Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Akinek több száz milliója van gondolom:)

o_O Hogy mi pénzek cserélnek gazdát, azért ez nem semmi

Ez bizony igy van, ha van aki megveszi ennyiért, akkor el fog menni:) Egyébként a Csinytevés gazdaköriben az utolsó részben ahova tigris kell, van szupertáp, lehet azt is szedegetik ki.

Mint eladó, ki kell használni, amig lehet. Aki vásárolni akar, az várjon kicsit, amig elül a vihar. Jön a cserenap, lehet gazdát cserél majd egy-két tigris ól is, aztán több lesz a termelő:)

:D:D

mimi, -orgona-, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ne nevess! :D Kell egy vizipaci!!! :D

Na jó, nem leszek telhetetlen....egy aranyeső fa is jó lesz :music::music: (18.000csp/db o_O )

Melan, mimi, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én tegnap óta figyelem a mi piacunkat, de semmi extra sajnos :( Volt kint 3 db víziló 21 ezer CSP-ért, aztán elolvastam ezt a topicot és azokat gyorsan felvásároltam, hátha itt is lesz még 80 ezer. Most 20 db vízipacim várja, hogy kirakhassam végre 80 ezerért, de perpillanat nincs kint egy sem és csak 24 ezerért tudnám...pedig én is szeretnék csillagászati összeget keresni velük :(

Melan, Peszi2, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Csak egy pici mázli kell hozzá 8)
    - a sárosváros gazdaköri 1/3-as részénél - 120db hangyászért :wuerg:
    - kapsz 1 DB titokólat :wuerg: - amiből kifejlődhet víziló :wuerg: vagy nem xD:cry:

Melan, HéricsBáró, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Nálam nincs is.
    Úsztasson le,kérem Valaki a Szamoson egy ólacskát!

Melan, HéricsBáró, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  6. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Mivel nem szeretem a terményes ólakat (sokallom az állatmennyiséget), így ezeket mindig a piacról szerzem be. Még 20 létra kell és kész. Nagyon meglepődtem, hogy 47000 - 67000 csp között van :eek::mad: Ezt nagyon sokallom érte, hiszen nem adja vissza a feladat.
    Ahogy nézelődtem, minden terményes ára az egekben van o_O

Melan, -orgona-, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szerintem Mindenkinél eljön az a pont amikor meggondolja termeljen vagy fizessen.. :D

Melan, Peszi2, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  8. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Igen. Most jött el az a pont. A szomorú az, hogy eladtam az összes békámat :cry: Ezt hívják úgy, hogy cumi :cry:

Melan, -orgona-, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hmmm, máris repülök és megcsinálom :D :p

Vegyünk egyet és felezzünk :p

Vizipaci....alja 51ezer, teteje 88ezer csp :wuerg:

Melan, Peszi2, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Indítom...:) a régi komp átkelőnél otthol teszek egyet vízre...:p utánnunk már csak egy település van...;)aztán a tiszáé lessz..:wuerg:..hol halászod le?8)

Melan, HéricsBáró, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  11. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Szia. Nálam is pont ennyi. Reggel még 75000 csp-ért raktam ki. A kutyának se kell, ha megveheti 50000-ért ;)

12. mebajah

mebajah Fórum császára

De jó,csak meg kell várnunk,míg visszafelé folyik a Szamos.Nem is veszek én titokólat,mire abból kifejlődne,az én folyóm is meggondolja magát.Amúgy hangulatos a régi komp!

Melan, -orgona-, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

De amúgy ha elszaladunk nyíregyre ott pár ezer "csp"-ért beszerezhető (róla egy fotó) és nem is kell 50-70.000-et adni érte xD:cry:

Most 53.000csp-ért már beszerezhető.... :oops:

Melan, GA-BI-O-Farm, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Akkor ez megdöntötte a béka 57.000-es 1/db árát ami anno a 9-es vágányon futott,bár nem egy súlycsoportba vannak se így se úgyxD Nálam csak 40-45.000 környékén döcög a kis vizipaci...:Daz se semmi!!

Melan, HéricsBáró, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Röpke 90-100 km.De oda még elmennék cserenapon /is/.
    Legalább 1 lenne mutatóba.De beszéltem a révésszel,legközelebb csak olyan titokólat szállít.Már letárgyalta a SZATMÁR környékén élőkkel.
    Addig létrázok.

Melan, HéricsBáró, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Már beszereztek oda is belőle?? Akkor tele vannak CSP-vel xD (Régebben még nem volt, kb 5 éve voltunk ott,nagyon jól megcsinálták:))

Melan, Peszi2, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Az a bűvös 50.000csp összeg az alap nálam! :D Én buta amikor 21.000csp volt kint nem vettem :D

(Viszont tegnap a titokólból kaptam: tigrist és 2db flamingót, az előbbi 22.000csp, míg az utóbbi 18.000csp, be kell érjem ezekkel :D )

Melan, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nálam azóta is szürke, 1 db-ot nem találni kezdetek óta.

Peszi2 és mebajah kedveli ezt.
  19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Ugyan már .. Nézd a másik oldalát is a dolognak.. Eladtad mert jó áruk volt.. = Bevétel..
    Szóval ne sajnáld visszaforgatni a Bevételedet.. Hosszútávon igen megéri..

Melan, bindi5454, andycyca87 és 3 más kedveli ezt.
  20. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Nálam a vízilónak az alja 31ezer a teteje 64ezer.

Melan és sziszi1965 kedveli ezt.