Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszönöm! Még egy kérdés ... szerintetek értékes 2 db szőlősóskafa XXL , van 2 db belőle .. szerintetek mit érdemes kérni értük, ami reális?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Én nem magamnak cseréltem azt a piros ólat, hanem egy barátnak aki a két kowhai fát rakta fel érte és kevés volt. Szerintem itt a lenti Lipótban nézzél szét először, holnap meg dobd fel a hajóra és amire szükséged van próbáld meg. A múltkor 1db békáért Rénszarvast adtak, most 2dbért sem kelt még el. 5db XXL Szivarfát dobtam fel egy narancs mosómaciért és még nem ment el. Mit mondjak, a remény megy el utoljára. Már keresik a fádat itt lent.

Utoljára szerkesztett: 12.6.15
    _Cygnus_ és -orgona- kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A szőlősóska fa az egyik legjobb Tp-jű a bahán ezért kapós is. Hogy mit kérhetsz érte, ha neked mondjuk másfajta XXL-es fák kellenének, de másból is jól megkérheted az árát.

sziszi1965, _Cygnus_ és -orgona- kedveli ezt.
  4. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Hogy máshol milyen jó ajánlatok vannak, csak lesek... Itt vagy túl elrugaszkodott, vagy semmi érdekes... :(

Almyna0, sziszi1965, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  5. simi1955

simi1955 Haladó

Sziasztok!

Helló Dereret!

A kivi ólért megvan a 8 fel az égbe!

Hálám örökké üldözni fog.....

kekmaci75, csio70, Pharmer500#2 és 12 más kedveli ezt.
  6. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Bocsi!
    Nem találom a cseretopicot - hová tünhetett? Segítenétek?

Közben megtaláltam.

Utoljára szerkesztett: 13.6.15
    _Cygnus_ és -orgona- kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Örök igazság, hogy minden annyit ér amennyit adnak érte. Azember most csípett meg egy kivit, sima rénszarvasért. :D

8. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Az azért nem semmi! :)
    Én még egy tamarinduszt és egy amherstiát szeretnék, akkor teljes lenne a boldogság nálam is... :)

sziszi1965, Fätum és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. pikom

pikom Fórummogul

Szia! :)
    Nem lehet tudni mi van-vagyis inkább mi lesz..
    Nekem is egy ismerősöm 5xxl moringát kapott egy rénszarvasért, a másik szomszédom pedig rózsa angóra simogatót..

csio70, sziszi1965, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  10. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Én nem is értem ti hol találtok ilyen ajánlatokat... Nálam pl kivit keres valaki kecskeólért, vagy épp békát almafáért... Semmi értelmes nincs, esély sincs szerezni jó dolgokat :( :cry:

sziszi1965, LBetti, times84 és 2 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha van kivid, tedd fel Te a léghajóra s azt kérsz érte, amit akarsz. Lehet, nem a legújabb rózsaólat kapod érte, de legalább nem futsz csalókba.

12. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

sziasztok! szeretném megkérdezni péncél panni megér egy amherstiát?

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, nálam 6 Amherstiát kérnek egy Panniért.

14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én is veled örülök.:)

kekmaci75, PocsékFarmer, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ehhez tegyük már hozzá, A szükség törvényt bont, és a szükség nagy úr.:music:

Ezért te nem kapsz semmit mert mindkettő a tiltottak listáját gyarapítja.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.15
  16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

De aranyos vagy, köszönöm :inlove::)

sziszi1965 és -orgona- kedveli ezt.
  17. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

próbálgatok itt cserélgetni, de amiket én keresek, azt mind aranyárban mérik.... :( Pl. XXL moringát kergetek. Szerintetek mi a reális ajánlat? Mert a vágyva vágyott rózsa lóistállóért már elkérték tőlem a fél farmot is, meg az atyaúristent.... :D
    nem adtam... :D

wiktorka17 és -orgona- kedveli ezt.
  18. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

sajna lemaradtam. most kettőt kér a Panniért

19. pikom

pikom Fórummogul

Szia!:)
    En 2 kezzel szabadultam a 2 rozsa lovamtol.. egyiket 5 xxl kakoert adtam a masikat 1 kapurarugasert meg 2 cseh viragagyasert :)
    Illetve arulom a 2moringamat, probalom kisebb xxl fakra elcserelni~kb a 2-t 9 xxl mombinra.

Pharmer500#2 és -orgona- kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ez így van. Emlékszem amikor a medvebarlang bekerült a játékba, szinte mindenki azt vadászta a hajón és a cseretopikokban. Valami hihetelen horror dolgokat kértek érte, 2- 3 piros ólat, rózsa ólakat, napórát. Teljesen irreális volt némelyik. Ez volt a farkasbarlanggal, és most ez van a kivivel is.A kereslet határozza meg mindennek az értékét.

csio70, kutyaszálló, Baby72 és 3 más kedveli ezt.