Visszajelzés Paradicsom-küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katinénike

katinénike Fórum-zöldfülű

Szia légyszi áruld már el nekem,hogy honnan tudok csillagos érmét szerezni ? Köszi a választ !

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az a másik event, tehát innen :
    Farmerama piactér

Szia!
    Jó bizony, hogy észre vetted, az volt a célom, hogy aki olvassa, talán még nem késő és felfigyel rá.;)
    Húzzunk be, még nekem is van mit gyűjtögetni. 225 hervadt szirom és 900 körüli gaz hiányzik az ól kiváltásához.
    Sok sikert a mai napra is és szép napot!

Utoljára szerkesztett: 20.5.19
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  3. timcsi0930

timcsi0930 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valamiért nem tudok belépni az Üvegházba, a kulcs megvan, kinyitottam az ajtót, de az üvegháznál már nem enged továbbmenni, pedig megvan amit be kell adnom! Tudnátok segíteni? Köszönöm.

4. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Az alsó soron a második mező a belépés helye. 50 db körtét kell beadni és egy party pörit kapsz érte.

Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A fonnyadt szirom lassan hullik:wuerg: Persze van még idő...:music: de már szeretnék túl lenni rajt;)

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az Üvegházba nem kell a kulcs.
    Az a Pinceboltív feladatsorhoz szükséges!
    Az Üvegházba itt tudsz belépni:
    (A területre kattintva be tudod adni a kért terméket)
    fórumra.png

A Pinceboltívbe pedig - miután a Virágboltban a lelakatolt ajtónál beadod a kulcsot - itt tudsz belépni:

fórumra1.png

A kulcsot a Virágboltban adod be a megjelölt helyen:

fórumra2.png

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  7. timcsi0930

timcsi0930 Fórum-zöldfülű

Igen, ez megvan, de hiába van meg a körtém, lépek rá a mezőre, nem nyílik ki a lakat. Nem engedi beadni a körtét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.19
  8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Éééééééééééééés megvan az alap horrorparadicsom ól!:inlove::inlove::inlove:
    Megyek tovább a fejlesztésért;)!
    2800 tüskebokor kell még (ez pont 2 kör) és 281 hervadt szirom és fullos az eventem!:p Erre nem számítottam, mert tegnap óta csak éjjel ment hosszúérésű, egyébként végig eventgaz ment.

Gio, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon ügyi vagy;) Nekem még 3 kör gaz hiányzik....de talán még belefér az időbe;)

11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Gratulálok

Kuzdern, DevilMókus és Éva0315 kedveli ezt.
  12. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! A a Paradicsom küldetés event teljes befejezéséhez . szükségem lesz 22 200 útjelző bokorra . 8800 útjelző tüskebokorra . 2025 sziromra és 820 hervadt sziromra + amik még a teliholdról kellenek !! Előre is köszönöm a segítséget !! Ez a sok event eléggé összezavart ,

Utoljára szerkesztett: 20.5.19
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha ez kérdés akart lenni, akkor igen, pont ezekre a mennyiségekre van szükséged a full eventhez.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Annyira nem vészes több jön mint a kukackából ..400 -felett vagyok azaz túl a felén..:music:o_O
    Mondjuk itt a sarokba állított a röpihiány ,de elmentem közbe a partypöriért , ;)azért ma meglesz az ól szerintem..:music:
    Holnap meg azt a300-at ami az asztal elött van csak megszerzem, több meg nem is kell;):p

Kuzdern, -Holdfeny-. és farmeres53 kedveli ezt.
  15. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sokat segítettél, köszönöm szépen!:)

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

NnnaAa!
    A fejlesztés megvan! Most jöhet a lecsó állat. De minek? még 2300 gaz ?(2 kör!) és ... 400 felröpi.

Ezzel az eventtel sokan befürödnek. Nagyon ki van centizve.

Gio, DevilMókus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ól kiváltva.gazdaköri kipipálva.1db horror paradicsom a pajtába várja a sorsát.
    Többit meg szép komótosan kipipálom.
    Sikeres befejezést mindenkinek.

Ribiszke, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hali !
    Hogy a szöszbe tudtad kiszedni a fejlesztést? Én az ól kiváltása előtt vagyok, 232 fonnyadt szirom kell, utána a gaz már megvan az ólhoz és a fejlesztéshez is. Viszont a fejlesztés előtt hiába készen vagyok a beadással, tüske veszi körül a a virágcserepet, amiből bakker a fejlesztés kinő, ami ugye egy ól xD

Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Komótosan haladok. A felröpin kívül gondom sincs. Igaz éjjelre inkább csak 8 órásakat teszek. Most jól jönne egy kis 100 %os termény, de nagyon smucigra veszi a figurát a kerék. Ha a gaz mind kész lenne, hasítanék a 8 és 6:30 órás gazokkal trágya nélkül is.

spagetti24 kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne gondold, hogy jobban adja a felröpit, nemrég arattam a zseléfület, ami 6:30 órás 33-35 körüli pondrót és fonnyadt levélkét adott területenként. Szóval, ha gép előtt tud lenni az ember, lehet a közepes érési gazok is adnak arányosan annyi felröpit ;)

Kuzdern, Leho69, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.