Visszajelzés Piñata buli eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!
    A gazdaraktáradban a váza ikon alatt kerested a tojást?
    Kérlek ott írd be a keresőbe a tojás szót és látnod kell.
    Kézzel tudod csak kihelyezni, géppel nem!

Puszpang, Maszatka47, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, feletted lévő hsz-ben szépen le van írva

Maszatka47, genka53 és Wellwisher kedveli ezt.
  3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Ha 3 karaktered elérte a 7. szintet, akkor megkaptad a tojást, keresd a váza ikon dekorációs tárgynál, írd be a kereső részhez, sok sikert az eventhez:)

Maszatka47, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Köszi:)Ott van ahol lennie kell,de nem találtam,ez nálam már meg szokott,pedig nem egyszer néztem át!Akkor nem is 2 karakterem hiányzik csak az utolsó feladatnál a 10-en állok!:D

Maszatka47, Gio, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

Én kaptam ám zsiráfot belőle, én nagyon tudtam örülni neki. :)

Maszatka47, Ribiszke, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  6. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!
    Sajna nincs, csak a bahamákra.

vizor128 és Maszatka47 kedveli ezt.
  7. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Két karaktert már feltoltam max szintre. Már csak egy kör léggömbvirágot kell ültetnem és meglesz a másik kettő is.
    Tudom célszerűbb lett volna ha fokozatosan viszem mind a 4-et, de féltem hogy belekeveredek a számolásokba. A győztes láda úgysem adna se csigát, se oroszlánt, (de javítson valaki ki, ha már kapott) másra meg nem feltétlenül lenne szükségem hogy amiatt bekeverjek magamnak :D

A piacot viszont szeretem, ha lesz rá idő még zsázsázgatok kicsit. :D

Maszatka47, ursa11, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, rosszul tudod, mert a KK szupertrágya 35 %-al csökkenti a farmos fák érési idejét

borderland57, Maszatka47 és genka53 kedveli ezt.
  9. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Hát, kész vagyok (teljesen) az eventtel, a vártnál rövidebb idő alatt (igaz, volt egy 100%-om). Eleinte megpróbáltam a "nagyok" által leírt valamelyik szisztéma szerint menni, de aztán nekem az a variáció jött be, hogy a három lépéseseket adtam be. A pajtából beadandóknál néha a két lépésest is használtam, ha abból volt sok növényem. Annyira belejöttem az ültetésbe, hogy amikor leadtam az utolsó növényt, akkor jöttem rá, hogy mind az öt telkem be van ültetve még e.gazzal. Nosza, letöröltem valamennyit.
    Az elején úgy gondoltam, hogy örülök, ha az eventet meg tudom csinálni, a gazdaköri nem foglalkoztatott. Kivettem belőle a party pöriket, aztán jóccakát. Azt nem értettem, hogy miért éri meg 2400 TP-ért, meg 30% TP bónuszért ennyit áldozni.

De most ott állt 5 telkem üresen! Gondoltam egyet, és elkezdtem számolni. Vettem néhány fát, csináltam pár ólat, ami hiányzott, és most várom, hogy beérjenek. Q...-ára nem éri meg. De ezt hívják játékszenvedélynek. Hát így jártam.

revaa, nyuszika215, Maszatka47 és 18 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

25% tp bónuszt ad, nem? Én kihagyom a gazdakörit. :)

Anna051955, Maszatka47, rokaro1 és 2 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gábor! :)
    Gratula az eventhez! :D
    Na ugye, hogy ugye? Evés közben jön meg az étvágy! xD
    Na meg, "akit a mozdony füstje megcsapott" , az már majdnem függő ;):)xD:D:inlove:
    Jól teszed, hogy megcsinálod, jól jön még az a igen jó dekor! :inlove:

hóóvirág, revaa, Gabimami és 9 más kedveli ezt.
  12. szekulagábor

Igazad van, csak 25%-ot. Igy pláne nem éri meg, de már habituálódtam a játékhoz.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Láda ide, láda oda, szerintem eddig a Rémes dolgok ládája a legjobb. Nekem az jött be, ott mindig jó dolgokat kapok, s nem is keveset. Bár én minden ládámat 4-5-ötösével nyitom, vagy 10 felett mindenképpen. Van most is olyanom, ami 50 felett van. Majd valamikor leszedem :)
    Reggelre én is megleszek mindennel, aztán kicsit lazázok itt is.

Maszatka47, -Csiki-, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  14. szekulagábor

Hát engem jól megcsapott. Majdnem padlót fogtam. :D

revaa, Maszatka47, -Csiki- és 4 más kedveli ezt.
  15. vizor128

vizor128 Haladó

Szerintem ő termékre gondolt, mint a sajtgolyó vagy a mézeskalács vagy a pünkösdi csokor és társai amik ólak érésidejét csökkenti. Mondjuk fákra én a bahamán se tudok ilyet.

16. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Növekedésserkentő a neve, arany rekeszes, és 10 %-al csökkenti a bahás fák érésidejét.

Maszatka47, ursa11, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Szia! Én bizony csigát kaptam belőle, majd kiugrottam a fehérneműmből!! :) Nem igen szoktam ilyen szerencsés lenni, de most sikerült!! Szép napot!! :)

hóóvirág, revaa, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  18. kisatesz.2006

kisatesz.2006 Fórum-zöldfülű

Én inkább feladom az egész eventet és trágyát árulok!!! :)

rokaro1 kedveli ezt.
  19. vizor128

vizor128 Haladó

Szia!
    A nevéből ítélve ez alkimista cucc. Hanyas szinten lehet csinálni? Én még csak a 3.-on vagyok, azért nem ismerem. Akkor farmos fákhoz nincs ilyen, igaz? :)

Maszatka47, Gio és zsona416 kedveli ezt.
  20. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Bingó:) Alkimista 5. szint, farmos fákra csak a zokni van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.