Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Valaki direkt lenyomta a Lila akác árát. :cry: Pont mikor felment 15 fölé :sleepy:Hirtelen bedobott mindent :cry:

Kirakott 10x130 db-t 10.000 Csp alatt !!!!:( Darabja 1.2 milla :pMegrekedt az ár , és egyre lejjebb megy :cry:

És már erősen 8.000 Csp alá közelít ! :oops: Ezt megszívtam , de nagyon :wuerg: 2-3 hónapos mezei titokfa most ennyi :oops:

OJani, jammm70, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ez minden titokfa termésének a sorsa pár hónap és lemegy az ára!Most még a szokotrainak és az aranyesőnek is lefog menni az ára ezért még a muksó előtti éjszakán túladtam a készletemen,már csak féláron megy de lesz még kevesebb is mert nagyon dobálta a muksókám!
    :)

[Lacko], jammm70, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Akkor a lényeg az , hogy ráléptem dalolva önként egy gereblyére ? :(

[Lacko], missuzy_53, nyific és 2 más kedveli ezt.
  4. alex0824

Azért annyira nem tragikus a helyzet! Minden esetre most a titokfa napon lett egy rahedli durián fád ,most felmegy a csillagos égig az ára a termésének ,nagyon sok csp-t tudsz belőle kiaknázni.Legyen kint az összes és termeld, add el. A következő titokfa akció közeledtével kevesebb lesz rá a kereslet mert a játékosok akiknek nincs azok majd számítanak arra,hogy kaphatnak duriánt! A titokfa után pedig lesznek új tulajdonosok akik majd szintén termelnek a piacra ami miatt lefog menni az ára! Ez lett most a fásmuksónál is!Sajnos a titokfáknak ez a sorsuk,kiöregednek a játékban végül sehova nem kellenek!Mondjuk a titokólak is ilyenek ha nem kapnak tenyésztést! Addig üsd a vasat (duriánt) amíg meleg!

andycyca87, [Lacko], jammm70 és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Az én piacomon a duriánt 600 CSp-ért lehetne kitenni, de egy db sincs
    a kínálatban.
    A sárkányfagyümölcse 16800 CSP, a buzogány 10000 CSP.

6. HéricsBáró

A durián olyan olcsó , kár eladni :cry:

alex0824 kedveli ezt.
  7. alex0824

Még ne most add el várd meg amíg a piacodon felmegy 20.000 fölé az ára max 1-2 hét ha még nem ment fel.A gazdaköri ráér, először a vásárlási igényeket elégítsd ki jó pénzért utána amikor már nem tudod a fákat olyan jól kiaknázni csinálhatod a gazdakörit,nem fut el!

andycyca87, tundervilag, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Aloha HB! Nalam szurke a lila akac :(

alex0824, HéricsBáró és sziszi1965 kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nálunk ugyanez megy, el lehetne adni jó áron is, de megint van néhány üzletileg alulmúlhatatlan, aki 2-3ezerrel olcsóbban teszi ki...pár óra alatt lezuhant az ára...most kivárok inkább, az ilyenek úgysem nyugszanak, míg olcsón el nem adják, majd pár nap múlva, ha az okosoké elfogy, elindul visszafelé...most kicsit a duriánt tolom egyesével, hátha...

Gio, alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Van egy Hippi tyúkom. A piacon nincs belőle egy db sem. Mennyiért lenne érdemes kitenni, hogy el is vigyék? alapárnak 11.207.327,04 Csp-t ad fel....Vagy várjam meg vele a következő bummot?
    Vagy szórjam be inkább a Vadaspark fejlesztésbe?:sleepy:
    Köszönöm előre is a jó tanácsokat :)

alex0824 és [Lacko] kedveli ezt.
  11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Mivel közeledik a tenyésztés (már csak 6nap) így kiteheted alap áron....lesz rá vevő!!! Legkésőbb a boom alatt egy bátor tenyésztő meg fogja venni 8):D

Gio, -orgona-, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Köszönöm! :)

[Lacko] kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nem tudjátok véletlenül, hogy mitől ment föl a tojás ára ?
    (Mondjuk én örülök neki, mert jó pénzt bezsebeltem érte.)
    De valami oka csak lehet?

alex0824 kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Nálam már egy ideje eléggé felment:S A béka tápja miatt:)

Gio, -orgona-, [Lacko] és 2 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !

Akkor ez az oka.....Köszönöm...:)
    Kölcsön kérném a linked alulról, mert mindig bajban vagyok az érésidőkkel....

16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szerintem meg nem . Ne rövid távon figyeld a piacot :D

Gio kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

-BombadilToma-, Gio és -orgona- kedveli ezt.
  18. Koppi

-BombadilToma-, Rylee86 és Gio kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végre megjelent a Durián a piacon ... 6600 környékén sikerült venni 29 darabot ...

Dalmacska20, Gio, -orgona- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Sziasztok
    Aloha nyuszika215

Mérgemben tegnap megvettem 2 ajánlatot , ma is 2-őt. :oops::p
    Fel is ment egy picikét :inlove: