Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Huu mé nem szólt Nekem Valaki hogy a rövid érésű növények 90-es szint felett ennyire keresettek a piacon? :D
    Ha tudom akkor jobban sietek elérni a szinteket xD

mebajah, Peszi2, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép vasárnapot mindenkinek:)
    Lilaakác 618, durián 230. A durián ára nagyon lassan kúszik felfele.

3. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Sziasztok, Az új fák még szürkék, és ahogy néztem, nem is valami nagy összegért lehetne kitenni :(
    Lilaakác 274 csp-ért, durián 205 csp-ért. Nincs sok vállalkozó kedvű gazda az eladásra, köztük vagyok én is. Gazdakör, aztán piac :p
    A függőágy is szürke. 1 db-ot sikerült vennem belőle 600 csp körüli áron. Most 2680-ért menne, ha menne :D Amint kérik valahova, az is beindul ;)
    Csodálatos napsütéses vasárnapot mindenkinek :D

Gio és csio70 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia a tyúk a tojástojókban kell azokon a farmokon, ahol a tojás nem a fán terem:). A tojás pedig több állat tápjába és persze az alacsonyabb szinteken a gazdakörökbe is beadható, tp-re csillagokra és egyéb nyereményekre lehet beváltani, fontos a haladáshoz:)
    *
    Az új fák, a szalamandra, a függőágy még nálam is szürke.
    Nem számítok nagy piaci robbanásra a két új titokfánál, kevés kell belőle a gazdakörbe a többi, már meglévő feladathoz képest. Hirtelen fel fog ugrani és nem lesz tartósan magas az ára azt hiszem egyiknek sem.

andycyca87, Gio és steve223 kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Lilaakác árát 630-ig tudtam eddig fel vinni ha gépnél vagyok minidig teszek ki de lassan emelkedik a durián 305 csp ért megy.
    A növény árakat nézegettem begónia 750 csp ért megy ez nem túlzás egy kicsit? Sorolhatnám a többit is de szerintem minden hol ilyen drágaság van az értem hogy kevesen termelnek növényt de a magas szintűek hova kellenek vagy az új gazdakörikhez vásárolnak a gazdák?

6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Csak a lényeget ragadtam ki - kérdésedben a válasz! ;)

Ha valaki gyorsan le akarja tudni a gazdaköriket az bevásárol előre....8)8)
    Aki nem - az farmmunkásokból vásárol be :wuerg:

h.lajosvilmos, zotmar, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

s milyen árak lesznek mikor kiderül mi is kell és mennyi ...:music:

h.lajosvilmos, zotmar, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  8. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Én is gyorsan le akarom tudni de ilyen árak mellett inkább piacra fogok termelni. ;)

andycyca87, zotmar, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia steve:)
    Látatlanban veled értek egyet én is ezt tervezem (ezt úgy értem, hogy a feladatokat még nem látom át). Sajnos ezek az árak már előbb el kezdtek ezekbe a magasságokba emelkedni, mint, hogy szóba kerültek volna a +100 gazdaköri feladatok. Túl sok olyan feladatot kapunk, kaptunk mostanában ahová állat kell, és ez a növénytermesztés kárára ment azt hiszem..
    A dekorokkal és/vagy fákkal való erőltetett haladás is rátette a bélyegét a növénypiacra.

10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Az azért érdekelne, hogy vásárolsz be abból, ami még a játékban sincs? :D

11. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás szép estét neked:)
    Szerintem mindenből bevásárol, hogy ne érje meglepetés:)
    Tényleg, ha már a meglepinél tartunk tudunk készülni a piacról olyannal ami esetleg a küldikhez kellenek és már játékban is van? Kér a feladat olyan növényt vagy állatot amivel már most a piacot járhatjuk?

h.lajosvilmos, -Mayacska85- és steve223 kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Feletted a válasz 8)

-orgona-, Gio, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Köszönöm szépen, reménykedtem benne, hogy ezt fogod válaszolni:)

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Ami eddig , a játék során megvettem titokfákat megnéztem , melyik a megérősebb a piacon , és mindenhova kiraktam a bahára és a farmra.:p
    Eddig nettó 45 millió Csp folyt be , de még a 2 új fát szinte nem is adtam még el :cry::p:inlove:

Peszi2, inanna11, steve223 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Zab (és bodza, de az mindenkinek tonnányi van) kell az új macskatáphoz. :( Nem értem miért kellett ezen változtatni. Ráadásul az új eventhez csak a farmos malomban keverhető cucc, nehogy véletlenül az ember berakjon még 3×999 tápot macskákhoz.:mad: Bár amilyen csodás ajándékokat ad, lehet inkább a tápkeverést választom. Macska 15k, de folyamatosan kapkodják, a tápja 4500.
    Végeztem egy kis számolást a bahás titokállatokkal kapcsolatban és 600 körüli mennyiséget kell beadni belőlük, ezért viszik őket, mint a cukrot.

16. -Holdfeny-.

Jól lehet keresni a tápokkal is ;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

A tápok 4k körül mennek, az állatok 14k körül. Igaz, a tápot hamarabb piacra lehet dobni. De én türelmes vagyok. :D

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A 2 új fa . Egyik 2.093 db , a másik 2.156 db8)

Kitenni 683 és 249 -ért tudnám:p:cry:
    Aloha Holdfény

Főleg a tyúktáppal :p Ja , nem én adom el , hanem veszem , szóval a másik oldalon éri meg xD
    Malommal és vevéssel már : 165.271 táp , de 2 óra múlva jár le 999 db gyártás.:inlove:
    Fogalmam sincsen mit fogok vele csinálni , mert eladni ennyit már nem is lehet :D

inanna11, andycyca87 és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Talán tyúktáp versenyt jósoltak ? :music:

20. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Kíváncsi leszek mennyire megy fel a bodza ára,mennyire lesznek éhesek a cicuskák! Nálam beszürkítettem a bodzát:D Csak a tiszta lappal kezdés végett!;) Most a kirakható csúcs ár 305 csp volt.

steve223, genka53, -orgona- és 2 más kedveli ezt.