Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Parafa 0, azaz 0 ajánlat...:wuerg:

2. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nálunk 63 ajánlat van rá, 127 CSP-től kezdődően. Kell valamelyik gazdakörihez vajon és azért táraztak be belőle? :music:

mimi és LBetti kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nublonéknak adják valószínűleg ;)

mimi, -orgona-, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Megnyugtattál, köszönöm, már épp kezdtem aggódni.:)

genka53, mimi és sziszi1965 kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Velünk vagy egy piacon?

genka53 és mimi kedveli ezt.
  6. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem tudom és azt sem, hogy hogyan kell megnézni.

mimi és [Lacko] kedveli ezt.
  7. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Idén nagyon célravezetően - pajtafosztogatóan állították össze az eventeket - gazdaköriket a BP emberei...8)
    Eljutottak oda a piacon lévő gyümölcsök árai, hogy 1/1 (ár/pajtaérték) áron "szinte" semmit nem lehet beszerezni.....:cry:
    Az idei év végi szüretre nem sok beadandó marad :cry::wuerg:
    Ha így folytatódik a fosztogatás akkor 100M-et alíg fogja elérni az alja :sleepy:

-------------------------------------
    Küldj egy bagolyt-ebben segítek ;)

Utoljára szerkesztett: 31.8.16
    maniszla, genka53, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia! Én ezt már jó pár hete meg jósoltam,bár nincs gömböm mint Jónásunknak! Én azt mondtam,nem 240 milla lesz az alja,hanem az lesz a tetejexDxD Fejre állt a farmerama világ!! A legokosabb amit tenni lehet,hogy minden nap megveszed azt a 100 db-ot pajtaértéken amit a játék kínál,legalább a gombáig,illetve amik még piaci érték alatt vannak. (Ólomvirág,babér stb) Vagy termelsz,termelsz és termelsz.... Mondjuk haladni lassabban fogsz;)xD

genka53, nyaf-nyaf, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez nem idevanól - hanem fejlődési taktika részbe :oops:
    - hogyha csak a legmagasabb pajatérékü fákat tartol kint xxl verzóban
    - és van előfizud az autó aratóra
    - akkor is 1 év alatt ~150misi fatermés esik be a pajtába.....:eek:

Bár ha pl. alma xxl-t tartol minden területen - eladod ami lejön naponta és az árából pl.:datolyát,cukorjuhart....stb.-t veszel
    - egész szép szám is lehet a vége.....
    DE...közbejönnek az eventek....ami kiesés....:wuerg:
    Marad a piacozás :D:inlove:

genka53, sziszi1965, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  10. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Szép napot mindenkinek :) Szerettem volna az anakondámnak tyúkot vásárolni, mert azt nagyon szereti :inlove: Nem elég, hogy 8 ajánlat volt kint, az is 922 csp :cry: Eddig max 500 csp ha volt. Valaki elmondaná, mi folyik itt? :D Vagy csak én siklottam el valami fölött :music:

genka53 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nálunk is 900 fölött vannak a ajánlatok. o_O

genka53, mimi és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  12. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Üdv Mindenkinek!

Cukornád hiány csak az én piacomon van ? Vagy közeleg valami, amiről még nem tudunk?

genka53 kedveli ezt.
  13. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Látod,csak oda jutottál mint én,a piacra! Viszont a napi 100-100 növényke event alatt is megvan tutira;) és ócsón!!! Számolj csak utána egy picit!! Régebben én is a fáimmal nyomultam,de átváltottam a kütyükre,így haladósabb:D

Gondolom felvásárlás van a nublonos eventre ész nélkülxDxD

genka53, sziszi1965, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  14. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Az jogos, hogy a kütyükkel gyorsabb a haladás - csak nem kapsz felröpit :oops:
    Bár a fákkal is szépen lehet haladni.....:oops: de én egyik verziót se szeretem :D
    Vegyesen nyomulok....nem kerget a tatár :D
    1terület/1fa baha/farm...a többin meg kapálok...és NEM DRÁGA CSP-kért veszem a piros kosár alóll a növényeket:wuerg::wuerg::wuerg:
    Hanem keményen felhólyagosodik a tenyerem mire este hazamegyek a fődekről :wuerg:xD:D (vagyis a munkásoké:wuerg:)

Álltalában aminek jó az ára - kukorica...zab...stb...azokat vetem aratom...adom el és veszek "ócón" dolgokat pajta értékéhez képest olcsóbba....8) pl.: mamagájtollat :D de így is csak 84.000db-om van :cry::cry:

csio70, genka53, h.lajosvilmos és 8 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hát, kedves szomszéd, most már értem, hogy miért nincs soha óccón mamagájtoll a piacunkon. Meg úgy más dolgok sem. :cry::cry: Tudom ki a hibás.

csio70, genka53, h.lajosvilmos és 10 más kedveli ezt.
  16. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nem hiába, most épp 1300-tól van csak toll :sleepy: Most már nekünk is hagyhatna...

Az idei top arról fog szólni, kinek üresebb a pajtája xD Pedig én is termelek folyamatosan :cry:

csio70, genka53, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ezek szerint mi egy piacon lennénk? 1300-ért én nem akarom megvenni. Ott ni, 500 körül még-még. Ha a legkongóbb pajta lesz a nyerő a toppon, kivételesen benevezek. xDxDxD

csio70, genka53, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  18. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Igen, én is itt vagyok. Mindig úgy érzem, a mi piacunkon van a legtöbb fórumozó :)
    Most ez az 1300-as ár nekem kicsit fura, eddig nem szokott azért felmenni. Lehet, valaki a nublonoknak szánná.

19. jozseftanko79

jozseftanko79 Aktív író

sziasztok
    lehet mostanában nem olvasgattam de a méhecskének lessz valami szerepe mert a piacon az összes tenyesztett eltünt

genka53 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én csak azt veszem ami jó áron van....:D;)
    De néha én is csak hült helyét találom a jó áru áruknak....:wuerg::cry:

csio70, genka53, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.