Visszajelzés Papagájos teadélután eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Pedig írtad az ismertetőben, hogy ne rakjuk rá a fejlesztést amíg nem végeztünk az eventtel . Remélem sokan elolvasták rendesen az ismertetőt.
    Nem tudom honnan jött az agyamba, hogy ahány kitehetőt kiváltok, azt mind fel tudom fejleszteni. :D
    Szia. Mert mohó kakas vagyok. :D Most számolhatom újra az egészet. :D

genka53, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A malomterméket lehet rövídíteni az Almalé (+) dekorral ? :inlove:

maszilva, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Most kipróbáltam, igen.

5:30 helyett 4:57
    10:00 helyett 9:00 az érési ideje

maszilva, genka53, -vadocka70- és 8 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

És az összes felhő , ami eddig van ? :D:inlove:

genka53, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Hmm... nem tudsz annyit fizetni, hogy egyesével leteszteltem... Meg mire a végére érnék, addigra már vége lenne az eventnek is...

Lillapilla73, rozo52, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

És meg tudom kacsakatázni a dekort , hogy többet adjon ? :inlove:

rozo52, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Nem ;) Érési idő letelte után megengedi, hogy learathatod... esetleg tudod szugerálni érés közben, hát ha gyorsabban érik....

Döbi65, rozo52, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszönjük, akkor az nem sokat segít hogy többször tudjuk aratni.
    Közben újraterveztem:
    Kiváltok 8-9 kitehetőt, ez 15.800 növény. Naponta 63 db Madárbizsut kapunk, ez 2 nap alatt 126 Madárbizsu ha naponta 3x tudunk aratni.
    Rárakom a Kajásra a fejlesztést, az + 2550 növény. Összesen 18350 növény, 1890 felrepi.
    Két területen ez is bőven elég.
    Sok sikert.

Lillapilla73, maszilva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  9. Szama

Szama Fórum veteránja

Ez az event, ilyen nyereményekért, finoman fogalmazva, nagyon nincs egálban...
    Még meglátom, hogy csinálom e, a dekor ennyit biztosan nem ér meg. Talán a csincsilla, de mivel most ezt berakták nyereménynek, lehet azzal számolni, hogy lesz még event nyeremény innentől, így lehet annyira nem kell kapálni most ezért.. Eddigi tapasztalatok alapján berakják nehezebb eventbe elsőnek, aztán egy következő jobban megérőshöz/"könnyebbhez" is. Ezek a szupertáp, meg szupertrágya nyeremény mennyiségek szégyenletesek. Egyszerűen a rossz vicc kategória. :(
    Nagyon sajnálatos ez.

Mindenkinek sok sikert, sok felröpit, és sikeres event befejezést kívánok!

maszilva, inanna11, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás! :)
    Nekem csak három dekor-érést gyorsító felhőm van :) + az almalé még kitart talán egy darabig :) Ez azért nem olyan sok :)
    Szia Jancsika!
    Húzzál rájuk zoknit is talán hatnak :D
    Körülbelül x. olvasásra értem az eventet, de ahogy végig olvastam a mostanában született írásokat megkavarodtam, majd újra letisztult talán a kép. (Ezt csak halkan merem leírni, mert nem igazán vagyok biztos magamban.)
    Szeretem az etetős eventeket, így ennek is megtalálom a számomra jó kulcsát és kinyitom ezt is ebben biztos vagyok.
    A két felfejlesztett dekort mindenképpen szeretném, a többit pedig meglátom :D
    Tervem az még nincsen, majd az éjjel megálmodom és holnap csinálom.. nem készülök erre se jobban, mint bármelyik másik eventre :)
    Sok sikert kívánok mindenkinek aki bármilyen célt kitűz magának ebben az eventben :D

mingo826, pagi761, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Én az almalevet a Nagy eventre tartogatom , ahol a másodpercek is számítanak .
    Ahogy nézem , nem annyira sok vizet (almalevet) zavarna , ha nem rakom ki , és néha aratom a malomtermékeket .
    A dekorok fejlesztése kell , az a napi Szerszámosláda III

12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Igaz..Turbómalom...pénz mentesen játszok
    Ámor felhő...nincs ha minden igaz...de azért köszi a lehetőséget:)

mingo826, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Volt már szó arról, hogy mi a "Nagy" event ? Lehet, hogy átaludtam ezt a hírt?

Döbi65, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szivárványszínű húsvéti 2 felhő : 15%

Ámor felhő : 10%

Szupermalom rúna : 10%

Turbómalom : 50%

mingo826, Lillapilla73, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Írtam neked az elején hogy csak 3-3 fejlesztés van.;)xDÉn is megpróbáltam ,de szóltak a másik csevegőbe hogy hoppá :oops:onnan tudom.:pxDDe egyébként az ezer gally is lesz szerintem 5 területről, 20 h-as növényekkel ;)xD
    Két területen az 5-5 kirakhatóhoz péntek reggelre 60 kezdőmag tökéleteso_O:music::p

Utoljára szerkesztett: 4.9.19
    GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát ez elég bonyi, meg nehéz is. Mióta felvették azt a Sztahanov nevű játékmestert, nincs semmi lazsálás a gazdáknak. -.-:)

Nem játszom pénzmentesen, de azon a havi egy estén, amikor meg tudnám venni a turbómalmot, időnkét elkerüljük egymást.... :music: legutóbb is így jártunk. :eek:

revaa, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Ja , nincsen ilyen , nem tudok róla . De akkor is tartogatom a Nagy eventre .
    Asszem ez még nem a Nagy event .

-gyöngy-581, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia, azt nem olvastam, de most már tiszta az egész, sajnos. Ültettem volna a TP-s dekorokért, de így megint átszerveztem az egészet. :D
    Nálam nem lesz kezdésre 1000 felrepi, mert 2 területen kitehetők vannak és nem bontom le. :D
    Mégiscsak 5-5 kitehetőt fogok kiváltani:D és a Kajást felfejlesztem fullra. Ehhez 19450 növény kell. Többet nem akarok ültetni, majd
    leszedem a maradék 2 napban a kitehetőket amíg tart az event és még csurran pár ez-az. Az event vége előtt meg rárakom a fejlesztést. Csábítóak a titkosak, csak félek, hogy megint sok TP lesz benne.

mingo826, maszilva, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A nagy event a Szülinapi event volt ott bontottunk mindent már aki emlékszik...:Dés 1 hétig tartott...

nagymami2, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ja , Így már érthető, akkor jogos a 0 perc. o_ONekem a piac volt az első és a pajta, bár sok dekorom van a menübe, de nem volt idő rá.;):p
    Én fejlesztek mindent :music:kb 40000 gazzal számolok, de 16000 kell gyorsítva a többi apránként ráér.;)xD

genka53, Kuzdern és Ribiszke kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.