Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :)
    mebajah, Chate-farm, csopke1, [Lacko], .sylvia72., dr.mopsz,
    Köszönöm szépen Nektek a segítséget :)

Remélem nem hagytam ki senkit :eek: Olyan sokan válaszoltatok, hogy ha nem baj a válaszokat nem idézem be. Szuperek vagytok :)
    No, hát jelentem kitettem
    a tudós kecskét 17,5 M -ért
    a polkát 9,5 M -ért
    és a hősit is 9,5 M-ért
    A vadlúddal ([Lacko] igazad lett) még várok, mert nem tudnám kitenni, csak 5,3 M-ért, annyiért pedig jól el van a pajtában is. Van egy arany ludam, már hónapok óta nem tudom azt se kitenni, mert 4 M a max ára. Nem is láttam még kint a piacon (40) aranyludat.
    Közben lett még két ezüst állatom: egy repülős nyuszim (3 puha és egy hótapsiból). Ezt most nem teszem ki, mert 3 ajánlat van kint: 8,5 -ért van elől és 13,5-ért az utolsó. Várok amíg elviszik a 8,5-öst, aztán kiteszem 9,5-ért.
    A másik ezüst ami lett egy vattacukor bari (4 pulcsisból) Azt kitettem 9,5 M-ért. 12-ért van kint, de 9,5 a biztos, ennyiért elviszik szerintem. A hétvégén elvitték az asztropockot 17,5 M-ért. Kicsit szívtam a fogam amikor kitettem, hogy vajon jó áraztam e be, mert volt kint egy 22 és egy 24 M ajánlat, elég régóta. De ezek szerint sikerült jól belőnöm, mert elvitték :) Még egyszer köszönöm Nektek a segítséget :) :inlove:
    Update: a kecskét már el is vitték :D

Utoljára szerkesztett: 15.8.16
    -gyöngy-581, genka53, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most már igazán beindulhatna a szarvas...rajtam kívül senki nem teszi ki:( még mindig csak 500 körül lehet eladni. Értem én, hogy mindenki kivár, de így sose megy fel az ára...nekem már 100 fölötti csorda vár, hogy gazdát cserélhessen...ha meg feltolom nagy veszteséggel az árat, akkor néhányan azonnal elkezdik leverni, mert gyorsan akarnak keresni rajta:mad:>:( nagyon gáz, hogy egyesek mennyire önzőek tudnak lenni...

missuzy_53, ada77201, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Nyuszika215

Ez lesz az első Titokállat , ami örökre titok marad :D
    Tartok tőle , ha beindulna nemsokára a kirakás , ahogy mondtad , mindenki alá fog ígérni.:p
    Szóval szerintem , pont egy hónap múlva , 5 Szarvas árából tudsz venni egy tojást ;)xD

Puszpang, missuzy_53, Margó és 2 más kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Mi a gondod a piaccal? Ez így lett kitalálva, amikor bevezették a dinamikus piacot. És ehhez foggal-körömmel kell ragaszkodni, mert ez az újítás a gazdák érdekét szolgálja. (Zárójelben jegyzem meg, hogy, szerintem, nem azok érdekét, akik elsőnek szeretnének kereskedni, mert csak nyomott áron tudnak eladni) Én például azóta, kezdőként, a piac felé sem nézek, mert csak veszteség várna.

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam sem tesz ki senki szarvast.Ma tettem ki egyenként 5 db-ot, de csak 350 Csp az ára.Nem is teszek ki többet.160 db van.Majd ha tenyészteni kell,akkor lesz jó ára.Mikor lesz az még!

Peszi2 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. ALMALIBO67

ALMALIBO67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egyetlen Szerelmes üsző van a piacon (az enyém ) :p
    Érdekessége, hogy sima tehenekből ugrott a tenyésztésem ekkorát!
    A "nagyság" átka: Napokig gyűjtöttem a pénzem, hogy ki tudjam tenni. No és nem vitte még el senki. Félek, hogy lejár az ideje...
    Pedig eddigi tapasztalatom, hogy baby boom után élénkül a tenyészállatok vásárlása.
    Ja, és olcsón tettem ki!
    Sajnos, nem örülök most már a szerencsés tenyésztésnek, mert csak költséggel járt...
    További szerencsés piacolást mindenkinek!

-orgona- és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nyugodtan legyél, a szerelmes üszőt el fogják vinni!
    Kell a Levesmesterbe! ;)

8. csiperkegomba

csiperkegomba Utánpótlás-írogató

Szia!
    Akkor neked szerencséd van hogy ki tudtad rakni. Én is szerencsés voltam mert négy alapmalacból kijött egy aranymalac, amit betettem a levesmesterbe, négy sima libából meg jött egy aranylúd amit nem tudok kirakni a piacra mert nagyon alacsony a max. ára 4.600 ezer körül tudnám kirakni, ugyanakkor a vándorlúd több mit 7 millióért van kirakva, a vadlúd meg több mint 16 millióért ment el.

Fätum kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Nem tudom, hogy csak az én piacomon történik-e de ma folyamatosan kúszik fel a következő fák termésének ára, miközben hol szürke, hogy megjelenik pár tétel belőlük:
    galagonya, barátbors, selyemakác és tamariszkuszmag..
    Szerintetek ezeket fogja kérni az új gazdaköri? Másra nem tudok gondolni indokának:oops::music:

-orgona-, HéricsBáró és [Lacko] kedveli ezt.
  10. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Egy frászt...Hiába van kereslet a magasan tenyésztett állatokra, ha hónapokig nincs egy sem a piacon, akkor sem engedi magasabb összegért kirakni. Senki nem fog beáldozni 20-40 milliót érő tenyésztett állatokat 5-6 millióért, hogy utána más akár 7-8-ért is kirakhassa a következőt... Egy-egy új fának ólnak a termését sem lehet hetekig értékesíteni a nehezen mozgó dinamika miatt... Szóval a kereslet és a kínálat szabályozása is meghatározó, de alapvetően a piac dinamikája az a BP programozóinak a döntése - program szinten mit határoznak meg a dinamika mozgásához.

Utoljára szerkesztett: 16.8.16
    HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Szerinem Jancsika már dörzsöli a tenyerét :D

Peszi2, Gio, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Lehet, nekem is ő jutott eszembe:), sőt ha nem tudnám biztosan, hogy nem egy piacon vagyunk, egyenesen rá gyanakodnék hogy az ő keze van a szürkítésben:D.
    Mellesleg megint szürkék az említett fák, utoljára jóval 500 felett volt pár tétel belőlük, a tegnap még 200 körüli induló árral szemben:)

*-ToFarmer-*, mebajah és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Nálam változatlanul 2-300 között vannak...

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Sziasztok
    Aloha Gyöngy

Esküszöm , most ártatlan vagyok.:oops:

De , most hogy mondtad , megnéztem . És tényleg.:D

Üres mindd a 4 pakk :inlove: Utoljára 200 körül volt , néha lement alá , de most bőven 500 felett van :p

Nem tudom mi lehet o_O:cry::inlove:
    Aloha Lackó

Még szép :D

Peszi2, Gio, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Talán holnap kiderül (?) , hogy jól tippel-e az aki felvásárolta és teszi jelenleg is folyamatosan.
    Köszönöm, hogy megnézted:)

*-ToFarmer-* és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nálunk mindegyikből van, 200 csp. körüli ártól.

-gyöngy-581 és mebajah kedveli ezt.
  17. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Válaszd a középutat a gép kínálata és a legmagasabb ár között de akkor is várni kell amíg elkel.

18. HéricsBáró

Mégis mi derül ki holnap?o_O

Mi lesz holnap? :inlove:

Peszi2 és *-ToFarmer-* kedveli ezt.
  19. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Szarvas azért nincs a piacon mert az utolsó event feladathoz 300 kell belőlle és az nehezen gyűllik össze ,utána lesz dögivel

HéricsBáró és -orgona- kedveli ezt.
  20. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam a piacon eltűnt az ibolya, a hóvirág és a paprika.....
    Lemaradtam valamiről??