Piac - mit, miért érdemes venni, eladni | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ki is pipáltam a gazdakört;) Köszönöm;)

zsani_apja, zoldert és szepesej kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Mehetsz vissza a piacra, beindult a 14-esen a nagyker.
    Vastag tárcával érkezz!
    Ma estig igazi olcsóság jön!

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Hogy halad tudjukki piacos része ? Akit nem nevezünk nevén jól halad a számtanban ?:inlove: Nem Voldemortra gondolok . xD

4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

A legósgyerekre gondolsz?
    Hát, kipakoltam mindenből mélyen áron alul, 3-4000 darab egy tételben, erre talál valahol 250 darabot és alámteszi.
    Elcsíptem most délután is szalamandráit, zebráit, amiket szedett össze és küldözgette 0,1-gyel, megy a gyűjtögetés.
    Nagy lehet a szükség. :)
    Pápaszemest árulok 4400-ért, a medúza kicsit drágább, 4900, a hullámos 5500, de a tucatáruk, a zebra, panda, teve, papagáj, majom 1300-1700 körül vannak, több ezres tételekben és ilyen az egész piac, kivéve 3 állatot.
    De végül is azoknak sincs nagy értelme, hogy sokkal drágábbak legyenek. :)
    Adni kell neki munkát, mert ha ideje lenne, nyitogatna tovább és a top 500-ba 100 farmot is bevinne a polipjaival.
    Agyalok azon is, hogy átküldök neki ismét vagy 60 milliárdot, már megint van ennyi fölösöm, vagy mindjárt az élre repíteném.
    Na, az lenne még a szégyen!!!
    Semmi munkával, farmos tudás nélkül, 228-as szinttel az első!
    Ja, nem, már 232.
    Az ő farmjával lennék az élen!
    Ha-Ha-Ha!

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

30as piacon 1500 (3500) margarétára vágynék, korrekt áron. "Türelmetlen" jeligére a kiadóba :)

Ja, nálam szürke a kakapó és az okapi is...
    pápaszemes kb. 70e, tobzoska 10x4 34e-ért, utána 51e.

KÖSZÖNÖM!, ha erre rakott ki valaki egy tételt, ha nem, akkor is jól jött.

Utoljára szerkesztett: 5.5.22
    zsona416 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Jól láttom az élre törtél az ő farmjával!;):)

7. HéricsBáró

Szent habakukk ! :D Ebből rengeteg zsemlét tudna venni , és ha megenné , talán a TP vonalon is erősödhetne .:inlove:

-Holdfeny-. és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A napokban piacos eventet tartottam...:music: Az állat szekción vásárolgatok8)
    Még 21 tételnél tervezek vásárolni... aztán elérem az idei állat mennyiségre kitűzött tervemet8)

csio70, Namiamano és PapaMangó kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Fahasábot keresek a 24-es piacra, vagy 200 db-ot:)kicsit behűlt a lakás:wuerg:

10. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Sziasztok! 20-as piacon érdekelne(még mindig)mézes méh és korcsolyás strucc! Lehet csere is(druida medve,aranyszamár,robin hood hollója vagy cserenapkor pöttyös,pockos)!

11. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Olyan a piacotok, mintha más farmerama világban lenne! "Nálunk", a 39-es piacon a medúza 113000 felett van, és a többi sem sokkal jobb.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Sajnos vagy nem sajnos lassan minden piacot elérnek a nullás állatok, csak idő kérdése na meg virágfestés és táp! :cry:
    Én is tudnék nullázni jó ideje, egyenlőre megy a táp keverés, meg kedvem sincs hozzá nagyon! Én azt mondom ha jó áron viszik el kell adni ha majd olcsóbb lesz vissza lehet venni akár a többszörösét is egy táp nélkül meg van oldva a dolog! Persze nem árt ha van tőke hozzá, de azt is relatív gyorsan lehet csinálni már manapság, nem úgy mint rég, mikor majdnem, hogy szenvedni kellett az első millióért is! xD Igaz ha előbb van mit eladni akkor lesz tőke is a majdani vásárláshoz!

Kuzdern és zagimichna kedveli ezt.
  13. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Szia! Irigykedek a piacotokra. A 13-ason állandóan nézem,de még nem láttam se kakapót,se okapit, nekem meg egy sincs.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.22
  14. HéricsBáró

Szia

Elértem a 60.000 db Halas ládát .:D Ha kinyitnám volna halam piacra . xD Cél a 75.000 db láda . :inlove:

15. .körte80.

.körte80. Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! 15-ös piacon keresek szerelmes üszőt, picasso paripát és mézes méhet. Ha valakinek van felesleges, légyszi küldjetek egy baglyot ! Köszönöm szépen, szép napot mindenkinek :)

16. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Üdv!

1 db maszkos kakukkot vennék a 20-as piacon. Köszönöm.

17. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Kitettem egyet,ha még esedékes;)

semmirevaló kedveli ezt.
  18. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Több százat is ki tudnék rakni csak én a 37 piacon vagyok.

19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    A 2 piacon igazán segíthetnétek az okapi meg a kakapo árát feltornászni,mert így ránk eszi a penész.

20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Az 5-ös piacon keresnék olcsón méhet és tehenet. Ajánlatokat privátban.

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.