Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Csoda történt, valaki kitett 2 vadludat a piacomra. 6 milláért ajándék volt. :D Csak üvegbékákat lehet nálam venni, darabja 4 milla körül mászkál.:wuerg: A sima béka 70 ezerről lassan esik vissza, már csak 33.

sziszi1965, -orgona-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszédkám, köszönöm, hogy áthoztad a választ:)
    A normál farmos magasabb értékűek, főleg a mandula, juhar, olíva már régóta elég magas áron vannak nálam sajnos.. , mindegyik 100 csp felett.Nagyon nem várok változást, hiszen itt a Vadaskert, jön az ígéretek szerint a másik kettő is, azok is terméseket kérnek majd, valószínűleg. Én nem vezetek táblázatot, mert nem nagyon értek hozzá és had valljam be őszintén türelmem sincs hozzá:D Ha olcsón látok veszek, ha nem akkor ott hagyom:)
    Örülök, hogy sikere volt a békákkal, ilyen boomra és új tenyésztésre nem emlékszem hogy ekkora gond legyen az alapállatokkal.
    Érdekesen fog alakulnia a terményes ára is azt hiszem, mert 3 béka kell hozzá és viszonylag gyorsan beérik az ól..Sem a táp, sem az állatok árában nem valószínű, hogy lényeges csökkenés várható lenne a közeljövőben (ez csak az én sejtésem).
    A tenyészállatoknak nevetséges ára van a piacon az alapbéka árához képest, nem is teszi ki senki sem.. Várom, hogy mikor következik be ebben változás, majd kiderül:)

HéricsBáró, sziszi1965, Melan és 6 más kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A változást én is várom. Este viszonylag sokáig fent maradtam, folyamatosan figyeltem az árakat, kínálatot. A békahercegből szerintem egy se került ki a piacra (nem találkoztam vele), az ára ugyanott pang mint tegnap:S
    Az üvegbékánál vártam egy 5 millás értéket. Sajna nem jött el, mivel annyiért nem veszi meg senki:) Kicsit alatt sikerült elpasszolnom párat, még egy be van ragadva, de csak elmegy mielött visszajönne:D

Melan, -orgona-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam 5milla fölött kezdődik az üvegbéka és folytatódik tovább

HéricsBáró, Melan, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  5. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

már 80ezer felett is van ajánlat békára, ki hitte volna

Peszi2, genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Nálam, a 34-es pályán pillanatnyilag a békahelyzet:
    - alap béka, 91 ajánlat, kis tételekkel 37.000 CSP/db;
    - tenyésztett békákból egyedül csak az üvegbékából van kint ajánlat, 27 db, "végét" ld. a képen.
    - bájitalból 76 ajánlat 860 CSP/db-os legolcsóbb áron. :)

Jó piacozást, jó játékot mindenkinek! :D:inlove:

Agnesasszony, sziszi1965, Melan és 4 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Nem tudom hová tenni ezeket a magas béka árakat. Hónapok óta ismert, hogy ők jönnek, hetek óta elérhető az ól a gazdaboltban, az event során nincs kiemelkedő jutalom... mégis az egekben az ára.

Agnesasszony, sziszi1965, [Lacko] és 17 más kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia Jónás apó .. Sokan nem is olvasnak Fórumot, a Mi szerencsénkre.. ;)

Melan, genka53, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

s aki olvas .... az sem gondolt ilyen alapanyag igényű ideiglenes gazdakörire ;)

zsani_apja, sziszi1965, Melan és 7 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Apó!A kofáknak ez már csak hab a tortán:D:DCsak keveset tároltam be:oops:45-55ezer/db nem semmi,ilyen jó áron alap állat szerintem nem is volt még.

sziszi1965, Melan, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Azt hiszem ezután jobban felkészülök a következő új állatból ;) sokkal jobban ...

helloJuci, sziszi1965, Melan és 7 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

Nagyon sokkal jobban:D.Bevásárolni minden titok állatból több 1000db-ot amíg piti áron van,ja és itt a páva is még az is lesz valamikor.:)Aztán jöhet a piac:D

sziszi1965, Melan, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Kíváncsi leszek mi lesz a következő ... és mikor ?????

sziszi1965, Melan, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

Ezen gondolkodtam én is,de nagyon a baha felé nézelődöm.Még ott az elefánt arról is volt már régebben szó és az anakonda,papagáj,lajhár,meg az új titkok:)Az milyen lenne ,új baha titok ólból valamelyik tenyésztésre.:music::D

sziszi1965, Melan, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Az új titok ólakat kizártnak tartom .... s szigetes tenyésztést is csak akkor tartom elképzelhetőnek ha a szentélyben lenne farmaranyas opció is ;)

Melan, genka53, ada77201 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nalam a beka alja 38.990 a teteje 78.000 :music:
    nem csak az allatok, szinte minden az egekbe szokkent, hetkoznap a fak arai 50 csp korul mozogtak, most meg 100 felul :eek:

sziszi1965, Melan, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

A titkosak csak poén volt,de a többi lehetne.:)Azokból fel vagyok tankolva.;)

sziszi1965, Melan, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Bakker a hideg is kirázott az új titkosak tenyésztésének gondolattól :oops:... lennének ám akkor elszabadult árak:p ....

bindi5454, genka53, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Egyből menne a hiszti is.:D:DDe nagyon merész dolog lenne.:D

mimi, bindi5454, erzsike511 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A merész dolgok jelentik az igazi kihívást a játékba ;)

mimi, bindi5454, erzsike511 és 2 más kedveli ezt.