Visszajelzés Paradicsom-küldetés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Látod, kinek a pap, kinek a paplan:D...én alig várom, hogy befusson a holnapi teliholdas event ismertetője;). Ezt a kettőt már összehangoltam fejben, remélem menni fog a harmadik beleépítése is a tervembe. :music:

imi010, ildiko44, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Meglátjuk. A teliholdas terület péntektől nyitva és a röpi a paradicsom küldetés része :Ergo péntektől lesz. A naptár elég egyértelmű indul a teliholdas terület és event.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jó estét kívánok!

Valahogyan nem akarod érteni, amit többen többféleképp írtunk.:(

Eventleírásban ez szerepel:

Második lépcső eventnövénye:

Elérhető: VASÁRNAPTÓL
    2019. május 19. (vasárnap) 14:00 óra - 2019 május 22. (szerda) 12:00 óra között

NévKépAlapadatok
    .........................................
    Ültethető
    ......................
    SzerepeVisszaváltás
    Útjelző tüskebokor[​IMG]Szükséges szint: 3.
    Érési idő: 05:00 óra
    Tapasztalatpont: 50
    Kategória: eventnövény
    Kezdő mennyiség: 10 db
    (prémium tagság esetén +5)
    Teliholdas farm
    Gombaerdő
    Pinceboltív szinten kell beadni.3 TP/ 1 db
    4 CSP/ 1 db
    3 TP/ 1 db

továbbá:

Második szakasz felröppenője:

Elérhető: VASÁRNAPTÓL
    2019. május 19. (vasárnap) 14:00 óra - 2019 május 22. (szerda) 12:00 óra között

NévKépHOL?
    .....................
    MIBŐL?
    ................................
    Tenyésztésből jön? Egyéb tulajdonság
    .................................
    SzerepeVisszaváltás
    Hervadt szirom[​IMG]Teliholdas farm
    Gombaerdő
    növényekből,
    fákból,
    állatos és terményes ólakból
    NemMinimális szint: 3.
    Szomszéd ajándékként küldhető.
    Gazdaboltban megvehető.
    Varázsfa adja.
    Pinceboltív szinten kell beadni.15 TP/1 db
    20 CSP/1 db
    15 BTP/1 db

4. DevilMókus

Szia! Ezt a választ kaptam tőled ara a kérdésre hogy lesz-e röpi pénteken. Nálam ez az jelenti hogy lesz.. én is ólvastam az event leírást, de ezt gondoltam erősebbnek...

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Valahogy nem akarjátok megérteni hogy a teliholdas és ez az event nem ugyanaz. Az eventbe csak vasárnap 14 órától lehet termelni és onnantól jön a felrepi is, hiába lesz nyitva előbb a Teliholdas.

-kaktuszable-, imi010, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Szia a naptár külön írja péntektől nem vasárnaptól az event indítást szerdáig. Valahol ez két egymástól eltérő üzenet..

7. mamarygen

Nem értetted meg a válaszomat. :(

A második lépcsős helyszínen az event csak vasárnap kora délután indul.

Az event kellékei pedig azon a területen, ahogyan a leírás is mutatja,
    eventnövény: útjelző tüskebokor,
    felröppenője: hervadt szirom

Nem lehet hamarább hervadt szirom felröppenőt gyűjteni, mint vasárnap 14:00 órától.

-W-595-, Kuzdern, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

De ne a naptárt nézd. Nem tudom jobban elmagyarázni, de van a Telihold és van ez az event. A Telihold előbb elkezdődik, de ennek semmi köze nincs a mostani eventhez. A mostani event vasárnap 14 órakor folytatódik, akkor tudod elültetni az új növényt és onnan fog jönni az új felrepi. Semmi mással ne foglalkozzál, csak ültesd el az új magokat vasárnap 14-kor a horroros területre.

9. mamarygen

Van egy paradicsom küldetés event - két lépcsőben működik
    az első lépcső már csütörtöktől indul
    a második lépcsős szakasza vasárnaptól (teliholdas részen)

Pénteken megnyílik a teliholdas farm és a gombaerdő.
    Ezen időponttól teliholdas event feladatai várnak ott.

Vasárnap délutántól a feladatok teljesítése megosztható lesz, lehetnek.
    Mert a paradicsom küldetés(második lépcsője) és a teliholdas event együtt fut majd.

A farmos részeken az első lépcső teendőihez még dolgozni kell akkor is.

-W-595-, Kuzdern, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Annyiféle feltételezés szerepel már itt a teliholdas föld használatáról, hogy megpróbálom érthetően összefoglalni.
    1., A teliholdas föld pénteken megnyílik és a rémnyövények termelhetők lesznek. (Event növény : útjelző tüskebokor még nem ültethető) .Ennek megfelelően a rémnövényekre jellemző felröpik jönnek. EZEK NEM A HERVADT SZIRMOK!
    2., Vasárnap 14 órától ültethető lesz az eventnövény (útjelző tüskebokor) és a 14 óra utáni aratásokból már jön az event felröpi (szerintem az is).

-W-595-, dagi18, imi010 és 15 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. Szerintem tökéletesen összefoglaltad. :)

szekulagábor, dagi18, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  12. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Csak én nem látom, vagy tényleg eltűnt az eventleírásból a 3 táblázat, hogy melyik szint milyen nyereményeket ad? Ha esetleg valaki lementette légyszíves osszátok meg velem! Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszi Imi.Ügyes vagy,hogy kigyüjtötted.

Kuzdern, heureca3, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Na most már értem.:music:
    Lesz pénteken még egy event a teliholdason, vasárnaptól kettő.:sleepy::p
    Hát mit mondjak,o_O megnézzük.o_O
    Jó éjt mindenkinek.
    Ránk fér az alvás..o_O:music:

-W-595-, Kuzdern, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  15. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Hát nem. Lesz egy összetett event a farmon és a teliholdason. A farmon csütörtök 14 órától lehet ültetni az event növényeket. A teliholdas területek péntektől lesznek nyitva, de az event második részéhez tartozó növényt csak vasárnap 14 órától lehet ültetni oda.

Kuzdern, inanna11, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó reggelit! Pájinkásat!
    Semmi negatívot nem írok. Most is annyit írtam csupán, hogy taktikai repertoárok helyett gyakorlatilag egyutas eventet csináltak. És a csevegőkben beszéljünk ugye taktikákról. Hogyan? A másikban ide is 9, oda is kilenc, amoda is 3x3... Hoppá! ez már a felhőnél is több. Minek csináljam tovább? Ezen mit kell beszélgetni? Ha először a negyedik kilencet csinálod, és utána az elsőt akkor esetleg 3 gazzal kevesebb kellhet? Vagy mi?
    Ebben sincs semmi. A fejlesztések és a felhő nem 16 úton szerezhető meg. Az is csak egy egyutas valami.
    Egy nagy kalangya az egész. A többi jó. Jó a grafika, jó sok minievent van, jó az eventórában 11 ikon, jó a számítógépem, jó a monitorom, ... Na a szemüvegem nem jó! Le kell cserélni! És az idő sem jó mostanában, de szombatra ott is lesz karbantartás.

Utoljára szerkesztett: 16.5.19
    Fuhur, Nyuszkoful, szekulagábor és 10 más kedveli ezt.
  17. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm, igazad van, javítottam is az eredeti hsz-ben. Kérlek, te is tedd meg a javítást az üvegházra vonatkozólag, hogy nem vezessünk félre senkit :)

18. helena64c

helena64c Járnitanuló

Ha korábban van telihold és csak vasárnaptól az event felröppenő akkor lehetősége van mindenkinek olyat ültetni amiből a maximumot kihozhatja ott is, függetlenül attól, hogy mi volt kitéve-ültetve mikor egy hónapja bezárt. Ez a lényeg, és ez jó.

imi010, Kuzdern, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. nnnna

nnnna Fórum-zöldfülű

Csak az a baj, hogy ott van a rengeteg kriptamécses, melyek 350 órásak és azt képtelenség levinni 48 órára. Így aztán a max úgy ugrott ahogy van. Tehát jelentős bukta van felröpik tekintetében, arról nem is beszélve, hogy általában a farmerek döntő többsége a leghosszabbakat veti a pihire.

Kuzdern, libuskafarm és Sanyat kedveli ezt.
  20. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Aki jó hosszút ültet a teliholdas területen vasárnapra a sok felröpi reményében, az ne felejtsen el vasárnap az aratás előtt frissíteni, vagy ki-belépni!!
    (Attól tartok, én is beleesem ebbe a hibába, ha nem figyelek...)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.