Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem jól tetted, hogy megvetted:) Nem láttam még a piacon herceget:) Vagy nem rakott még ki senki, vagy rossz időben jártam arra és már gazdát is cserélt nélkülem. Én is megvettem volna ennyiért:)
    Jobb a piacod, mint az enyém:) Nálam alig van kínálat a tenyészállatokból (is)

Vazulnéne, szemike50 és Gio kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszi. Erre nem gondoltam, de teljesen logikus.:):)

-Mayacska85- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Köszönöm szépen;) akkor megnyugodtam.

h.lajosvilmos, Gio és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt Piacosok .

Juharszirupot kitett valaki 100 Csp-ért :D Megvettem mind a 3.500 darabot . :p:inlove:

Ja és ebből 150 csp-ért van 5.000 darab. Azt érdemes megvenni ? :p Mindegy . Megvettem:inlove:

Új fákkal még 1.000 Csp se kerestem :cry: 200 Csp körül vannak. :wuerg::cry:

Leho69, inanna11, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Aki a Topp-ra készül,annak jelenleg sajnos nemigen van választási lehetősége,örülhet ha pajtaértéken,vagy ahhoz közel meg tud venni bármit!! Jól vetted amit vettél ;) Megsúgom,aki nem a toppra készül,az meg meg akar gazdagodni a Topp-on!xD

mimi, mebajah, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Itt a többiek már megnyugtattak, így én csak azt írom le neked, hogy kb 160-ig veszem a juhar darabját, ha megfelelő tételszámban találok. Sok, sőt nagyon sok, de ennél valószínűleg sokkal több is lesz később. Nagyon elfutottak a fatermések árai, ez még így is olcsónak számít az én piacomon a többihez (narancs, datolya, olíva stb) viszonyítva. Az új fa termései még ezután fognak emelkedni, légy egy kicsit türelmes és rendben lesznek az árak eladási szempontból.

Peszi2, csio70, h.lajosvilmos és 2 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kinél mennyi a hétvégi új fa ára ? :p Nálam picivel 300 Csp felett tudnám eladni :sleepy:

h.lajosvilmos, Peszi2 és zotmar kedveli ezt.
  8. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Nálam 212 és 250-ért mennek.

Peszi2 és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kb két hét és meggazdagszol ;) Csak légy türelmes ;)

h.lajosvilmos, mimi, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálunk az akác 174,05 a durián 197,07

h.lajosvilmos, mimi, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Reggel óta kb. félóránként teszem ki a lilaakácvirágot 203,94 -ről indultam és most tartok 315,31 nél minden kitétel után 5,6 csp vel ment fel az ára amit igen lassú de legalább emelkedik. :)
    Durián 235,53 csp ért megy abból nem adtam el.

12. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép estét:)
    300 a lilaakác, 210 a durián.
    A zab 270, de a délután 400 fölött is vitték:eek:. Cápa 16000, a szalamandra még szürke.

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Cápa nálam is annyi, a szalamandrát (még szürke) csak 3500-ért lehetne kirakni.

h.lajosvilmos és csio70 kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Akkor add,ha nyomja már a pajta oldalát az a rengeteg xD Türelem CSP-t terem!;)

Csocsoovb szerint nyugodtan beszélgethetnénk erről..... Talán nem menne kárba néhány termés se neked,se nekem....;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. panku.macsek

panku.macsek Fórum-zöldfülű

Nekem már elment a kedvem a piacolástól!!!
    Nem érdemes tenyészteni: fogy a sztáp, s visszajön a piacról, VESZTeség!!!
    Most a titokállatok is visszajöttek.

A trágyának bezzeg égbeszökkent a ára xD

Apropó: Már 1 hetet sem ehet az áru a piacon??? >:(

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:D milyen jó a piacod nálam most is csak 160 a zab..

HéricsBáró és zotmar kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Aloha,

Lilaakac 253, Durián 240. Óvatosan pakolgasd, de hagyjál másnak is teret az áremelésre:p:) Ha eléri a 5-6 ezres régiót, onnan már csak pár pillanat lesz a jó ár;)

Nem hiszem, hogy egyedül vagy ezzel, türelem kérdése, és jó árazásé:) Rá kell találni arra az árra, amin még egy elmegy. Plusz az sem mindegy milyen időszakban rakod ki a tenyészállatokat, legalábbis az én piacomon nem.

Khm-khm, "csak"?? :D:D:D

Félórás növény, én ennyiért már úgy adom oda bárkinek, hogy csak hűlt helye maradjonxDxDxD

Persze tudom, tényleg sokkal jobban hangzik 200 feletti áron, de azért lássuk be a 160-s ár is még bőven megérős. 1 óra alatt teljes területen 450 ezer CSP körül, ezzel kiegyezem bármikor. Sajnos van hova költeni belőle:oops:

mimi, -orgona-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  18. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok! Kell valahova a tyúk? Alig van a piacomon, az is 1700 csp-ért darabja. El is adom, de azért hagynék magamnak is, főleg ha kell valamire.

-orgona- kedveli ezt.
  19. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Az én piacomon (25) jelentem kifogytak a tenyészállatok A-tól Z-ig!
    Na jóóóó! van egy két db de hát....

mimi és -orgona- kedveli ezt.
  20. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot!

Lila akác és társa folyamatosan szürke :-(
    Alap állatok vannak,de csak 50 körüli ajánlat van (+10 ; -10 )
    Tenyészállatok 10000 alatt (nem sokkal :-( ) Btyúk , Bbak, Magyar parlagi,Albínó denevér,Bbirka,Szalontai,Kisbéri kincsem
    Minden más Min. 20000 körül mocorog,a Puha kakukk 35000.....és viszik!
    Létra 30000 , Függöágy 2077 volt :)
    Trágya 300
    Tiki totem 14000 fölött
    Gördeszka 22000 fölött
    Növényeket nem írom,mert 90%-a 50 körüli ajánlattal vannak kint.....Pl.Répa , Búza 50csp

-orgona- és zotmar kedveli ezt.