Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Milyen piacon vagytok Ti? :DDDD Hihetetlen! Én meg itt sínylődök! :D 110 ajánlat alá még nem jutottunk, túladtam egy csomó tevén 19.000csp db áron, csak hogy biztos legyen valamennyi bevételem, de most várok. Küldjetek ide is vevőket, KÉÉÉÉRLEEEEK! :p:inlove:

kovacstne, zotmar, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

most hogy jobban belegondolok lehet hogy csak egy vevő volt aki most vadászta össze a 6ezer állatot:)xD
    remélem jön majd késöbb több ilyen lelkes eventező;)

Fatther, alex0824, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Ez frusztráló tud lenni, de maximum bosszantó. Ha belegondolunk, és mondjuk szultán tevénél 100 ezer CSP-vel megy alánk, a végeredmény ugyanaz marad. Az övé lesz az első ajánlat, persze attól még elég bosszantó, hogy ilyen módon lövi be alánk:cry:

Egyébként azért be kell valljam én is éltem már hasonlóval, igaz azért annyira nem voltam galád, hogy ilyen nagy értékű tenyészállattal is ezt csináljam:music: De voltak már emberek, kifejezetten ilyen árletörő nagy kedvenceim, na őket már ismerem a nevükről, náluk bizony volt hogy megcsináltam, hogy kipakolt valami, a szokásos 10x2 db módján, jó alacsony áron, én meg fogtam beraktam alá 0,1 CSP-vel kevesebbet, de én is ilyen 10x2 módon:p Nyilván semmi értelme nem volt, mert elvitték mindkettőnk cuccát, lehet észre se vettexDxD

19000 CSP-s sinylődés?xDxDxD Jó biznisz az, nem kell kis telhetetlennek lenni:p:D az is nagy kérdés mennyiért vetted a tevéket.

Én is 19-20 ezer körül "sinylődök", de én olyan 8-9 ezres áron vettem a tevéket, tehát 10-11 ezer hasznom van egy tevém. Ez nekem nagyon megfelel8)

csio70, Gio, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Köszi mindenkinek :) na, lett egy trükkös tevém...azt mennyiért rakhatom ki, hogy el is vigyék? Perpillanat nincs ajánlat belőle, de most ott tart a piacom, hogy a szultán teve 10 millió, a sivatag hajója meg 17 millió :D elképesztő...

Gio, _Cygnus_, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Többet vártam, de csak azon téren, hogy legalább 1x kiszürkül a piac :D De az enyém ahelyett, hogy kiszürkült volna felment 200 ajánlat fölé :( Jelenleg is ott van :( Most 18.000 a teve ára, de cserébe ennyiért 100 tételben szinte azonnal viszik. Van még 1000 tevém szerintem eladogatom ennyiért, így is összehozok 45 millát.

6000csp fölött nem vettem se tápot, se tevét :)

Gio, Matold, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Minek adod el? Szerezz még 1-t mehet a rózsa szőnyeges, és cserenapon van egy nagyon jó kis cserealapod:D:D

Ha neked csak igy dobálja a trükköst a boom, akkor gyorsan használd ki:p

Amúgy meg piac függő. Nálunk 28-33-33 milláért 3 db trükkös teve nem sokat szellőzött a piacon. A 42 milliós viszont már kint van egy ideje, ja sivatag hajója az 18 milla.

Lehet sokan vannak a piacodon, akik olvasnak fórumot és pletykákat, igy készülnek előre. De amúgy akkor ha jól látom lehet hogy a piacod egy picivel olcsóbb mint az enyém, és ez is belejátszik. 18 ezer értékesités, 6 ezer vétel, neked is olyan 10-12 ezer CSP nyereséged van 1 tevén, ez az ami igazán számit.
    Lehet valaki 25 ezerért el tudja adni, de lehet hogy 12-13 ezerért vette. Szerintem a nyereség/teve nálad is nagyon jó;)

csio70, Gio, Matold és 6 más kedveli ezt.
  7. SzabadEurópa

Köszi a tippet, de mire elég a rózsa szőnyegizé? Mit lehet kérni érte? :) Mert akkor megfogadom a tanácsodat...

_Cygnus_, alex0824, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem a legtapasztaltabb csere-berést kérdezted:) Amit tudok, én valamelyik cserenapon egy rózsa pálcikást épitettem meg, ha jól emlékszem 3 Panniért cserébe elment a léghajón. De nyilván ez attól is függ, hogy neked mi a fontos, mit szeretnél pontosan.
    Azért szerintem a bahás rózsa terményesekért ritkaságokat szokás kérni, de mint mondtam nem vagyok nagyon tapasztalt cserés, én leginkább a léghajót használom, lebeszélt cseréim nem nagyon vannak, vagy eddig legalábbis nagyon ritkán voltak.
    Szerintem a fórumon is beraktam, hogy van rózsa pálcikásom, nem jött érte ajánlat, igy ment a léghajóra:D

Gio, alex0824, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

Köszönöm azért és bocs az offtopicért :) Inkább kiraktam piacra, engem nem izgatnak a pannik...Majd egyszer beruházok azokra is, de most inkább növelem a CSP-t, mert hosszú távon csak pénzből lehet pénzt csinálni és ha az van, akkor minden van :) Mivel nálunk most 20 millió egy sivatag hajója, 34 millióért mertem kirakni a trükköset, effektíve nem drága, ha 4 sivatagi árát nézzük, még olcsón is raktam ki...Reménykedjünk :)

Ilyenkor baby boomnál remélem a többi tenyészállat értéke is lejjebb megy, mert kéne még néhány rózsa ól.. :)

Éééés 2 perccel később 1 millával lejjebb berakta egy valaki 2 tételben is a trükköset, direkt azt várta, hogy valaki rakja ki, mert akkor ő olcsóbban tudja mutogatni...Kész, elegem van a piacból mára :D

Matold, mebajah, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pár ezer tevét ma sikerült 31000 fölött eladjak, sőt pár száz elment maximális áron is. Nem szürkült ki a piac, mert óriási volt a mozgás és pillanatok alatt 10000-et emelkedett vagy zuhant az ára. Az a módszerem, hogy különböző áron, különböző nagyságú tételeket teszek ki. Egy adott pillanatban 10 ajánlattal szorultam be és én is pislogtam, amikor megláttam, hogy ebből 7 ajánlat 6 millión felüli volt (ajánlatonként ennyi:D).
    Szerencsére elment az összes. Igaz 5 ajánlatom ismét a piacon vesztegel a 22. oldalon:wuerg:, de a pajtámban már csak 400 teve van.
    A tenyésztett tevékből vettem vissza és kiraktam olcsóbban, pedig sokkal jobb áron voltak kint mint az alapok.
    2 alap teve árán vesztegetik a havasi tevét, ennyiért már nem adom el... ami kint van, azt inkább hagyom egy hét múlva visszaesni.
    Amilyen nehezen indult, olyan jól zártam ezt az eventet. Jónásnak óriási hálával tartozom miatta.:) Nem mertem volna ennyi tevét összevásárolni a mennyiség ismerete nélkül.:D
    Most már kezdhetnénk a neonos felkészülést.xD

Gio, Matold, steve223 és 11 más kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Ez azért elég durva megállapítás, nem gondolod? o_OPiacozik..aki kiteszi az áruját az nem Te érdekeid nézi, miért is tenné? El akarja adni, ezért árulja. És logikus, hogy a legjobb áron gyorsan szeretné értékesíteni amit kitesz. És...az is meglehet, hogy azért teszi ki annyiért amennyiért, mert nincs 10%-a az adóra.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.12.16
    magdi06, Gio, bercy58 és 7 más kedveli ezt.
  12. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ezen nem érdemes bosszankodni
    de erről jutott eszembe talán egy hónapja volt mikor az egyik játékos alám kínált a piacon 0.01 csp-vel
    felkúszott a szemöldököm ezt még sem hagyhatom annyiban és alámentem ugyanennyivel
    mire megint alámlicitált, tudjam már hol a helyem
    nos...nekem több tenyészállatom volt
    :D

én is úgy látom érdemes maxi áron kitenni az alapállatokat (minél nagyobb tételben 140-220), sokan nem szeretnek annyit kattingatni:)
    Figyelsz Feky?? :D;)

Utoljára szerkesztett: 14.12.16
    Gio, _Cygnus_, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hogyne figyelnék :p Kár, hogy nálam 7 oldalnyi 100-1000db tételek vannak beragadva :D 320db ajánlat van kint, beragadt még 800db tevém :D Hiába raktam ki nagy tételben stabil áron hozzá se nyúl senki :D Mondtam, hogy rossz piacon vagyok! :D

Persze kiürült a tudós teve, végre eljött az én időm! Kiraktam....rá 3 percre 15db ajánlat, milliókkal alattam :D

Most betoltam 4db alpakát keverésre...mindegy minden alapon...bár mindenből van egy csomó a piacomon, szóval, hacsak nem esik egy trükkös vagy sivatagi semmit nem fogok kaszírozni :D

Gio, MrRoy78, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok
    hát a teve ára nálam legalábbis nem ment 20.000 fölé de 19.000-ért eladtam vagy 2000db meg havasból 100db
    kerestem kb 50 millát de meg kell jegyeznem hogy ezt a boomot szerintem elkapkodta a BP mert ha nem lett volna akkor még följebb mentek volna az árak illetve akkor nem unatkoznának sokan mert csak hétvégén lettek volna kész a pénteki boom után.
    összeségében nagyon elégedett vagyok az eventtel.

Gio, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  15. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Nálam is eléggé ugrál a teve ára, 18000-20000 körül folyamatosan pakolják kifele, de veszik is. Adtam én is el 19500 áron,meg 22400 áron is, most 23900-ért van kint néhány ajánlatom, remélem estig elviszik, mire hazakerülök.
    Sok tevém nem volt, mire sikerült kiváltanom , az ára már elég borsós volt az én csp mennyiségemhez.
    De igy is van 15milla tiszta hasznom, és kedd még messze van;).

Gio, _Cygnus_, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Sikerült valahogy egy trükkös tevét tenyésztenem 4 alapból.
    Ti mennyiért tennétek ki?
    Az előtte lévő 'Sivatag hajója' legkevesebb 23,5 M van kint.
    A trükkös teve maximálisan pedig 33,8 M tehető ki.

Fatther kedveli ezt.
  17. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Sziasztok,
    elnyomtam egy nullat, igy sikerult kitenni 2x1000db tevet :-D. Nem hiszem hogy barki elvinne 28M/csomag aron... A boomban bizom hogy hatha meglodul annyira a piac hogy valaki megveszi...

levianyu1 és z2856 kedveli ezt.
  18. tz67

tz67 Járnitanuló

Nálunk szerdán három ilyen ment el, igaz csak 18,3M-ért.

19. fcsbence

fcsbence Járnitanuló

rakd ki maxon.

20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Vásárolgattam ma egy picit
    szultán tevét 2db 5millió/db
    Sivatag hajója 9millió
    trükköst 27 millió

Update : Rám mosolygott a szerencse 4,5 milláért vettem aranyludat :inlove::D
    Azt hiszem olcsón megúsztam amit szerettem volna:inlove:

Utoljára szerkesztett: 16.12.16
    -orgona-, Gio, kovacstne és 7 más kedveli ezt.