Visszajelzés Paradicsom-küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Semmi gond... ez a sok event, már megzavar mindenkit. :)

heureca3, GA-BI-O-Farm és kovacstne kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia és bocsánat hogy elkalandoztunk. Viszont tetszett a humorod, hogy a pók a 8 lábával toporog. :D Remélem nem lett semmi baja. :) Valahol viszont Ninettnek is igaza van, úgyhogy szerintem fátylat rá, nem fog többet szóba kerülni.:)
    Semmi értelme szerintem a sárga ólnak, ezért nem fogok még 2600 növényt ültetni. Kiváltottam a simát és részemről ennyi.

heureca3, Kuzdern, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  3. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Már csak 7 db felröpi és megvan a lombház fejlesztés.:music: A sárga ólfejlesztést már lehet nem szedem ki,mert még kellene gaz hozzá de majd még meglátom.Picit elfáradtam:sleepy:
    Sok sikert és bőséges felröpit!

heureca3, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  4. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát ilyen lüttyő vagyok, végig a teliholdasra gondoltam és bahát írtam, de még az aratást is a teliholdon csináltam, a bahán minden ki van váltva ezért ott nem a 8 órás a leghosszabb.:)

GA-BI-O-Farm, DevilMókus, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tudom, már melyik csevegőbe írtam, még a rengeteg event indulása előtt, hogy csak az igazán rutinos eventezőket nem fogja érinteni ez a dömping. De tartok tőle, hogy a rutinosak egy része is szédeleg már.

6. saja38

saja38 Utánpótlás-írogató

Szia
    Gratulálok sikereidhez!
    Segítséget kérnék nem találom a virágkoronát
    Ha tudsz légyszi segíts
    Köszönöm János

7. vm68

vm68 Rutinos

1X1 van+ raktam már ki ólakat, fákat is . Érésidő felírva, ne maradjon ki egyetlen aratás sem.
    Miikor kidőlök a párom arat. még nem adtam fel :)

heureca3, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia. Először is eltévedtél. :)
    A Virágkorona a Farmerama Piactér event különleges kelléke.

Az event kezdetekor kaptunk egy Virágkorona-butik nevű dekort.

A tárgy 6 óránként megajándékoz 3 db virágkorona nevű különleges kellékkel.
    A virágkoronát a megrendelőknek kell beadnod az eventben.

A Láda / Váza ikon alatt, a Dekorációs tárgy fülön találod meg.
    Az eventes területen kívül bárhová kihelyezheted.

Az event ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-piactér.18048/#post-996360
    Az event csevegője: https://board-hu.farmerama.com/inde...iactér-eventcsevegő.18049/page-21#post-999700

heureca3, nagymami2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

....és megvan a fejlesztés is:p a sárga óllal kapcsolatban döntöttem,mivel még majdnem 1600 gazt kelleme letermelnem,ami akár meg is lehetne de inkább visszarendeztem mindent :).Ami + nagy örömmel töltött el,hogy vére a második vadaskertet is sikerült 2.szintre fejlesztenem:D A kalapácsok nehezen jöttek össze.

bocsinet, heureca3, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Nálam lassú szédelgés van, de nem csinálok belőle ügyet. :) Mindig az a jó, ha kissé ködön át látjuk a virtuális világot, csak nehogy azonosítsuk a valósággal. :D
    Oly annyira elszédültem, hogy csak ültettem az eventnövényt, mindenféle kontroll nélkül. Nem volt időm most figyelgetni rá, csak jöttem, arattam, pakoltam a táblán, s újra az adott időben :D így lett plusz 13198!!! útjelző bokrom. Az biztos, hogy nem tévedek már el :D Szerintem az eddig elkezdett eventeknél nem jött össze összesen ennyi plusz :D

Most fejeztem be ezt az eventet, legalábbis remélem mindent leszedtem, mert még véletlenül sem mutatja semmi, hogy kész. :cry: Luxus lenne.

Kérek a modiktól annyit, jelezzék felfelé legyenek szívesek , hogy valami módon az ilyen eventeknél is jelezze a központ, hogyha 100%-ban kész. Talán nem nagy ördöngősség.

A hervadt szirmok nehezen gyűltek(nem is csodálkozom, hisz örömtáncot járnak a virágok a sok esőtől :) ), de azért sikerült összehozni mostanra.
    Szerencsére minden szuperhozzávaló nélkül, bár volt szerencsés pörgetés, de nem fogyasztottam sokat. Meg amúgy is pár nap múlva úgy is lesz ismét pörgetni való.
    Persze most délután megláttam a keréken(nem is tudom mi az ördögnek néztem be :D ) egy 200%-os 12 órás terményest, hát nem kipörgettem :( Most kelhetek fel fél 5kor, hogy kihasználjam még 1x.

S persze holnap délután jön a következő. Majd hajnalban ültetek hozzá valamit. Amúgy nem bánom mi jön, ha nincs benne minijáték v malom. Mert azzal már tele a padlás mostanság. Nincs mindig annyi idő, hogy tököljek vele. :(

spagetti24, heureca3, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Tiszta ellentmondás amit írsz.:D Nem szereted az eventeket, de ha kipörgetsz egy bónuszt, arra felkelsz hajnalban is aratni. :D Máskor meg nappal se akarsz ültetni. :) Ki érti ezt?:D

spagetti24, heureca3, anci091551 és 4 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

:D
    Szia!
    Biztos, hogy én sem nem értem :D :D
    A minijátékos eventeket nem szeretem, sok időt elvesznek.
    Az eventeket most már szinte gépiesen csinálom.

Még én sem értem magam, mert első gondolatom az volt, hagyom a fenébe. Aztán meggondoltam magam, hisz ritkán pörgetek ilyet. Ez most a pajtában marad, nem váltják vissza, gondoltam jól járok.

De csak várj, mert ha nagyon kényelmes lesz az ágy, lehet fel sem kelek :D :D

spagetti24, heureca3, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Küldetés teljesítve! Reggelre a fejlesztés is zsebben. 24 röpi feleslegben.

Azért túlzás volt ezt az eventet a paradicsommal összehozni. Sem a bibliai, sem a kerti nem érdemli meg, hogy ennyire tré dologra használják a nevét.

spagetti24, Flowers66, nagymami2 és 2 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Vége felé jár már a küldetés.
    Megszédült sokk gazda.
    Melyik event mit is kért?
    Ritka vendég most Rékuci vagy Toma.
    Ültetni kell, minek a taktika ?:music:o_O
    Ninett is szegény se röpi , de nem is ültet;)
    Üres farmmal várja az eventet:)
    Leho is ír mindenhova, mindegy a fórumao_O

Kukori kérdezi mire gondolt Koma?:p
    Holdfény is tanácstalan , óvatosan kérdez..o_O
    Nem lenne jobb mégis a terményes?:music:
    Csak Nyuszika pörög
    ez az ö világa
    Kergére is eventet
    biz ő megcsinálja.:D
    Hát ezt hozta nekünk az event cunami
    Legendák sora ,na meg a baki;)
    Elnézést de megihletett a fenti társalgás , fogadjátok jó szível ezt a kis versfaragást;):pxD

Othep, spagetti24, Gio és 12 más kedveli ezt.
  15. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

GRATULA:DNeked koszorús vagy inkább Virágkoronás költőnknek!
    Jut eszembe hasonlít kicsit: Családi kör Arany Jánostól.:)

Amúgy meg felröpikre vadásztam így az éjszakában8)

Othep, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Az új eventes területen, a disznó melletti standon is lehet venni, 5 csillagos érme/db. Sok sikert!

heureca3 és Leho69 kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Jó reggelt mindenkinek!Mind 2 paradicsomos event kimaxolva,rezgett a léc a röpik miatt,de sikerült!;)Kész a 3.felhő is,még 4 lépés és meg van a 6.fejlesztés is!Most kis pihi és újult erővel kezdjük a következőt!:D

Gio, Sali~*.*, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. laclo70

laclo70 Junior szaki

Sziasztok!

Annyi kèrdèsem lenne,hogy a pincèben talàlható lombhàz fejlesztèshez be kell adnom a 20 db.vertölgy csemetet is?Amit sajna meg nem tudok kivaltani?

19. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, sajnos akkor a vértölgyes beadás irányába nem tudsz tovább menni, én is így jártam az egyik farmon.

20. libuskafarm

Hmm, tetszik :)
    Gratula!

Kedves Kukori ! Tudatom, hogy "elaludtam" a felkelést. :D :D
    Nem is bánom, mérges sem vagyok. Jobb volt aludni. Na meg, hogy 3kor is felébredtem, meg még fél 5kor is keljek fel, azt már nem :D Úgy kell annak, aki rossz időben kerekezik :D
    Nemrég arattam, most hosszút sztrágyáztam 2ig, oszt jöhet a mehet: :D

Gio, DevilMókus és heureca3 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.