Visszajelzés Piñata buli eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok érdeklödnék,hogy a felhöm meg lett de csak 3 kitehetö van meg.Valamit rosszul csináltam.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Minden karaktered a 12. szintre lépett és a karakterek előtti kockákban ezt a szöveget olvasod: "Ez a vendég sikeresen kivégzett minden piñatát!" ?
    Továbbá, amikor a felhőre szeretnéd helyezni a kitehetőket, akkor a hiányzókra mit ír ki a rendszer?
    "Ez a tárgy már nincs az eszköztáradban"?

Fatther, Gio és mebajah kedveli ezt.
  3. pisti243

pisti243 Törekvő

nem nincs meg a 12szintig mind ,szerintem akkor ez a gond

4. pisti243

pisti243 Törekvő

nincs meg a 12szintig mind ,akkor ez a gond köszönöm a segítséget,akkor ez sem lesz meg de legalább megprobáltam annak ellenére,hogy nehéz fokozatu volt

Gio kedveli ezt.
  5. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Elmeséljem a gazdaköris kálváriámat? Na jó, ha ennyire akarjátok.
    Fentebb már említettem, hogy meg sem akartam csinálni, mert annyira nem megérős. Aztán hamar végeztem az eventtel és ott álltak üresen a földjeim. Na jó, akkor belevágok. Az első bakim az volt, hogy kecsketej helyett tehéntej állomásokat raktam ki. Nem baj, kiszámoltam, hogy éppen beleférek egy újabb menettel (28 perccel később járt volna le a gk). Beértek az állatok, learatok, birkagyapjúból 1 hiányzik. Hová lett, hiszen pontosan kiszámoltam mennyi kell. Akkor vettem észre, hogy az egyik birkás nem lett megszupizva, még vagy 4 órája volt hátra. A szomszédok valószínüleg azt hitték, hogy rám szakadt a csillár, vagy a forró húslevest borítottam magamra, gondolhatjátok miért. Nagy bánatosan leszedegettem a terményeseket, hogy felkészüljek a tejesre. Közben benéztem ide, hogy elsírjam a bánatom. Hát mit olvasok? Meghosszabbították a gk-t. Nosza, újra vissza az állatokat, ötször átszámoltam, leellenőriztem. És lássatok csodát: kész lettem!

OJani, Matold, fabatka és 17 más kedveli ezt.
  6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Még azt hittem,hogy csak én tudok bakizni,de nem baj ebből tanul az ember!Nekem nem volt bátorságom neki állni még a fás rész két részének,meg akkor nem lettem volna kész az eventtel,na majd máskor,de azért az meglepetésként ért,hogy meghosszabbították!

fabatka, Gio, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  7. blackcica

blackcica Aktív író

Szia Pisti!
    Ne add fel, még van egy nap, és "csak" az első és a harmadik figurát kell maximumra vinned, azok adják az általad hiányolt kitehetőket :)

pisti243, Gio, era68 és 6 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! A gazdaköriben én voltam a csúcs!!xD100 szilvafa helyett elültettem 100 db kökényt, persze 80 valahány kökényfát vettem,utána persze szilvafátxDHiába,nálunk se mindig a szomszéd a hülexDxD

OJani, ditrich54, fabatka és 13 más kedveli ezt.
  9. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Szia!
    Nálam a baki parádé minden eventnél megtörténik,a gazdaköri terményes részét hibátlanul megcsináltam,még meg is veregettem a vállam,hogy milyen ügyes vagyok, aztán elégedetten kipakoltam a fákat mind a 4 fajtából 75 db-ot,átszámoltam minden ok., pont annyi amennyi kell.
    Másnap mikor beértek elindítottam az órát és learattam.
    Várom,hogy a nyereményes ablak megjelenjen,de hiába vártam,akkor vettem észre,hogy a szeder helyett cseresznyefákat raktam ki.
    Már meg sem lepődtem,kénytelen voltam turbózni őket,a másik farmon is,ott is cseresznyefa volt.
    A gyémánt résznél már jobban figyeltem,és még idő előtt kész lettem.
    Kívánom,hogy mindenkinek sikerüljön amit eltervezett!

fabatka, Fatther, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  10. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni SOS, hogy amikor veszek egy kosarat az eventhez, akkor nem kapol értesítést, mint amikor FA veszek?

Ebben a pillanatban érkezett az értesítő, Így a kérdésem már tárgytalan.

Fatther és Swordfish kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Most meg azt tapasztaltam,hogy a pinyátás kitehetőkböl van három darab + a templom,dobás,levél!Ha valakinek nem sikerült cserenapon várják új gazdájukat!További szép napot,és jó csövezést aki csinálja!

Gio, ancika010199, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  12. capella2004

capella2004 Junior szaki

sziasztok-

azért a bakiparádét valószínűleg én nyertem........most tudatosult bennem hogy a gazdaköri nem addig tart mint az event.
    szerintem gyenge szivinfarktus megütött.
    szupitápoztam,termékeztem aztán buksi az egész.
    beteg a gyerek de most lehet én is bedőlök.
    ekkora melléfogásom még nem volt.

13. lfeco

lfeco Fórum-zöldfülű

Sziasztok , azt tudja valaki ,hogy hol lehet megnézni a győztesek ládájának learatásakor kapott jutalmat ,mert csak learatom de fogalmam sincs hogy mit ad

kovacstne kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Váza ikon, elhasználódó fül alatt találod a ládákat, ezt is.

HéricsBáró, Gio, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A bal oldali menüben a kék váza ikon alatt az elhasználódó fülön találod a ládákat! Ott kell kibontani őket, s felugró ablak tájékoztat a tartalomról!

mebajah, -katalinjani-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! A ládákból eddig kaptam, 3. szint medve - 3x Csp - F-pengőt - K.K turbót - S-trágyát és 1db 1x1- es kitehetőt. A Csp- 88.000 volt a legtöbb, a F- pengős ha jól emlékszem az 25 volt.

mebajah, szöszi50, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Kész az event réges rég , de ezek az event növényeim vannak jelenleg kimaradva :p

Léggömbvirág : 10.385
    Nyalóka : 6.507
    Papírvirág : 7.224
    Piñatúnia : 5.369

Esőerdőn 1x1 ben ültetve : Papírvirág
    Bahán ültetve 1x1-ben : Piñatúnia

Eddig ennyi .:p Lehetett volna sokkal de sokkal több , ha nincsen a csöves event :cry:

asdfghjkl7373 és -katalinjani- kedveli ezt.
  18. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Az én bakim azzal kezdődött, hogy szerencsére kipörgettem egy 100%os termésbónuszt. Nosza kiraktam a 7 db tojásfámat, ugye az 4 tojás/fa így a bónusszal, meg mellé még egy tojót (2 db tojás a bónusz miatt). Kiszámoltam, pont 30 darab, ez kell a gazdaköri 3 feladatához. Na aratáskor döbbentem rá, hogy egy feladathoz 10 darab kell, ami ugye a 4+4+2, na de onnan tovább az 5 darab 4es csomagból sehogy se lesz 2x10, max 12+8 :)
    Ekkor totál pánik, de gyorsan ki még egy tojástojó, mindent megettem, szupitáp, minden, és így meglett a +2 tojásom időre :)
    Hát bepánikoltam eléggé, de megoldódott szerencsésen :)

mebajah, fabatka, LCZAnikó és 4 más kedveli ezt.
  19. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Na gyorsan :) Piñata Buli Fő event kibulizva, olyannyira hogy már a vendégek lesznek a
    piñaták lassan, akiket lehet kergetni :)
    Igaz mire kevés volt az idő csak ez tudtam teljesíteni, és a mellékküldetés lehetetlen volt számomra betegség mellett meg amúgy is. :)
    Nincs az embernek még türelme még 2-re figyelni, nem hogy már nyakában a 3.-ik. :)
    Mindegy amit lehetett megtettem, most koncentrálok a következőre :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják. :)

Üdv: DRAGON86

U.I.: Tisztelt készítők, soha többet ha kérhetem ezt a tömörülést feladatoknál, főleg ha nincs átgondolva a dolgok. Csak a kapkodásra építés elve van meg. Mert így hiába szép a piñata event ha többivel elveszik az élvezetet. Főleg gondoljatok a régi motorosokra akik még kitartanak a játék mellett :)
    Remélem a következők már jó eventek lesznek :)
    (Ez csak a saját véleményem, ezért elnézést ha valakit megbántok, de jobb kimondani néha) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.18
    pisti243, mebajah, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  20. pisti243

pisti243 Törekvő

Köszönöm sikerült megcsinálnom a felhöt!! :) :)

Gio és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.