Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos nem egy piacon vagyunk :(

nyuszika215 kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Gyors piaci jelentés: búza- 30 csp, répa- 34, saláta-15, alma- 104, aranyeső- 18.200, sárkányfagyümölcs- 15.900, eu. borz- 23000, szarvas nincs. Húsvéti leki 81000, tavaszi koszorú 267000.

-gyöngy-581 és Vazulnéne kedveli ezt.
  3. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok! Most nagyon irigykedem :D nálunk:
    Búza: 16 , répa : 18, sali : 8 (!!) . Nem nagyon olvassa senki a gangot:music: pedig 30.000+ vár eladásra , egész nap ültettem:cry:

4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Igen, később kiderült, h módosult a kezdési időpont. Én az általad idézett hsz-t még kora reggel írtam és után csak később kerültem újra géphez.
    Én saláta-répa-kukorica trióval készülök. Sztem az első kettő az esélyes egy pikniken. A harmadik csak vésztartalék. A vetőtábla első sorában lévő másik 5 növény sztem nem piknikre való "kaja". Igaz, az esélytelenebbekből lényegesen nagyobb mennyiség van a pajtámban, azokkal sem fürödnék be, ha mégis kellenének.
    Az első sor feltöltése egyébként szerintem mindig fontos.

5. -Holdfeny-.

Kukoricából erős lenne egy sok ezres eventigény:oops:

6. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Nem próbáltam. Érdemes kipróbálni a piac 1/4 óránkét frissít sűrűbben nem érdemes próbálkozni. Az én logikám szerint a vásárlás alapján generálja az új árat, és nem az ajánlat alapján. Akkor viszont nem fog emelkedni az ár! Ez 1-2 napon belül kiderül.

7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Úgy gondolom, hogy az event kiírása után akár ennek 3x-a lesz az ár. Sokkal jobban jársz úgy. Legalábbis remélem, mert még én sem dobom piacra a pluszt. Ha nem most, akkor egy másik eventnél, de kárba nem vész. xD

-orgona- és Vazulnéne kedveli ezt.
  8. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Hát igen, ennyiért nem is adom el, de lehet hogy nem is lesz mit annyit kérnek majd:D Most már nagyon várom azt az ismertetőt:p.

9. wawewuwu

wawewuwu Fórum-zöldfülű

sziasztok, 390.000-ért tettem ki egy hótapsifülest, erre gyűjtöttem a pénzemet most már vízre sincs :D 26-os szinten vagyok :) légyszives ha valakinek van felesleges pénze nézze meg a nyuszikámat :)

10. z2856

z2856 Fórumprofi

Ha ezen a néven játszol, akkor nem egy piacon vagyunk vagy már megvették...

jopek1979 kedveli ezt.
  11. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Eddig szarvast még csak nem is láttam kitéve a piacomon,ma reggel viszont megindult 10.600csp -ért vettem őket.Lassan talán már nem lesz hiánycikk :D

inanna11 kedveli ezt.
  12. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot,Bö termést!
    Piaci induló árat írok!
    Mosómaci 14867 csp 10 ajánlat van
    Medve 10000 csp 26 ----//----
    Páva 3448 csp 9 ----//----
    Aranyesö 18470csp 76 ----//----
    Széna 60csp 17 ----//----
    Eper 133csp 3 ----//-----
    Tulipán 199csp 2 ----//---
    Sárkányfa 19600csp 92 ---//---
    Vattacukorbari közel 12M
    Karneváli kakukk 25M
    Tündér egyszarvú 12M
    Gyöngyhal 14M
    Tüzes szamár 6M
    Ezekböl 1-1 db.van a piacon!
    Majd elfelejtettem!
    Tojás 1395 csp 83 ajánlat
    Létra 19300 csp 53 --//--
    Fahasáb 10300csp 66--//--
    Körözött 21000csp 1--//--
    Zöldmatróz 45500csp 17--//--
    Ami a Piknikhez kell,legalább is a pletyik szerint;) még nem nyomták föl az árát!Szerintem kivárnak:)
    Szarvast még távcsövel sem találtam :cry:

Vazulnéne és .sylvia72. kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Az én piacomon sincs egy szarvas ajánlat sem.Eladni 448csp/db tudnám,de úgy látom,még várok egy kicsit.

14. bubor75

bubor75 Utánpótlás-írogató

Nálam 600ezer felettiek a hótapsik, biztosan már megvették

15. -Holdfeny-.

Ha mindenki vár8) .... nem fog emelkedni :wuerg:....

16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ez igaz,de ennyiért akkor sem rakom ki.Te eladnád ennyiért?:music:

inanna11 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

:p Néhányat beáldoznék ;) az áremelkedés érdekében ... mondjuk napi 1 -et ;)

18. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Sziasztok! A mi kis olcsó piacunkon felvásárolták a búzát , most 36CSp felett van . Rohanok eladni:D ez itt nagyon magasnak számít, a körhintás event alatt sem ment fel ennyire. A saláta 9CSp , a répa 19 szarvas meg nincs-.- ,nekem meg ólam nincs úgyhogy vadászgatok , hátha:music:. Az új fák termése nálatok hogy emelkedik ? Itt már vészesen , 70CSp helyett 74 a piros körte alapára 8).

Ez furcsa,megnéztem és 75Csp a pajtaérték. Valaki olcsóbban rakja ki??:cry::cry::cry:

19. jopek1979

jopek1979 Utánpótlás-írogató

szia nálam egy darabb sincs es tegnap 800 000 ezer fölött volt az utolso hat nyuszibol egydarabb nincs kint

20. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Én beáldoztam 1-1 új fatermést. Még meg sem száradt a tinta az ártáblán, már valaki elsüllyesztette a kosarába :) Az ár oly alacsony volt, hogy le sem merem írni.
    Tehát rajta, próbálkozzunk, hátha feljebb mennek az árak ;)
    A piacomon, amely szerintem nagyon drága piacnak számít, 660 ezernél kezdődik a nyuszi.
    Nem tudom melyik piacon vagyok, de néha azt hiszem, nem is csp-ben, hanem euróban (vagy forintban) vannak az árak...

Ps: 2 órával később csak 3-5 csp-vel emelkedtek a fatermések eladási árai. Még mindig 150 és 180 csp alatti az ár... :(

Utoljára szerkesztett: 21.8.16