Visszajelzés Papagájos teadélután eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Sep 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Kérlek szépen valaki árulja el nekem,hogy az erdei tisztásra hogyan lehet kirakni egy malomterméket? Én nem találom
    a módját, vagy csak vak vagyok? Segítsetek!!!!:oops::oops::oops:

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Váza alatt keresd.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Csak az Erdei tisztásra lehet kirakni.
    Jóóó reggelt. Haladok. Pörgettem egy 200 %-os bónuszt, kiraktam 13 Kajást, ebből éjfélkor tudok aratni 10-t, ha addig nem fog lebiggyedni a fejem. Nagyon messze van még az éjfél. :D
    Nem is büszkélkedett Prof. Uram hogy mennyi gallyat szedett össze az erdőben? :D

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Bemész a váza ikonba .A tisztáson. Vagy a szürke ládánál vagy a gépnél.:music: Azon belül a dekorok közt kell lennie.o_O Majd ugyanúgy mint bármilyen dekort kirakod, természetesen üres területre:music:.

Last edited: Sep 5, 2019
    zsazsa96, GA-BI-O-Farm and Kuzdern like this.
  5. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Kuzdern and kukori80 like this.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Váza ikon, a kereső mezőbe kezdjed írni: egyszerű...
    a szűrő rendszer előadja

Az erdei tisztáson nyisd a váza ikont, csak oda lehet kihelyezni a tárgyat.

Fuhur, Kuzdern and Gio like this.
  7. DevilMókus

Gratulálok! Illetve sajnálom kitartást!;):p
    Nálam 10/30 ig tart a mai műszak :p 2 kajás érik de már kint van 6 és 4 keverődik, de már nem várom meg;) Jó lesz holnap is .;)

Last edited by moderator: Sep 5, 2019
  8. kukori80

Szia, köszönöm. :) Szépen haladsz Te is. Megvárom valahogy az éjfélt, mert az előbb számoltam, hogy még így is 3 nap kell az etetéshez és még 1db egyszerűt is ki kell ma rakni, mert 3 db hiányozna és átcsúsznék 4 napra. Ha a 20 etetésből sok TP-t ad, akkor felpakolom a fejlesztéseket és visszarendezem az Erdeit. TP-ért nem fogom lefoglalni.

Last edited: Sep 5, 2019
  9. DevilMókus

A mai gallyak után nem merek optimista lenni,:music::pDe vannak emlékeim hogy ugyan a tp csp hangsúlyban, de jók szoktak lenni az etetések.:eek::music:Kicsit ezért is pörgettem meg ma, hátha:p
    Hát ha nem akkor én is befejezem azt mennek ki az igazi (kütyük)( sok a felhalmozódót bónusz ideje használni)

10. kukori80

20 etetésből nem tudom hogy mire számítsak, mert ahhoz elég kevés, hogy bármilyen következtetést levonjak. Viszont ha 20-ból 15x TP-CSP-t ad, akkor azért el fogok gondolkodni.

11. Leho69

Munkácsy Rőzsehordó nője sem villogott.

12. kukori80

Már tegnap is gondoltam, hogy nem lesz ebből villogás. :D:D

13. DevilMókus

Szia! Írd majd meg milyen.:eek:Nem azért mert 13-13 így is úgy is kell , csak hogy mennyire érdemes még gazolni?:eek::music:
    Na jó éccakát !Holnap is iskola korán kelünk;)xD
    Ui: A Coca-Cola hasznosabb ilyenkor mint a kávé attól mindig csak elalszom:pxD

14. Leho69

Én már tegnap gondolkodás nélkül eldöntöttem, hogy max 10et etetek. Partypörikig elmegyek. Tovább már nem erőltetem a dolgot. Az ilyen eventeknél nem számítok semmi jóra, mert nincs benne. A 20%os kitehetőt ki akarom szedni, a többi nagyon felejtős. A másik kettőben meg még ennyi sincs. Jó ideje már az a nyerő számomra, ha minél kevesebb eventbe szállok be, és abból a minél kevesebből is annál is kevesebbet adok be.

50 gazt gallyaztam össze. Nem gondoltam, hogy ennyi lesz, miután Tamás nagyon (számomra sokatmondóan) tartózkodóan nyilatkozott a felröpi tesztelésekről. Annyi minden okot felsorolt, hogy miért nem lehet erről felelősen nyilatkozni, hogy előre borítékoltam a fakalapáccsal való egyenértékűséget. Egyébként mindegy mennyi gally jön event végéig, csak az első 2 sorba adok be, és nem a gaz miatt. Csak mert annál is kevesebbet kellene teljesítenem, hogy nyerő maradhassak.

15. kukori80

A partykig elég 7 etetés, ne koptassa feleslegesen a kapáját. :D
    Rendben, felírom hogy miket adott.

16. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Sziasztok. Nagyon el vagyok kenődve. Hogy csináljátok, hogy már etetni is tudtok amikor a malomtermék érésideje 6-10 óra?

Kuzdern likes this.
  17. Leho69

Igazad van. Hadd egye a rozsda! Legalább annak is nem kell tápot keverni. Sem konzervgyárat.

18. kukori80

Szia. Beraksz egyszerre 2-3 db-t a malomba és 1 FA-ért azonnal kész.
    De azért a 20 %-os kitehetőért kicsit többet kell kapálni, mint pár partyért.

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia ne aggódj nekem is most keverődik az első...ha ki tudok tenni 13 darabot már okés lesz...
    Az elejét elbénáztam nem baj 1 kitehető mindenféle képen kell...

20. DevilMókus

Szia!Én elsőnek a rövidebb érés idejűeket váltottam ki.De ki van váltva a gyorsabb tápkeverés+ felhő( 22-30 perc/ darab alatt keveri malom). Valamint a reggeli aratás előtt , életbe léptettem a felhőket,4,10 és 7,25 ment le az érésidő!
    Az első két etetés(1-ide,1 óda)2 belitung talányos fa, és 1 db tp, ha 50% maradna az egyéb adás, lehet kiraknák még pár kajást:music:;)xD

Last edited: Sep 6, 2019
    Gio, GA-BI-O-Farm and Kuzdern like this.
Thread Status:
Not open for further replies.