Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Különleges kéréssel fordulnék pont a piacos topikban hozzátok. A Királyságom akadálya jelen pillanatban pár db víziló ami reményeim szerint 1-2 nap alatt eléri a már megfelelő mennyiséget, de a nagyobb gondom 1 db HAPCI kaméleon. Aki úgy érzi hogy tudna rajtam segíteni és 1 piacon van velem kérném, hogy bagolyban keressen meg. A farmon neve azonos a fórumossal és a piacon is elég gyakran megfordulok vevőként és eladóként egyaránt. Nagyon köszönöm, hogy elolvastátok.
    Üdvözlettel Zsuzsa

2. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Mi történhetett? Egyetlen darab rózsa sincs a piacomon... nálatok??? Lemaradtam valamiről???

h.lajosvilmos és Marika312 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A piacodon nem nulla percezik vele senki ? :eek: Szerintem csak pillanatnyi zavar ... :music:

Peszi2, h.lajosvilmos és [Lacko] kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szerintem az eventbe kérhetik beszállítani, - de biztosan lesz hamarosan ismét.

Peszi2, h.lajosvilmos és [Lacko] kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Meghatározott titokfa terméseket vennék ezres nagyságrendben. Aki egy piacon van velem és ebben tudna segíteni, kérem írjon baglyot!
    Kitettem (legmagasabb ajánlatként) 150ezerért egy cukkinis almatortát. Innen láthatjátok, hogy azonos piacon vagyok-e veletek.
    Köszönöm szépen!

mimi, -orgona-, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szerencsédre velem nem vagy egy piaconxDVagy az enyémre?:oops: Nem semmi ahogy elszabadultak az árak!! Olcsóbban vettem meg a 100-as Árpa csomagot pajtaértéken, mintha a piacon vettem volna. Fokhagyma,articsóka,szintén olcsóbb már a pajtaértéken.... Mondom!! A Topp teteje lesz 250 milla,nem az aljaxDxDxD

vera0973, mimi, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  7. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Az alja épp átlépi majd a 90 misit a tetején meg 2-3-400.000.000 -ós lépések lesznek a nagyok között :D

mimi, -orgona-, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

Szerintem be se mennek,mert esélytelen lesz felvásárlással bennmaradni az alján. Lehet,hogy ez fogja generálni a piacot,lejjebb mennek majd az árak?? Mivel aki nem toppozik,akkor az legalább milliomos akar lennixDxD

vera0973, Samborg, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Szerintem ez az event könnyezteti a piacot!
    disznó tehén hal 2000 felett
    strucc páva 7-8 ezer
    szamár 5, pók 12ezer
    a növények nősziromtol felfele meg nem kapható
    ha van is az olyan 300-400/db áron!

Melan, mimi, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Vyca-cica

És a cseresznye 450 Csp-től!!!!! kezdődik :D De nincsen Nekem o_O Brühühühühü:cry:

h.lajosvilmos és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A próféta szóljon belőled! Ha 90 lesz az alja és maradnak a fatermések, akkor még én is beszállok. Máskülönben a mi piacunkról nem sokan szállnak ringbe... nálunk nagyon érződik, hogy az igazi kis farmosok eltűntek.

Melan, mimi, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

De miből akar akkor milliomos lennI???
    Mivel nem tudott miből felvásárolni....8) így nem tud mit eladni :wuerg:
    Csak számolj rá!
    Farmon van: ~ 202+202+184
    Bahán: ~188+188
    (Pontatlanságért elnézést!)
    Ez frm: 588db
    XXL-fákkal - pl. cukorjuharral - azért ezt irom mert ezt már be lehet viszonylag optimálisan szerezni cserenapon!
    Aratásonként - ha van előfizu hozzá: - 4.704db gyümi/nap - azaz eventek nélkül: 1.716.960 db - pajta érték 170csp= 291 misi
    Bahán: 376db
    PL: licsivel számolva - 280 pajtaérték:
    XXL-fákkal: 376x4x2x365=1.097.920x280=307.417.600

NAJÓ - ezt még ÍGY - soha nem számoltam át :D
    A topp után lezárom mindkét bahát 1 évre o_O - persze nem licsivel - hanem értékesebbekkel :p

Szóval ezek után - lesz aki szépen meg gazdagszik a TOPP alatt :D

SzabadEurópa, Melan, mimi és 5 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Lackó

Az ördögcérna és pitomba 444 Csp :inlove:

A moringa csak 400 Csp :p

mimi, h.lajosvilmos és [Lacko] kedveli ezt.
  14. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok!

Az előző kérésem tárgytalanná vált, ugyanis sikerült a kis náthás nem kis szerencsével önerőből, kaméleonos feladatsor végre pipa :

Köszi szépen annak, aki esetleg gondolkodott, hogy segítene!
    Zsuzsa

nemzsu, rozo52, z2856 és 15 más kedveli ezt.
  15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez igaz - de azokból beszerezni 2 baha területre való mennyiséget: ~500FA/db ~ x376db: az 188.000FA :eek:
    Vagy cserenapon próbálod beszerezni -de akkor minimum 50-100db rózsaszín terményes kell hozzá :wuerg::wuerg::wuerg:

missuzy_53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy gond van,ennek a helye nálunk lenne azaz a tenyész örülteknél :D:inlove::inlove:xDxDxD Csodás

Utoljára szerkesztett: 13.9.16
    Coff66, mimi, [Lacko] és 4 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

Dehogy tűntek el..... Megnőttek,kiokosodtak! Amit te hiányolsz,az az utánpótlás...na ők nincsenek!

nemzsu, rozo52, Melan és 4 más kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, Gratulálok !
    Figyeltem a piacon, de nem láttam azóta se, előtte se, még soha. Ez olyan "hiánycikk", mint a Gyémánthal, v. a Picasso paripa.
    Vízipaci sincs eladó.

mimi, Susie0509 és [Lacko] kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia! :)
    Ezt a szerencse-dolgot nem értem. o_O Akkora cápa vagy, hogy keresztben lenyelnél a piacon? xD:inlove:
    Ha már cápát emlegetek, van nálam egy csp top10-es gazda, de nem ég a ház annyira, hogy vele kelljen üzletelnem. :)
    Azért írtam ide, hátha van olyan magyar játékos, akinél jó helye lesz az én csp-mnek. Vásárolok én idegentől is egyébként, de gondoltam egy próbát megér, hátha vki erre jár és olvassa.
    A mai dátum pont megfelel a piacom számának. ;)

Ja, én ezeket nem a topra vásárolom, hanem gyorsan le akarom darálni hátralévő 43misit. Jó lenne a hétvégén koccintani veletek! ;)

20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Istenem de lennék a piacodon! :( Én kis gazda vagyok szeretek sok sok apróságot megtermelni....ha valaki szeretne állandó felvásárlóm lenni én benne vagyok! 8) Csak derítsük ki, én melyik piacon vagyok :p

h.lajosvilmos, Melan és nemzsu kedveli ezt.