Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nálam 40 csp a trágya, 38636 csp a tűzcsap.

.....................
    Már 52 ezer fölött.

2. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Sajnos sokan így gondolják, és csak ketten próbáljuk feltornászni az árat pillanatnyilag 12000. Azért én kirakogatom, hadd legyen jó napja valakinek. :)

-gyöngy-581, csio70, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  3. betjoli

betjoli Fórumprofi

Az én piacomon már 32000 én is ennyiért adtam el ma percek alatt elvitték

-gyöngy-581, missuzy_53, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  4. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Én csak 2900 körül tudnám kirakni! :(

sziszi1965 és bindi5454 kedveli ezt.
  5. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én 13900 körül tudnám kirakni, kínálat nincs, trágyából 1-1 ajánlat ritkán 50 csp-ért.

-gyöngy-581, csio70, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jóóóó reggelt, jó szurkolást [​IMG]

Tudom, hogy ez nem az eventes totyik, de amit szeretnék megosztani Veletek, az inkább való ide, mint az eventesbe, hiszen többen feltették a kérdést, hogy lehetséges több 100 millió csp értékű árú beszállítása. Nos, én nem tudom, hogy másnál mi a taktika, én csak a saját fejlődési taktikámat tudom leírni. Tavaly 175 millió értékben dobtam be árút a TOP-ba, ami biztonsággal elég volt a bent maradáshoz. Most 200 milliót tettem be, és bízom benne, hogy elég lesz. Tavaly szinte lenulláztam a pajtám, hogy bent maradhassak. Most ez nem így van. Tájékoztatásul az érintetteknek (akinek nem inge, az ugyebár nem is veszi magára :p ): nem valós pénz beáldozásával lett ez az érték.
    Az idei évet lényegében két blokkra osztottam. Az év első felében a babybomm alatt kitenyészett nagyobb értékű tenyészállatokat adtam el a piacon. Nem vettem szinte semmit, csak eladtam. Sikerült ezzel annyi csp-re szert tennem, hogy az év második felében elkezdtem olyan áron felvásárolni növényeket, (rózsát, szegfűt) faterméseket, (juharszirupot, guavát) és papagájtollat ami nekem még megérte. Szépen lassan felduzzadt a pajtakészlet. Csak úgy mint itt sokan, én is dolgozom és családi kötelezettségeim is vannak. Nem ültem naphosszat a gép előtt, nem vettem el időt sem a családomtól, sem a munkámtól. Ami tettem nem volt más, mint az, hogy tudatosan készültem az idei TOP-ra. És megtették ezt azok is, akik most fent vannak a listán.

Hajrá magyarok, hajrá szomszédok, és mindenki, aki indult, vagy indulni fog a TOP-on.

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nálunk 154 tétel van kint (sok 1 db-os) és 22686-ért van legutoljára. Reggel én még drágábban adtam (talán 25ezerért).

sziszi1965 és csio70 kedveli ezt.
  8. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Trágya 232-től (14 ajánlat), tűzcsap 29.168-tól kapható jelenleg nálunk :)

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd próbálok átdobni a kerítésen ;)

-Mayacska85- kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Kipörgettem ma egy 50%os csp bónuszt, így aztán kiraktam 1000 db-os tételekben rengeteg fatermést;) szerintetek megy már annyira a piac, hogy elmenjenek?:music:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Khm, a csp bónusz a csp-t adó kitehetőkre vonatkozik...

sziszi1965, -vadocka70-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Tényleg? Jó tudni, köszi:cry:
    A piac minden esetre meglepően jó, 5 perc alatt kerestem 2 milliót a pajtában porosodó faterméseken :D

nyaf-nyaf és ulmo12 kedveli ezt.
  13. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Talán még a gazdakörire is érvényes, de piacra tényleg nem. Esetleg eventes csp-nyeremény, ha még aktuális.

Gio kedveli ezt.
  14. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Az aranyszamár átlépte a piacunkon a 30milliót o_O:wuerg: na ez már kemény ár!

15. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.
    Azon a piacon ahol vagyok,ez nem újdonság...na persze ha van ajánlat..most pl. legutolsó aranyállat egy darab sincs.De tenyésztéskor picassó paripa 30 milla felett volt úgy,hogy a tündér 6,5-7 milláig lehetett venni. De volt már aranyszamár,gyémánthal,hapci kaméleon is 30 millió felett.

16. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

1799-ért túladtam a papagájtollaimon, nem vártam tovább. Vitték, mint a cukrot :):D

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

De jó piacon vagy!!én pl.trükkös teve max 22 Millióért tudtam kitenni,de a karneváli kakukkot ki sem teszem 10,9 Millióért lehetne és előtte lévő hősi kakukk 13 millióért van kitéve de 11-ért kapkodták :D

sziszi1965 kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Úgy látszik, a szokottnál erősebb kezdés és a riogatás megtette hatását, esnek a gyümölcsárak. (Természetesen nem minden piac van hasonló fázisban.)
    Korábban csak magasabb árakon lehetett ezres tételeket vásárolni, már lejöttek vele 100 környékére.
    Az oka egyszerű: akik feladták a bejutási reményeiket, elkezdik kifelé szórni a termésüket, legalább csp vonalon járjanak jól, ha már a TOP nem jön össze.

19. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Felbuzdulva az írásodon nagy lendülettel nekiindultam a piacnak......de még nállunk nem érkeztek meg a kofák....csak a magas áron áruló árusokkal találkoztam :sleepy:
    Bízván benne, hogy csak késnek egy kicsit (nehezen indul a hétfő reggel xD ) estére visszanézek....:p

Dyny, GA-BI-O-Farm, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sikerült 2800 narancsot vegyek 40 alatt.:D

csio70, Dyny, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.