Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia!
    Létezik olyan gazda, aki egy tétel rókatápot több mint 10 000 000 CSP értékben vásárol???

Gio, bindi5454, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok piacosok
    Aloha Ribizli4

Nem tudom , most kiderül :p
    Már 1.600 csp a rókatáp .
    Az én 1.000 csp már lassan fél áron van.;)
    Szóval aki megveszi , még el is tudja adni haszonnal .:p

Gio, bindi5454, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  3. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Remélem lesz a rókatápra vevőd :)
    Nálam csak 750 csp körül mozog viszont a fatermések árai emelkedni kezdtek a juhar, mandula, olívabogyó már 240 csp/db.
    A tenyészállatokkal nagyon sokat kerestem az elmúlt hetekben kezdetben kb. 210-230 millám volt most már csak 1,5 millió kell az 500 millióhoz ez egy forduló pont lesz nálam, év végére pedig az 1 Milliárd volt a tervem kezdek hinni benne hogy meglehet sőt ...... :D

erzsike511, csio70, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Aloha Steve223

A másik mellé , kiraktam egybe 8.715db-ot 1.147,44csp-ért .:p
    Ez : 9.999.939,60 csp:D:inlove:

Meg még 937 db 1.601,42 csp.Vagyis : 1.500.530,54;)

Szóval szabad a vásár:p

erzsike511, Gio, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  5. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok az én piacomon elfogyott a köles,milyen okból vajon,csak nem valami eventecskébe kell?

bindi5454 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Piacosok

Valaki megvette a 9.999 rókatápomat ! :D:inlove::D:inlove::D:inlove:
    De még 2 ajánlat kinn van :p8);)
    Továbbá , nagy a kísértés , hogy a faterméseket , amit vettem , kb 30-40 milla értékben , akár 5-6 szörös áron is eladhatnám , vagy inkább új fákat vegyek a gyümi eventen . :cry:

-Mayacska85-, bindi5454, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  7. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

Én kb. 2 éve gyűjtőm a faterméseket most annál a nagy kérdés előtt állok hogy várjak még ki és adjam el bitang jó áron vagy mindet adjam be az új fákért,még számolgatnom kell hogy jövök ki jobban. :D

bindi5454, sziszi1965, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

2 év alatt rengeteg össze tudott gyűlni ;) Esetleg próbáld megtalálni az arany közép utat ;)

bindi5454 és inanna11 kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Ez a dilemma nálam is.Juhar 335csp/db,nagyon kecsegtető,hogy eladjam a készletemet.:music:

Csongor1019, erzsike511, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Érdemes eladni ezen az áron 250-300,legalább lesz egy szép forgó tőkéd,az új fák meg egyenlőek a nullával,azaz értéktelenek lesznek,ez szinte biztos,gondolj bele van egy rahedli farm csinálja boldog boldogtalan,előbb utóbb mindenki szabadulni akar a terméstől,ez amolyan titokfa szindróma,csak rosszabb.

-vadocka70-, GN12, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hm .... akkor lehet csak mutatóba kell belőlük ;)

GN12, bindi5454, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    Miért lett ilyen drága a dió, szeder és körte? Nem nagyon olvasgattam mostanában a fórumokat. Most épp elfogytak a gyümölcseim és gondoltam veszek, de már duplája a korábbinak.

bindi5454 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Aloha Judy95

Jobb későn , mint soha :music:
    Hétfőn lesz egy event : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcspiac.14078/

inanna11, bindi5454, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nálam ma a létra olyan áron van, hogy 3 béka többe van. Nem érdemes létrát gyártani, csak a békát kiárulni. A gyümik ára most a csillagos égben. Érdekes a piac, gondolkozni kell!

erzsike511, Peszi2, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  15. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az én piacomon is sok állat és tenyészállat szürke. Épp most lett kész egy kakukk tenyészetem 4 sima kakukkból 1 punkakukk és egy füles kakukk :eek: Ilyen sikerem még bummkor se volt :)

Peszi2, bindi5454, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Sok tenyész állat és állat kell az új gazdakörikbe ... s igen jó tp a jutalom ;)

-orgona- és [Lacko] kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hát, gyerekek, elszabadult a piac és nem csak a gyümi árakat illetően. Jó árban már nincs se táp, se termény, tenyészállatról már nem is beszélve. Költöttem volna némi pénzecskét, de ezek a kofák nagyon drágán mérik a portékát. :oops:

Peszi2 és -orgona- kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Vásárolni most csak a legszükségesebbet szabad ;)

Peszi2, csopke1, erzsike511 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hát, akkor pénztárca bezárva egyelőre, mosogatás event elindítva. :p Majd kinyilik, ha úgy döntök, hogy eladok némi gyümit salátának. :)

Peszi2, csopke1, [Lacko] és még 1 ember kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ma éjjel 3/4 egy körül, nem éppen olyan fatermésekre akadtam rá, amire szükségem lenne :p avokádó 15 csp- ért 1000 db ...stb is volt... és ha ott volt, hát én vettem ;) nem tudom mit szólt, akinek fel lett pakolva :wuerg:8)

Peszi2, missuzy_53, indiánnyár70 és 7 más kedveli ezt.