Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ALMALIBO49

ALMALIBO49 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most én jártam úgy, mint a múltkor a tesóm: alap kacsákból pénzes kacsám lett xD
    Most kezdődik az izgalom: kitettem a piacra. Remélem, vki megveszi, mielőtt a rendszer visszadobná >:(

mimi, Peszi2, levianyu1 és 6 más kedveli ezt.
  2. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Látom... :)
    Annyiért szerintem elviszik ;)

Peszi2, _Cygnus_ és alex0824 kedveli ezt.
  3. farmszékely

farmszékely Aktív író

na most van 6 szavannám meg 7 maine coonom... (azóta már 9 van 2M alatt vettem eddig az összeset)
    szavannát 700000ért tegyem ki, vagy keverjem, hátha lesz jobb, ugyanígy a maine coonal...

mimi, _Cygnus_ és alex0824 kedveli ezt.
  4. z2856

z2856 Fórumprofi

Helló,

1. most kb. bármit teszel ki, elviszik
    2. a Britt kéket olcsóbban tudnám kitenni, mint a Main Coon-t, a perzsát tudnám 1 millával drágábban kitenni, mint a Main Coont - tehát a csp miatt nem tenyészteném tovább (a Main Coon-t legalábbis)
    3. ha nem sürgős a csp, akkor akár tovább is tenyésztheted, de csak abból indulj ki, hogy békából (és mikor volt annak a tenyésztése) még mindig nincs kint a piacon a két legmagasabb szintű állat - mert olyan olcsón lehet a piacra dobni, hogy senki sem pakolja ki, ergo így nem is megy fel az ára, 22-es csapdája... szóval az anyagiak miatt nem érné meg továbbtenyészteni, viszont, ha ólat, terményest akarsz belőle csinálni, az már más kérdés.

Szumma szummárum, ha csp-t szeretnél, akkor dobd piacra őket így, ahogy vannak (esetleg a Szavannát kergesd meg még egy kicsit), ha szeretsz veszélyesen élni, akkor kevered (és max bukod), ha mégis továbbtenyészted és a Perzsát vagy a Sziámit dobod ki a piacra, akkor reménykedek, hogy egy piacon vagyunk ;) :D

Csoki és béke: z2856

mimi, zotmar, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  5. panku.macsek1

panku.macsek1 Utánpótlás-írogató

Helló!
    Automatikusan kitettem tenyésztett macskát >:(
    Hopp ez olcsóbb, mint a sima macsek! Gyorsan töröltem. Buktam a kapkodással! :wuerg:

Nem piac, de figyelmetlenség: Ha narancs, akkor kettőt ad... Drágán kiváltottam narancs k. dobozt! Ami NEM kettőt ad...>:(
    TANULSÁG: Lassan járj, tovább érsz! xD:cry:xDxDxD

mimi, Peszi2, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Beindult a macska tenyészállat piac nálunk.

cirmos 35e
    kalikó 110e
    skót 346e
    szavanna 868e
    maine 3,3 m

Ésssssssssssss vettem 4,5 milla egy perzsat:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Peszi2, Dalmacska20, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  7. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Szerintem eltévesztetted. Narancs csak síma állatot adó ólnál ad 2 állatot. A narancs terményesek kivétel nélkül mind csak 1 terméket ad. Sőt még a pirosak is! (Kettőt kivéve...)
    Igaz nem kettőt ad a narancs terményes, de hamarabb érik és több TP-t ad. Jó játékot!

-vadocka70-, mimi, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Én is megnézném az enyéimet.... ;)

mimi, _Cygnus_, -Holdfeny-. és még 1 ember kedveli ezt.
  9. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

18 millióért vettem egy Robint! Az sok érte?
    Nálatok mennyi?

mimi kedveli ezt.
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Nyugodtan elkönyvelheted, hogy igazán szerencséd volt, nagyon jó áron vetted. Legyen máskor is szerencséd!

mimi, _Cygnus_, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. OJani

OJani Kivételes tehetség

Van kint egy Gyémánthal 35.400.000 -ért. A piacomon ritkák az aranyállatok. Gondolkodom, hogy megvegyem-e. Szerintetek ez nem sok érte?

missuzy_53, mimi és Sonche kedveli ezt.
  12. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Köszi szépen!xD
    Bevallom haszonszerzés;);) céljából csaptam le rá, de nem lehet drágábban kitenni:p, legalábbis én nem tudom! Hát ilyen a 32-es!xDxD

mimi, alex0824 és farmeres53 kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia!
    Nálam nincs a piacon:cry:, kell a Levesmester küldibe, nézd meg, hogy számodra megéri-e az érte kapott ajándék, és így már is könnyebb a döntés:p. Én megvenném:oops:.

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A piacomon elmoccant már a durián a holtpontról. A középárfolyama: 20276 Csp/db. A jelenlegi ár 21.000 nél tart.

mimi, alex0824, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

24milla eleg olcsoo

20 millaert vettem egy hapcit eladtam 30 millaert egy este alatt :inlove:
    Pedig tegnap meg nagyon tre volt a csp ma mar mint boom elott

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.11.16
    mimi, alex0824, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  16. bakter012

bakter012 Utánpótlás-írogató

Egy kedves gazdatárs kirakott 2db Maine Coon macskát kb. 300.000-ért.
    Rögtön megvettem, mivel több mint három millió az ára.

mimi, csio70, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

HéricsBáró! El nem hiszed, de nálam üres a tyúktáp piac :p :DD Milyen jól járnál most itt azzal a rengeteg tápoddal! :D

mimi, csio70, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Kérdésem lenne nálatok mennyire mozog a piacon a K9-es ügynök?1 db-om hiányzik de hónapok óta nincs ajánlat Hapci kaméleonnal ugyan ez a helyzet.Nálatok?

19. levianyu1

levianyu1 Aktív író

[​IMG] De most komolyan! Miért kell ezt csinálni? >:( 1 óra leforgása alatt az 5-ik oldalon vagyok..

mimi és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Olcsón akar vásárolni.

mimi, alex0824, gretag és 2 más kedveli ezt.