 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Olvastam. És igen, "kivizsgálták", és megállapították, hogy egyedi esetről lehet szó. Pont ezért írtam én is, hogy jelezzem, NEM EGYEDI ESET. De nyilván tévedtem, nálam is az, és Sadrikánál is az volt. Elvégre ha egy játékosnál megnézték, és egyedi esetnek nyilvánították, akkor ilyen hiba nincs. Tudomásul vettük, és hozzászoktunk. A játékban nincs hiba, csak "pillanatnyi netszakadás", meg a "játékos türelmetlen, várni kell egy kicsit területváltás vagy kilépés előtt", meg "frissíts, és rendbe jön", stb. A 90-es években, 14 Kb-s betárcsázós modemmel nem volt ennyi netszakadás, mint - állítólag - most. Persze ilyen tényleg előfordul. De nem ilyen gyakran, és nem állandóan ennyi embernél. És ami a legfőbb: egy pillanatnyi zavar a hálózatban nem lehet indok adatvesztésre vagy rendellenes működésre, ezt a programnak magától kezelnie kell. Ez egy online játék, a hálózaton létezik, de a fejlesztők úgy csinálnak, mintha a hálózat a játékos egyedi problémája lenne. Tudom, hogy van ennek egy csomó összetevője, és sokszor lehet probléma a játékosnál is. De ezt bele kellene kalkulálni! Ha ez a játék nem tud valamiért a szerverrel kommunikálni, akkor "vállat von", és a játékos így járt. Nem próbálja menteni az adatokat, az elvégzett tevékenységeket, de még csak egy üzenetet sem ad, hogy bocs, valami nem okés, picit várj, míg helyrejön a kapcsolat a szerverrel. És ez alap lenne!!
    Igen, egyedi esetről van szó. Csak erre a játékra jellemző mindez.
    (Félre ne érts, nem Veled van bajom. Sőt, ha a modicsapatból valakivel nincs bajom, az éppen Te vagy. Csak ez a válasz most afféle "utolsó csepp" volt, és Rád zúdítottam. Tudom, hogy a központtól Ti sem kaptok érdemi segítséget, és ezért van ez a kommunikáció a játékosok felé. De ha már informatikában és netes tartalomgyártásban jártas TL van, legalább ebben a témában nem kéne hülyeségekkel etetni a játékosokat.)

bündihugi, Ms.AbyZu, sutimami57 és 12 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Panaszkodni jöttem...

A gyopárról szerettem volna a bankba jutni... a farmarany számláló melletti kis kék + jelre kattintottam...
    És láss csodát nem a bank jelent meg hanem a belépő képernyő a megnyitott elé.... nem először...
    De mindig azt hiszem már biztosan javították... 8)
    Vajon az ezüstfenyőim holnap is köddé válnak? ugyan a semmit ki tudtam vágni... az előző fák életeinek végén... :p
    De mi van ha csak úgy hagynám kifejlődve a területen? :music: Mert egyszerűen szép...:inlove:
    Pedig ezt állítólag javították...:wuerg:

Még a vásárlást is nehezítik:music: Kell egyátalán a pénzünk:music: vagy ne fáradjak a költéssel????? :oops:

laccem kedveli ezt.
  5. Minimaci

Minimaci Fórum mestere

Kedves (és kedvetlen...) játékostársaim!
    Hetek óta próbálom megfogalmazni a játékkal kapcsolatos érzéseimet úgy, hogy szavaimnak kellő nyomatékot adjak, de mégse szegjem meg a fórum - hogy is fogalmazzak - bővített szókincs használatával kapcsolatos szabályait.

Eddig minden kutatásnál tiszta lelkiismerettel jelöltem be a kérdésre az "igen" választ (vagy skálán a tízest), miszerint "ajánlanád-e ismerőseidnek a játékot?". Most nem azt jelölném, és a skálán is hármasra tenném; mert vannak benne értékek, de a XXI. században ez már bőven kevés egy új játékos megnyeréséhez. És engem ne szidjon senki, aki az ajánlásom révén kezdett játszani.

Miért? Azt mindannyian tudjátok és tapasztaljátok, hogy a játék jelen állapotában egy nagyjából "játszható béta" készültségű bughalmaz. Ez sajnálatos módon a platform váltással következett be, és bár voltak egész elfogadható állapotok is, ez most messze nem az. Pontosabban úgy látom, hogy a régi játékosok kitartanak, mert még emlékeznek arra az időre, amikor ez egy flottul működő és vonzó játék volt. Most nem az. És nem azért, mert a játék/játékmenet rossz, játszhatatlan, vagy élvezhetetlen. Hanem egyszerűen az egész, összességében hitvány és vacak. Olyan állandósult (!!) megjelenítési, grafikai, működésbeli anomáliák vannak, amelyeknek láttán szűk tíz éve nemhogy nem regisztráltam volna a játékba, hanem egyszerűen kiröhögtem volna azt, aki megmutatta és játszani hívott...

Ms.AbyZu, sutimami57, apranax41 és 6 más kedveli ezt.
  6. Gimama

Gimama Fórum-zöldfülű

sokféle állat van meg sokféle fa de sajnos igy nagyon kevés az ültethető terület ezen kéne változtatni mert igy nem tudunk halad ni egyszerüen szinte képtelenség meg csinálni a feladatokat több terület kéne hogy tudjunk ültetni meg ki tudjuk rarni az álatokat meg a fákat hiába jönnek uj állatok meg fák nem tudjuk beállitani ez sajnos sürgős panasz

sutimami57, Ms.AbyZu, apranax41 és 3 más kedveli ezt.
  7. dinka

dinka Utánpótlás-írogató

Húúúúúú... gyerekek de rohadtul leromlott ez a játék, de a mai délután mindent felül múlt ...ja ez már nem játék ez erkölcstelen amit csinálnak ::: elég már mondják ki ,hogy megszüntetik !!!!!

sutimami57, apranax41 és laccem kedveli ezt.
  8. laccem

laccem Fórum-zöldfülű

Mi ez a borzalom ?? minek ez a sok sz...r event ,hogy nem müködjön rendesen ez a játék ..na most van elegem .....ha nem értenek hozzá adják fel ..!!!

sutimami57 és apranax41 kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Megint hiba , és már megint egy ... a játék.. lesz ez még valaha játszható normális játék ? Dehogy lesz soha , de nem baj ez a BP , újitani kell , de a játékot rendbe rakni , minek is :cry:>:(:(

sutimami57, Ms.AbyZu és fairmike kedveli ezt.
  10. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

Alig lehet elérni az oldalt! Jelenleg a szokásos engedélyek mellé egy ember vagyé ikon is lett, komolyan mondom, legközelebb semmire sem fizetek elő, egyre rosszabb az oldal, alig tud bejelentkezni.

sutimami57 és valibori69 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Panasszal jöttem...
    Kedves játékmester!

El tudom fogadni, hogy időnként megáll a gyopáron a számláló... - abban a játékban is meg tudom találni a saját szórakozásomat...
    De azt felháborítónak tartom, hogy nem tudok a haladásomhoz szükséges Édes cserét megvásárolni...
    Szuper, hogy időnként van akció... de jó lenne darabonként is venni...
    Én áldoznék rá;) Pont úgy mint egyéb gyorsítóra is... ha szükségesnek érzem...
    A játék a saját tempómban jó.... így édes csere nélkül szötymörgésnek érzem...:oops:
    Akkora bűn, hogy költenék? Nem lenne baj ha többet várok atp számlálás nélkül, mint azok akik lassabban haladnak...
    Mert játszani a saját tempóban jó8)

12. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Felhősorom ugrabugrál.Nem tudok vele mit kezdeni.Sehol sem áll meg.

13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Felháboritónak tartom, hogy tegnap este óta gyakorlatilag nem lehetett ide a fórumba belépni. Igy sem a hibákat nem lehetett beirni se tájékoztatást nem kaptunk a hibákról. És az eventleirásokat sem lehetett olvasni. A mai nap egyszer kb. 2 percre be lehetett lépni vagy talán még annyi sem volt. És még csak annyi kiirást sem láttam, hogy elnézést kértek volna. Pedig rengeteg hiba volt a játékkal. Pl. az eventes területen nem lehetett sokáig semmit sem csinálni mert csak forgott a napraforgó de nem jelent meg semmi. Majd egy részén lehetett látni az elültetett növényt másik részen nem lehetett látni.

Anna051955 és sutimami57 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Teljesen elkedvetlenítik a játékosokat ezzel a folyamatos fórumhibával...:music:
    Legújabb Fram verzió... Játszunk vakon...:oops:

Ms.AbyZu és sutimami57 kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Milyen tájékoztatást szerettél volna kapni??
    A moderátorok ugyan úgy nem tudtak belépni a Fórumba, mint mi, egyszerű játékosok!!!
    Ha rendesen elérhető lesz a játék, biztosan kapunk mindenről tájékoztatást moderátorainktól.
    Csak türelem!;)

Swartsch kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Köszi. Én nem is a moderátorokat hibáztatom. Hanem a BP-t. Hogy ennyire nem foglalkoznak azzal, hogy a játék rendben menjen. Pl. nem lehetett az event ismertetőt elolvasni. És úgy érzem jogos a felháborodásom ami nem a modik ellen volt. Ha esetleg őket megsértettem azért elnézést kérek.

Ms.AbyZu, sutimami57 és jófarmerlány kedveli ezt.
  17. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Gazda: kollerkatus55 ID: 4775476

Sziasztok! Nekem nincs learatható,ültethető eventnövényem. Mi az oka? Üd.: Kata

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventes területen keresed?

19. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Igen!De semmit nem találok.

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Pedig ott kellene lennie. Be vannak érve, le kell szedni, s azt tovább ültetni.