Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. z2856

z2856 Fórumprofi

Szia,

magam miatt nem csodálkozomra annyira 8)
    2200 db állattal kezdtem a tenyésztést (most is csak béka van kint). Hiába volt a pletyka több, mint egy hónapja, csak 41 békatavam volt, amiből hiába csináltam bármit, csak napi kétszer szedhettem ki a porontyokat. Persze, két hete már elérhető az ól, de ebből egy hétig rózsákat termeltem éjjel nappal, meg az előző event is belelógott. Szóval megint nem voltak kint az ólak. Nagy tanulság ez nekem, mert bár végigcsináltam a békaherceges eventet és olyan kegyes volt hozzám BP, hogy a tenyésztői feladatsor is készen van, ilyen kevés állattal tenyésztést még nem vártam (és nem is tudtam soha végigcsinálni).
    Számomra a tanulság, hogy bár rendelkezek a titkosokból egy alapkészlettel, ezt jelentősen meg kell emelnem. Teljesen új állat érkezésénél meg imádkozok, hogy ne kapjak ennyire klassz eventet közben, mint a Fociláz, ahol éjjel nappal foglaltak voltak a földek.

Konzekvencia levonva, csp készlet lenullázva (a felvásárlói oldalt erősítettem), Candide-i boldogság van :D

Ezt kívánom mindenkinek :) meg csokit és békét: z2856

Meellcc, mimi, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Milyen ára lesz az alacsonyabb szintű tenyészállatoknak?
    A nyílméregbékát 25300 ért tudnám kitenni vajon meddig fog felmenni az ára?

Meellcc, Peszi2, mimi és 9 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Én is várakozok. Lett 2 békahercegem, cs-p a béka feneke alatt. ;) Várok mennyiért megy majd el. Ezek is úgy lettek,hogy vettem üvegbékákat. :)Most 3,8 millióért tudnám kitenni, ami vicces, mert az üvegbéka 4-5 millió között mozog. :)

Utoljára szerkesztett: 18.6.16
    Meellcc, Peszi2, mimi és 10 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia steve:)
    Jó neked, hogy annyiért ki tudod tenni, nálam 13600 körül van a max ára, nincs is belőle egy darab sem kirakva. Volna pár eladó színesem, de ilyen alap- és színes árak mellett nem teszem ki, elférnek ahol vannak:) Várom, hogy emelkedjen az áruk. Ha nem játszom veletek a legenda keresésben , akkor a terveim szerint piacról oldottam volna meg a tenyésztést, miközben eladom az alapbékákat (kíváncsi lettem volna magamra, hogy hogy is csináltam volna?), utólag nagyon hálás vagyok nektek, hogy hagytam magam elcsábulni és megcsináltam az 5 kört, így nem kerültem bajba, de hiányzik az, hogy kiszórjam a felesleget :)

Meellcc, Peszi2, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Steve:)
    Nálam a nyílméreg béka 7200:D Szerintem adj el mindentxD:cry:

Meellcc, Peszi2, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Ez még rosszabb, mint az enyém, ezután nem panaszkodom annyit a piacomraxD:cry:xD

Peszi2, Ivibaba54, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

:)
    Akvamarin 20 ezer:D

Peszi2, Ivibaba54, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nálam meg ilyenek nincsenek is. Csak üvegbéka, másból egy sem. :)

Peszi2, mimi, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Nálam sincs kint más, de ennyiért tudnám kitenni az enyémet:)
    Micsoda vagyont tudnék összeszedni:D:cry:

Peszi2, Ivibaba54, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Akár hogy matekozunk - a MINIMUM ár 80.000csp-kellene, hogy legyen-de ez is CSAK 2db breki ára!

Peszi2, Ivibaba54, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Jónás,

Több oka is lehet, momentán én örülök, hogy igy alakult, az eventnek köszönhetően összeszedtem vagy 20-30 millát, pedig nem is volt sok békám, de ami volt mind eladtam:)

Okok szerintem:
    - Lehet tovább is tenyészteni a plusz jutalmakért, és sokan szeretik végig vinni az eventet, úgyhogy "csakazértis" csinálják:)
    - Hiába volt elérhető az ól, azóta 2 event is felröpis volt, ráadásul nehezen jöttek a felröpik, és szerintem sokan továbbra is a növényekben biznak ilyenkor, mint az ólakban, event csevegőt olvasgatva legalábbis mindenképpen ez jön le. Igy pedig hiába volt idő a tenyésztésig, nem tették ki az ólakat
    - Az előző új állatos tenyésztő eventeknek más szisztémája volt, sokan úgy készülhettek, hogy elég lesz 3-400 alapállat, aztán jött a hirtelen változás, és a plusz szintek
    - Az hogy csak alapállatokkal is lehet csinálni az eventet is várhatóan felfelé nyomja az árakat az alap békánál, mert ha valakik szupertáppal akarnak spórolni, akkor inkább próbálják alapállatokkal végig vinni, hiába drága
    - A megnövekedett tenyészállat igény a plusz szintek miatt meg szerintem még a keresletet is lecsökkenti, aki kitenyészti a békákat, inkább beadja a feladatba, és nem viszi a piacra, ezáltal viszont nincs tenyészállat, ha valaki eventezik, muszáj alapállattal haladnia, mert nem tudja megvenni a piacon a tenyészeket. Máskor ilyenkor már rég vannak kint tenyészállatok a piacon, most meg továbbra is szürke a piac az üvegbékákon kivűl:D

Peszi2, Ivibaba54, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Nálam sincs kint más, mint üvegbéka, de a csúszka idáig fut, ha megpróbálom:DxD:music:
    Szerinted ennyit fognak adni érte?xD:oops:xD Egyre jobban kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan és mikor fog robbanni a színes béka piaca....

HéricsBáró, Peszi2, [Lacko] és 5 más kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Hát ezt el kell meséljem:)
    Nemrég csináltam egy hülyeséget, hogy miért nem tudom:S Üvegbékát vettem 5,5 millióért, majd kitettem 6,1 ért:) Tudom hogy semmi értelme nem volt, de azt hittem többért ki tudom tenni:D Majd sorba pakolták ki a gazdák az üvegbékákat. Kb két oldal volt kint. Fel is adtam a reményt, hogy utolsó ajánlatként elviszik az enyémet:S Erre most valaki kisöpörte a piacot teljesen:D Nem tudom ki volt, de ezer köszi::inlove: Két oldalnyi, nem semmi:)

Peszi2, mimi, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nem véletlenül annyi az ára folyamatosan egyesével csöpögtettem ki őket több mint 1000 nyílméregbékám van nem mindegy milyen áron adom majd el:D
    Ennyiért tudnám értékesíteni őket:
    nyílméregbéka - 27.379 szépen megy fel :D
    akvamarin - 46.349
    repülő béka - 94.960
    zebrabéka - 225.291
    béka herceg - 4,3 milla
    Csak az alacsony szintűeket adom el (de azt mindet) azon is több tíz milliót kereshetek ha nagyon jó ára lesz még 100-200
    millát is meglátjuk :D

Ezek után szerintem 100 K fölött lesz :D

Peszi2, csio70, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

:D megyek a piacra tornaórát tartani, igazad van, köszönöm:D

16. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Az én piacomon üvegbékán kívül semmi tenyi állat. Mindenki tartalékol. Majd holnap megindul. Ilyen még nem volt, érdekes. Breki állat ára a csillagos égben, tenyészet semmi, majd lesz.

17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek:)
    Változás tegnap este óta:) A nyílméregbéka 9300 ért kitehető nálam:)
    Én jelenleg azt nem értem, hogy akik megveszik jó drágán az üvegbékákat, azok mit csinálnak vele? Mert ennél drágábban nem hiszem, hogy vissza lehetne tenni. Illetve a békaherceg nálam még semmit nem drágult. A kezdő összeget nem néztem meg nála, de péntek este is 3.675.000 ért tudtam volna kitenni, és most is:S

Peszi2 és -orgona- kedveli ezt.
  18. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nyílméreg megállt - 48.000csp -nél
    Akvamarit, mint a cukrot ugy veszik 115.000csp-ért!

genka53, missuzy_53, h.lajosvilmos és 9 más kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Ezért nincs a piacon üvegbékán kívül semmi. A nyílhoz kell 4 breki és 2 táp, max. kapsz mellé 2 brekit, tehát én most nem adok el. Nálam 10.330-ért lehetne kitenni. Ez butaság lenne. Gondolom más is így gondolja. Különben is jön a gazdaköri és boom is jön még valamikor. A létrának is jó az étvágya - 3 breki.

h.lajosvilmos, Peszi2, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Vissazvonom az előző hozzászólásom!

Nyílméreg mint a cukrot ugy veszik - 58.000csp -ért
    Akvamarit, mint a cukrot ugy veszik 127.000csp-ért!