Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Az nagyon kevés!
    A tatunál figyeltem az ár emelkedést:
    Ha megnézed - 170 állat 14.000 csp-s árig!

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi!

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én a jégmadárnál tettem piacra 120-180 percenként napi 3-5 darabot ... a negyedik napon már érdemes volt kitenni ;)
    Itt hozzá teszem nem tudom hányan csatlakoztak az apránként árazzuk be akcióhoz .
    A tatunál először a gazdakört csináltam meg ... de a szürke piacra tettem ott is ki az első állatokat ... max áron ... - s csak néhány óra elteltével néztem meg újra az árat ... Nagyobb emelkedést tapasztaltam mint Te .
    Természetesen nem szeretnék vitázni . Csak a tapasztalatom írtam le . Segítő szándékkal .
    S ha lehetek egy picit OFF : Gyönyörű a Kis Fiad ;) Mindig mosolyt csal az arcomra . A kis kettő és fél évesem így kommentálta a képet : "Karácsonyi manó , vagy inkább Télapó Bácsi kis kori képe... De miért van belőle kettő ? Biztos ikrek " :pxDxDxDxD

4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A "dinamikus" piac - 15 percenként ellenőrzi az árakat - és mozdul el felfelé/lefelé - nagyon részletesen - több órás megfigyelésen alapul eme kijelentésem 8):oops:
    És hidd el - sajnos csak 2% - te mint írtad több óránként néztél rá....ez minimum 4x2%/óra :wuerg:

Vicces amúgy.....4-es ikreket akartunk - de pont nem volt Baby Boom a VV-ban xDxD:wuerg::wuerg:

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A következő alkalommal sikerülni fog, de utána ne panaszkodj!:D:D

Valahogy most nem megy a piacozás, a disznóval beragadtam, vörös áfonya helyett vörös káposztát tettem ki, ráadásul felcseréltem az árat a mennyiséggel.:wuerg::oops:xD:cry:
    Szóval nem fogom zavarni a köreiteket a piacon, azt mondom, ennyi hülyeség elég volt egy event alatt.:D

6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A piacra lassan én is már csak "levegőt venni" járok ki - meglátom az árakat - sarkon fordulok és pááááá
    A titkos ólas állatok árai magasabban vannak, mint ami most kell az eventbe.....8):sleepy:

A hattyút keményen 550csp-ért "lehetne" piacra dobni - akinek több van - szabaduljon már meg pár db-tól - had emelkedjen az az ár :D:p - én 1db-al nem rúgok labdába :oops:

-------------------
    Ha valaki arra jár - szórjón már fel pár 1.000db zab-ot - kellene a péknek :D - kiürült a piac :oops:

Utoljára szerkesztett: 4.12.15
    csio70, sziszi1965, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  7. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Itt vagyok, én vagyok a zab(os)királynő! xD

rozo52, csio70, -Mayacska85- és 7 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ilyenkor kapok agybajt: 110 az utolsó ár, de valaki muszáj egyből levigye 71 csp-re.

.Sookie69., Dyny, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ezen ne mérgelődj, mindig lesznek ilyenek direkte nem írok jelzőt :mad:
    Azért néha fogom magam és felvásárolom:wuerg:

sziszi1965, Dyny, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Csak a te kedvedért járt ott az előbb valaki. ;) Ha elég gyors vagy... :p

sziszi1965, Dyny és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Dobnék én, de nem egy piacon vagyunk. ;)

sziszi1965 kedveli ezt.
  12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Köszi mindenkinek, de azóta még most kerültem gép elé - és azért a 120csp-s ár a húúúúzós, de bányja kánya :D

13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Most már tele a pajta vagy még keresgélsz a piacon, szomszéd? ;) A te kedvedért még egy kört teszünk, ha szükségeltetik... :)

14. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Naem pajtába - a péknek megy 4-ről 5-re még pár leveles sütikét sütök :D most anyagilag csőd vagyok - ha kell jelzek bagolyba ;)

15. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

ha esetleg valakinek kell aranytyúk küldjön egy baglyot ( főleg ha egy piacon vagyunk ). Nincs kedvem már sokadszorra kirakni

csopke1 és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ilyet en meg nem lattam ! A piacomon az Alpaka tevenel kint van 1 db /nincs nev/ es az ara 219.000 csp , nev nelkul, hogyan lehet jatszani ??? Valaki??? Ti ertitek ezt? lehet igy jatszani???? :)

17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyszerű a magyarázat: egyik adatbázist érintően hiba léphetett fel, ilyenkor az ott szereplő játékosok nevei vagy nem látszanak, vagy 3 csillag jelenik meg a nevük helyett. Régebben a szomszéd menüben találkozhattunk ezzel leginkább.

csopke1, Pharmer500#2, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom szepen Kedves Jonas ! Ezelott sosem lattam meg ilyet :)

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  19. lev

lev Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek. A hattyú 7445 csp. Sikerült vennem két darabot. Disznó 2000 alatt, a ló 1000 alatt. Kérhetett volna többet is "V" az eventbe, nem bántam volna:)

20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Eddig 2 db hattyút sikerült beszereznem a piacról még az elején.Azóta sincs fent pedig nálam már 22 ezerért el lehetne adni

csopke1, csio70, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.