Visszajelzés Paradicsom-küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Nem szántam hibának, de volt már ilyen kérdés és emlékeztem rá .Egyébként én is elrontottam akkor a választ:sleepy: mert ugyanazt az útvonalat írtam amin ment,:wuerg: a helyet amit választani kellet volna.:oops: Toma írta le a jót;) Nehéz időszak ez, és tisztelem a hozzáállasod 8) Kitartást hozzá;):p.

-W-595-, Kuzdern, Sanyat és 2 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem oszt nem szoroz a 100 darab szegfő. A pincéhez is, az ajtóhoz is el lehet más úton jutni. Némi TPvel szegényebb leszel és kész!

DevilMókus és -W-595- kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, a farmos-teliholdas eventhez miért kell Bahama hozzáférés?

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Fogalmaznál pontosabban? Melyik eventet kérdezed?

Minden eventnek, ami most fut, van külön csevegője.

Kérlek, csak abban a csevegőben érdeklődj, amihez a téma tartozik.

Nagyon zavaró, ha összekeverednek az információk a visszaolvasó játékosok számára!

5. vm68

vm68 Rutinos

Fantasztikusan éreztem magam a találkozón.
    Okosodni mentem, erre hazaérek kipörgetem a + 1 növénybevételi bónusz 6 órára.
    Húsvéti lekvár, tavaszi koszorú kidob a rekeszből, helyette karácsonyi süti, fehér ártatlanság.
    Ezerrel elvetem az útjelző bokrokat, jól meg is trágyázom.
    Utána nézem a növény mennyiséget.... jaj szegény fejemnek, már meg volt a mennyiség.
    A féltve őrzött szuper trágyám elszórtam.
    Ez nem okosodás volt, visszafejlődés :D

MamaMeseKertje, Bátyus, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

Sanyat kedveli ezt.
  7. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Igen.
    A 172-es hozzászólásban jelezte a gazda, hogy nincs kezdő magja az útjelző bokorból.
    A 174-es hozzászólásban kapta a választ, hogy "A Bahama hozzáférést ki kell váltanod a Bölcs tölgynél az eventhez, ez alapfeltétel."
    Mivel az útjelző bokor a "Paradicsomi küldetés" event egyik növénye, amely event a farmon és a teliholdas területen zajlik (és ez a csevegője, nem?), azért kérdeztem, hogy a farmos-teliholdas eventhez miért kell Bahama hozzáférés.

Kuzdern és JUCUS kedveli ezt.
  8. mamarygen

Köszönöm a felsorolást!

Csak az event elnevezése nem volt világos számomra, ahogyan most is írtad...
    farmos-teliholdas event... számomra a paradicsom-küldetés eventje, annak is a második részlete/lépcsője a "teliholdas", a játszó területek miatt

Az event elkezdéséhez szükséges szint: 3. farmos szint és kiváltott baha rúna (eventleírásban szerepel)

Az üvegház szintjén bahás beadandók is vannak: banán és sárkánygyümölcs...

Mivel a pinceboltív feladatai későbbi ütemezésűek, így eleve az első rész miatt már szükségeltetik a baha hozzáférés kiváltása.

9. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ügyes vagy! Lehet, hogy nem tőlem kellett volna várnod az okosodást?

10. vm68

vm68 Rutinos

:D :D :D

MamaMeseKertje és Döbi65 kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Így már értem, köszönöm! :)

Hát kár szerintem, hogy így lett tervezve, mert Baha nélkül a felhőt nem tudja megszerezni a játékos, de a titokólat meg tudná, így meg lemarad mind a kettőről.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Bocsi, a Gombaerdőm a szaporítás ugyanaz, mint a farmokon! Fehér, karácsonyi, kkata....?

zit67 és Sanyat kedveli ezt.
  13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok, a virágsziromból nagyon sok kell azt írtátok hogy csak 1450 kell de ahogy nézem a virágboltba kell 500 az üvegházba meg 1525 db. Nekem ezzel az event növénnyel alig jön fel felrőpi . Minden szirmot be kell adni vagy lehet némelyiket kihagyni ?

14. długa

długa Járnitanuló

Szia! 37-es kommentet nézd át, az a legtakarékosabb.;)

15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Pinceboltívnél az egaz nem vészes. Nekem nincs teljes 2területem a teliholdason így sima csatnivalnetto kb 1080 gaz tud lejönni. A felrepi már kicsit érdekesebb,elégsok kell újfent. Amikor beindul a II.ütem akkor a férgek is fognak repkedni?

Üvegházba a felhőmegszerezve,még termelem az egazt a virábolt és az üvegház kitehetőiért.Ha ezek megvannak utána kell majd valamit termelni anormál farmokon,vagy már az event független terület lesz.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Korfu

Korfu Utánpótlás-írogató

Segítsetek, mert bekavarodtam ettől a sok eventtől. 14.00 órától a teliholdason útjelző tüskebokor ültethető és hervadt szirom a röpi.
    Farmos területen továbbra is marad az útjelző bokor és a szirom röpi. Ugye jól gondolom?

17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

az a kulcsot hogy kapjuk meg?:D

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Igen

Kuzdern kedveli ezt.
  19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Ma 14 órakor. Ingyen bedobják

Kuzdern és achmed1122 kedveli ezt.
  20. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Jo reggelt mindenkinek,olvasgatok,olvasgatok,de mar jojozik a szemem.Azt sem tudom mi van,mibol mennyi kell,csak termelgetek,haladgatok,aztan valahogy csak a vegere erek.De egy valamit nem tudok,tudom,hogy a pincebe 2 oratol lehet bejutni,de a viragbolt miert szurke?Oda mikor mehetek be?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.