Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ki akartam számolni , mennyi az annyi , de akárhogyan nézem ezeket a számokat , nem tudom felfogni :cry:
    Szia
    100 óra még hátravan , szóval bármi lehet :inlove:

Gio, Fatther, Kata_rzis és még 1 ember kedveli ezt.
  2. vizor128

vizor128 Haladó

64 biten ennyi a maximum amit tárolni tud az adatbázis. Ez 10 a 18-adikon tízes számrendszerben. Ha magyarul mondjuk akkor ez több mint 18 trillió csp mielőtt eléri a határt a gép. Amúgy az előzőbe nem jól mondtam, nem -1-be fordul hanem hibás értéket jelezne (átfordulni negatívba az előjelesnél tudna, ami "csak" 9 trillió). A magyar másképp mondja mint az angol: (angol=magyar) million=millió, billion=milliárd, trillion=billió, quadrillion=billiárd, quintillion=trillió. Azért gondolom, hogy 64 bites mert a 32 bit kevés lenne mert az kb. 4milliárd csp lenne maximum, szerintem jópár gazdának ennél sokkal több pénze van. xD

Szóval a lényeg: nehéz elérni ezeket a határokat. Inkább az a kérdés, ki hajlandó ennyi pénzt kiadni. :D
    Nekem tetszik ahogy feszegeted a határokat, próbálgatod mit lehet, mit nem. :D

ulmo12, Domos52, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Nem tudom , el lehet e érni ekkora vagyont és ha igen , akkor hamarabb érem e el , vagy a 300. szintet ?:D

18.446.744.073.709.551.615 CSP
    12.035.133.386.046.500 TP . A tp az egy kicsit kisebb , de az is ezer év elérni :D

Fatther kedveli ezt.
  4. -Miértne-

-Miértne- Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!

Az 5-ös vágányon 300 db pequigyümölcsre várakozom. (munkáskupon kellene)

Köszönöm, ha tesztek ki.

5. HéricsBáró

Szia
    Mondanám , hogy megvették , de az nem fedné a valóságot . Visszajött . :D

6. textilmánia

textilmánia Törekvő

Kedves Gazdatársak!A 22-es piacon mogyoróvajat vennék 70 db lenne szükségem .Köszönöm

7. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    27-es piacon 1 db Laborhiúzra lenne szükségem ahhoz, hogy újra üres legyen a gazdaköröm. Esetleges cserére tudok ajánlani vagy-vagy alapon legmagasabb szintű állatot ami: Tyúk, Kacsa, Denevér, Malac, Pulyka, Kutya, Béka, Kaméleon.
    Farmnevem megegyezik a Fórumon láthatóval. Várom baglyodat.
    Köszönöm. Legyen szép napotok.
    Zsuzsa

Matold és csio70 kedveli ezt.
  8. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

31-es piacon 1 db Cirkuszi panda és 1 db Karate panda keresi gazdáját.
    Ár: megegyezés alapján.
    Írj baglyot, ha érdekelne. :)

9. angyalokvárosa

angyalokvárosa Járnitanuló

Sziasztok 37-es piacon keresnék 2 darab HÚSVÉTI NYÚLAT adok darabjáért 100 milliót

10. -Allied-

-Allied- Járnitanuló

Én is a 20-as piacon vagyok

11. .Shinari.

.Shinari. Haladó

sziasztok. 9 -es vágányon szuperhős papagáj és szivárványos béka keresi gazdáját,akár csere is növényekre

Utoljára szerkesztett: 9.11.19
  12. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok gazdatársak 12-es piac : aranyszamár - hapci kaméleon - őshód - gyémánthal - K009 kutya - robin hood holló - szuperhős bőregér - szuper papagáj - egzotikus elefánt - császár páva - korcsolyás strucc - szivárvány páva - bolyhos anakonda -színjátszó papagáj -táncoló medve - vadlúd - virtuális pillangó - népi hiúz - eladó vagy cserélhető! jól táplált vidám állatok oltással törzskönyvvel :) - írj baglyot! köszi

steve223, tina07141983 és anonymus2006 kedveli ezt.
  13. julcsi.bano

julcsi.bano Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    30-as piacon nagy mennyiségben keresek szantálfa termést! Pakoljatok ki légyszi normál áron! köszönöm
    Akébia termést is szeretnék nagy nagy mennyiségben!

14. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

sziasztok! cserenapra építkezők figyelem! 34-es piacon eladó vagy cserélhető! rózsa ólakhoz: táncoló medve - vadlúd- asztropocok - szivárvány páva neon ólakhoz és rózsa terményesekhez: arany tyúk - húsvéti nyúl - aranymalac - robin hood holló - szivárványos béka - karneváli kakukk - császár páva - sziámi macska Reptess baglyot köszi!

Fatther kedveli ezt.
  15. viki1958

viki1958 Utánpótlás-írogató

hali > lehet tudatlannak tűnök de honnan tudom hogy melyik piacon vagyok , .

tina07141983 kedveli ezt.
  16. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia !
    Nem vagy tudatlan , miért lennél :music:

ez a link segít !

>>LINK<<

HellEart és kelleri kedveli ezt.
  17. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

szia !

épp tettem ki sárgaborsót !

18. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Köszike:)

19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép szombatot!
    Sziasztok!
    32-en vennék Picasso paripát, mézes méhet, szerelmes üszőt!
    Ha eladnád, küldj 1 baglyot!;)

20. Gigi

Gigi Aktív író

24-es piacon vásárolnék 7 db cirkuszi pandát épeszű áron.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.