Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lev

lev Utánpótlás-írogató

3900-4000 az alja, 96 ajánlat van. Van mozi, állatos feladványok.

Dyny, genka53, steve223 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. magika

magika Fórum nagymestere

Nálunk 93 és az ára is olcsóbb!

Dyny, genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

4873-nál kezdődik és van 343 ajánlat.

Dyny, Baby72, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  4. betjoli

betjoli Fórumprofi

Nálam 127 ajánlat és 4050-től kezdődik

Dyny, Baby72, hóóvirág és 3 más kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nálam 3639 ért van kint a legolcsóbb, összesen 281 ajánlat de tele van 1, 2, 3 tételesekkel összesen talán ha van 4000 kutya a piacon ezt a mennyiséget egyedül felhasználom boomkor. Nem véletlen a sok 1 tételes próbálják lenyomni az árát hogy még tudjanak olcsón venni (néha be is jön nekik) érdekes hogy az első normális mennyiség (ami nálam minimum 100 db-ot jelent) 6359 csp-nél kezdördik magyarul manipulálják a piacot.
    Amúgy meg nem sokan olvasnak fórumot holnap mikor haza érek a munkából szerintem 10.000 csp körül fog menni de ha
    csak 6000-7000-ért tudom eladni az is busás hasznot fog hozni és még nem is számoltam a boomot. ;)
    Ha már a haszon szerzésnél tartunk kíváncsiságból kipróbálom mennyi cspt tudok össze szedni egy hónap alatt ebbe 1 boom számolok ma reggel kezdtem. A kiadásokat fel írom bár meg próbálom minimalizálni őket majd a végén hozzá adom az akkori csp-m hez mivel csak így kapom meg azt az értéket amit ténylegesen kerestem most kiderül mire vagyok képes. :)
    Tudom hogy ha kutyának jó ára lesz az meg fogja dobni a vagyonom ezért azt külön számolom majd.

Dyny, _Cygnus_, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  6. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Szerintetek mikor indul be a kutyák ára?

7. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

A hétvégi boom alatt / után... :)

fpat kedveli ezt.
  8. fpat

fpat Járnitanuló

Nálam már egy kicsit mocorog! 3900 volt még tegnap, most 4750-7600 között mozog!

9. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nálunk kezdik venni a kutyákat. Mintha most vásárolná(k) fel éppen valaki(k).

genka53, hóóvirág, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

szerinted várjak még az eladással? bár tudom várunk egy jópáran :)

genka53, hóóvirág és Dyny kedveli ezt.
  11. hadebuda

Nem tudom. Én tettem ki pár tételt, kíváncsiságból. De szerintem is sokan vagyunk várakozó állásponton, és a végén nem lesz ebből semmi. Vagy csak hétvégén.

genka53, hóóvirág, fpat és még 1 ember kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

hát 6300 és bebemic 4300 körül teszi ki egyesével, na azt tuti nem hagyom , hamar letörné itt az árakat

13. hadebuda

Nem igazán kapkodják őket. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz most ott az elején az a 10 50-es tétel.

genka53 kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Hát már alá is pakoltak 4-esével, na majd meglódul az, én várok

_Cygnus_, Dyny, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  15. hadebuda

Láttam, ez egyre rosszabb :cry: Addig inkább gyártom a tűzcsapokatxD az jobban megy majd.

_Cygnus_, Dyny, nemo-kapitany és 4 más kedveli ezt.
  16. apalánya2004

apalánya2004 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerintetek a tölgytől megszerezhető mopsziért mennyit érdemes adni? 3db vettem eddig 333000-ért.

Dyny és genka53 kedveli ezt.
  17. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Annyiért nagyon megérte, mert nálunk kezdéskor is kb 437 ezerért lehetett kirakni. Megy az még feljebb is :)
    jó neked.

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok,
    az én piacomon 108 eladási tétel van kint a kutyákból, és a legalacsonyabb eladási ár 5.200 CSP; a mopszi szürke, nincs kirakva eladásra. "Arany" infó: egy szem aranyállat sincs kirakva. Lehet, hogy a TOP-ra tartogatják?

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kiballagtam ma reggel a piacra és mit látok? 87,78 csp az alma ára,:wuerg: ijedtemben kiesett a kosárkám a kezemből:D:D.

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Minden gyümölcsnek magas az ára ;) Majd három - négy hét múlva a béka feneke alatt lesz ;)