GYIK Paysafecard

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  A paysafecard fizetési módszer

  A paysafecard (psc) Magyarországon még viszonylag új, (hazánkban 2012 vége óta érhető el), azonban Nyugat-Európában egy elterjedt és kedvelt online fizetési módszer.
  Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetőségünk hitelkártyás vagy PayPal fizetésre, mégis szeretnének nagyobb értékben rendelni egyszerre (például egy-egy rendelési akció keretén belül), ami SMS-sel nem megoldható.

  A psc-vel történő fizetéshez a rendelési oldalon a kiválasztott játékelem (játékpénz, csomag, stb...) kosárba tétele után ki kell választani a fizetési módszerek közül a psc-s fizetést:[​IMG]
  Miután rákattintottatok az itt látható ikonra, egy felugró ablakban (Figyelem: ha szükséges, a böngészőben engedélyezni kell a felugró ablakokat) alábbi ablak jelenik meg:
  [​IMG]

  A korábban már megvásárolt psc pénztárbizonylaton található 16 jegyű PIN kódot meg kell adni a megfelelő mezőben, majd a Fizetés gombra történő kattintás után a rendelés végbemegy.

  A psc-s fizetés azonnali fizetésnek minősül, mivel a tranzakció legfeljebb 5 perc alatt lezajlik.
  A psc-s fizetés legfontosabb előnyei:
  • Gyors
  • Biztonságos
  • Kényelmes
  • Több psc is kombinálható: Akár 10 paysafecard PIN-t is kombinálhatsz, így nagyobb összeget is kifizethetsz. A paysafecard PIN-ek maradék egyenlegét is így használhatod fel.
  psc vásárlása: https://www.paysafecard.com/hu/

  Paysafacard kinézete, amit kapnunk kell.

  IMG_20161123_0002.jpg

  További részletek a psc használatával kapcsolatban a kibocsátó honlapján: https://www.paysafecard.com/hu/

  Figyelem: A psc-vel jelenleg Magyarországon csak Euró alapon lehet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy ugyan a rendelési oldalunkon az árak forintban vannak megadva, azonban a psc-s vásárlás során ez egy, a psc által meghatározott árfolyam alapján átváltásra kerül EUR-ba (ez meg is jelenik a psc-s vásárlás megnyitása után megjelenő ablakban).
  Mivel azonban a psc-t magát forintban lehet megvenni, ezt az EUR árat a psc megint átváltja forintba, így jelen esetben kétszer is történik átváltás.
  Jelenleg ezen mi nem tudunk változtatni sajnos, a psc csak így teszi lehetővé a vásárlást részünkre, ez az oka annak, hogy psc-s vásárlás esetén a végső ár akár néhány százalékkal is több lehet, mint a megjelenő ár.​
   
  kincsembogaram67, jucus100, Imi* és 5 más kedveli ezt.
 2. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  “Kedves Játékosok!

  Szeretnénk, ha a paysafecard fizetési mód használata mindig a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb lenne számotokra. Éppen ezért a fizetési ablakot újraterveztük. Ez a letisztultabb dizájn jelentősen megkönnyíti a használatot és elősegíti a még gördülékenyebb vásárlást.

  Letisztult dizájn

  Történjen a fizetés akár paysafecard PIN kóddal, saját paysafecard fiókkal, vagy az okostelefonos alkalmazás és a scan2play rendszer kombinációjával, az új fizetési ablakban mindenki pillanatok alatt megtalálhatja a neki tetsző lehetőséget, és könnyedén kiválaszthatja azt.

  Azonnali egyenleg információ a PIN kód beírásakor

  Sokszor a felhasználók már nem emlékszenek arra, hogy az adott kártyán pontosan mekkora fedezet áll még rendelkezésre. Ezentúl a PIN kód beírása után azonnal meg fog jelenni a kártyán elérhető összeg, ami még gyorsabbá és átláthatóbbá teszi a fizetést.

  Optimalizált visszajelzési folyamat

  Az esetleges hibaüzenetek mostantól rögtön a PIN kód beírása után meg fognak jelenni (pl. érvénytelen kód). Ezzel a fizetési folyamat későbbi fázisában megjelenő hibaüzenetek száma jelentősen lecsökken, ezzel gyorsítva magát az eljárást.

  Egy hosszú és alapos tesztelési folyamat után - amelynek eredményei egyértelműen pozitívak - az új fizetési panel a tervek szerint 2015. október 15-től lesz éles.


  Paysafecard Team“
   
  kincsembogaram67, _Ilona49_, Imi* és 23 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.