Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

1-es piacon pajtaérték 3*-ért amaránt eladó milliós tételben.

TOP előtt ez egy nagyon jó ár azt hiszem 3750csp/db

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

7-es piacon eladó manta, új állatok, és amaránt. Top-ra is lehet készülni velük. Ár megegyezés szerint. :)

terike65, eviii_mee, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  3. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam a 22 piac -on nagy tételben lehet vásárolni a TOP-ra amaránt nagyon olcsón 2999,90 csp/db, nem érdemes termelni:)
    https://ibb.co/X3gMY4Y

Fuhur, -vadocka70-, terike65 és 6 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Cili :)

Mutatom a 7-es piacot, a Tiédhez képest síralmas.. 2 százas köteg és egy 10-es ez a mennyiség még belépőnek sem elég, sajnos .

Ennyi az összes tétel. Kevés és drága, én sajnos termelni fogom:cry::cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 22.11.21
    GA-BI-O-Farm, Kuzdern, terike65 és 3 más kedveli ezt.
  5. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!A 13-as piacon szügségem lenne 500 db ágyúgolyógyümölcsre.Cserébe tudnák adni úgyan ennyi életfagyümölcsöt.A részleteket meg beszéljük privátba.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kiszaladtam az állatpiacra venni ezt azt:music: kevés állat van kint jó áron....:wuerg:

zoldert kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És milyen állatok vannak , amik mégis jó áron vannak ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam minden állat magas áron van kint a piacon. Kinek mi a jó ár, nekem ez nem az. Ezt kell szeretni. :D

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

A jó ár relatív:music: Gyűjtögetek az állatok között8) szeretném, ha minden állatból legalább 1000 lenne a pajtában:music: A hiányzók között vadászok jó árúra8)

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jól hangzk a taktikai menet . :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A célt év végére szeretném elérni... tápokból is;) A szigeten sikerült túl teljesíteni;) A farmon még van mit vásárolni, termelni;)

12. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Nekem is hasonló volt a célom,kicsit túl is teljesítettem nem kicsit nagyonxDMost meg probálok megszabadulni az állatoktól.
    Most tenyész állatokat szeretnék vásárolni de nem nagy sikerrel,de azért vadászom kitartóan.;):)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sajna a 7-es piacon nem ilyen olcsó az ár! Sőt egyik nap reggel még 30000 csp volt az ára, estére már 35000 csp-ért volt kirakva. Szintet léptem, el is kezdtem lelkesen vásárolni, de úgy döntöttem, hogy inkább megtermelem és reménykedem, hogy minél hamarabb meglesznek a nemesítések. Sajna eddig még semmi....

eviii_mee, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  14. -sáRa912-

-sáRa912- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérném, ha valakinek van eladásra 200db papaja fatermése, tegye fel a 17 piacra! Köszönöm előre is!

semmirevaló kedveli ezt.
  15. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Üdv Mindenkinek ! A 22-es piacon vennék 2000 db margarétát!

semmirevaló kedveli ezt.
  16. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Én szívesen küldeném, csak én a 37 piacon vagyok.

-sáRa912- kedveli ezt.
  17. -sáRa912-

-sáRa912- Utánpótlás-írogató

Sajna azzal nem sokra mennék! Köszi a hozzám való jóságodat! De egyenlőre még mindig hiányzik az a 200 db, ami nekem kéne!:wuerg:

semmirevaló kedveli ezt.
  18. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok !
    A 34 -es piacra szeretnék amarántot nagyobb tételben !
    Tudna valaki ebben segíteni?
    Köszi előre is !

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Láttam, mát Toma válaszolt neked. :) Nem egyszerű a piac a játékban sem. Én pont olyanon vagyok, ahol olcsón lehet eladni, viszont ami éppen kellene, az drágán van kint. :D Annyit tudsz csinálni, hogy próbálsz olyan gazdával beszélni, aki veled egy piacon van. Persze, ha tudod a számát. ;)

20. moncsika450

moncsika450 Járnitanuló

Sziasztok !7-es piacon keresek Hősi kakukkot ,diszkó kaméleont 1-1 et .Van helyette táncoló medvém ,albinó szalamandra ,vadlúd ,0,10 csp ért.Ha mást keresnél írj moncsika450 farmnevem

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.