Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Muti-muti meg!!! :inlove:

Ja, piac: ezekkel a puha kakukkokkal még elvegetálok egy darabig, a pénzes kacsák és cirkuszi, (meg zen, gólyalábas és még bébi is) pandák terepét meghagyom steve-nek (honnan ennyi eladnivalója :eek:). Jó lenne a kecskékből és a pulykákból is hasznot húzni, remélem, itt tudok lenni a csúcsidőben. A horror előtt démoniból is betáraztam, de pont nem volt időm az elején piacra vinni őket, aztán meg már nem lett volna annyira jó bót.;) Így megmaradt. Azért jó, hogy semmi sem romlik meg. xD
    Érdekesség: farkastáp 1500, farkas 2010. :eek: A farkasok mehetnek aludni, rendes farmon úgysincs keresni valójuk. xD

Utoljára szerkesztett: 16.6.15
    Baby72, Dyny, PocsékFarmer és 5 más kedveli ezt.
  2. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Kukorica 62csp o_Oo_O:wuerg::wuerg:

Mi történt....mindenki a felhőn ragadt és senki nem termel már...xDxD - kell a kakasoknak a táphoz....csak aki veszi - nem számolja, hogy drágább a táp mint a kakas :music::wuerg:xD

-----
    Kakukktáp 880 csp -->Kakukk 180csp (TUDOM kell a Bajusz-hoz is 8))

De akkor is o_O

------
    MÉH - HAL táp 500/600csp - állat ára 500/600csp o_O HOL a haszon?:sleepy:

------
    Kaméleon táp 1500csp / kaméleon 1000csp :sleepy: (Tudom kell a terményeshez is ;))

Utoljára szerkesztett: 17.6.15
    kekmaci75, Baby72, -vadocka70- és 7 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az egyik mekeg, a másik mérges mint a p... De ma délelőttre rendeződni látszik, talán kicsi áremelkedés van csak.

Baby72, -orgona-, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Meg mutatom honnan van ennyi eladni valóm de ne mond el senkinek :D (most jött össze néha próbálkozni kell)
    http://kepfeltoltes.hu/150617/14._kam_leon_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Már viszem is a piacra jó áron fogom adni őket nem 10 millá ért :D

hóóvirág, Gio, AnkaFD és 17 más kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez bizony nem semmi ! Velem mért nem fordul soha elő ilyen frankó tenyésztés, már próbáltam keverni és alacsonyabb szintű lett .:(

saci0370, Baby72, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  6. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Az igazat meg vallva nem szoktam kevert tenyésztést csinálni csak boomkor viszont múltkor kipróbáltam és jól adta ezért néha-néha be próbálkozok. Az igazat meg vallva az egyik szomszédomnak kellet diszkó kaméleon gondoltam tenyésztek neki mert keverve nekem jól megy így összesen 3 db volt de már neki eladtam amit ígértem ;)

.sylvia72., kekmaci75, saci0370 és 4 más kedveli ezt.
  7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó szomszéd vagy !Nálam is csillogtathatnád aranykezed !;)

saci0370, Baby72, kidmama és 5 más kedveli ezt.
  8. sosi19

sosi19 Aktív író

Szia, a kakason kívül ezeknek az állatoknak van ólfejlesztésük, és ha azt nézed már egy narancs ól is 2 állatot ad egy tápért cserébe ;)

Baby72, Gio, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Meg kell hogy osszam veletek.... :D Az imént vettem kaméleont 450-ért,- majmot 500-ért/ igaz, csak 20-20db-ot/ :inlove: kihagyhatatlan ajánlat volt, pedig már nem férnek a pajtában ;)

AnkaFD, iboly54, saci0370 és 6 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    kacsacsőr 24000,kivi lement 17000-re,teknőc 28000,pillangó 2200,réni 3000,mormota 2600, mókus 2700,pók 2000/póktáp 2800:wuerg::wuerg:
    csillámpor 13000,búvárszemcsi 13000,ragacs 11000,házi pulyka 18000, páva pulyka 51000
    egy szem hősi kakukkunk van 4 milláért:D

11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! nálatok mennyi a paletta? 7500ért tudnám kitenni.

Baby72 és Andersen-farmer kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

szia! Én 135db.-ot adtam el 1 millió csp-ért.

sziszi1965, AnkaFD, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam egy darab sincs a piacon xD. Kiszürkült a cucc helye:D. Na, azt hiszem kihagyom az eventet, így az állatokat majd jó pénzért eladom a többi meg marad a pajtában.:)

14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell izgulnod, legfeljebb 1-2 napot vársz, és lesz bőven a piacon:)

sziszi1965, AnkaFD, PocsékFarmer és 5 más kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

8400 a paletta,6700a lovaglóóra:)

sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálam 9000, a páva pulyka átlépte a 100 000-et.

17. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Mivel épp hódtápot keverek, ez az event nálam kimarad, de azt hiszem kiszórok néhányszáz kecskét, meg pulykát. Paletta nálam sincs, majd 9 ezerért tudnám eladni, de mivel csak 300 db van, ezt most kihagyom.

Baby72 kedveli ezt.
  18. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Sziasztok !
    Pedig én pakolgatom kifelé óvatosban. ;)

Nóci ! ( Nem bosszantani akarlak:p)
    A papagájtollat rendszeresen 200 csp alatt veszem. Ma 129-189 csp-ért volt jó pár tétel.
    Viszont a tenyészállatok nem nagyon akarnak megmozdulni.

sziszi1965, AnkaFD, PocsékFarmer és 3 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szinte hihetetlen hogy úgy viszik a tenyész állatokat, mintha ingyen adnák:) Nálam a pávapulyka 85 ezer, pár perc leforgása alatt kerestem 1,5 mill. csp-t. Én soha nem veszek 1-2 szintűt, mert tenyésztéskor úgy is összejön annyi amennyi kell.:)

Baby72, sziszi1965, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

sziasztok
    a paletta vásárlásnál figyeljetek, csak 27db kell az eventhez, mert 4-esével ugrik a malomban ,tehát 4darab üzenő táblához csak 1 darab festékpaletta kell 8)

Baby72, sziszi1965, -orgona- és 4 más kedveli ezt.