Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

szia akik profi piacozók mindig számolnak és számítanak a hétvégi játékosokra, úgy vettem észre sokan vannak.
    nem szabad még temetni a bulit, bár jelenleg nálam is tragikus a helyzet

ugye mennyit jelent ha egy nyúltappancs van a kulcstartódon?
    én csak egy huszas trükköst tudtam szerezni , aminek más nemsokára 40ért megörült, de hát így megy ez:DD

ursa11, csio70, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nincs valakinek egy eladó perzsa cicája?

3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Ugrasztottam egy szultánt és egy múmia tevét. 7.2-8.6-ig van kint múmia, 11.7-17.4-ig van a szultán. Jó ár mondjuk a 6,5 a múmiáért és 9.9 a szultánért...? Vagy tartsam meg későbbre jól jön az :) Ami elmaradt 8db múmia és 14 szultán ajánlat van kint :)

Nem sokat tenyésztek, még nem tartok ott így fogalmam sincs az árakról :)

tina07141983 kedveli ezt.
  4. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Végül szerdán kiraktam a piacra a sivatagimat, 27 milláért. Aztán szépen apródonként alámpakoltak, volt kint 9 db is, az alja már 19 milla volt... :wuerg:
    Aztán lassan egyesével elkezdtek fogyni... ma reggelre elvitték az enyémet is! :inlove::D
    Most 2 db van kint, 28,2 és 33,2-ért.

Fatther, SzabadEurópa, Matold és 8 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A sivataginak az alját letornázták nálunk is a szultánnak az alsó értékére... egy milla sem volt már a különbség a kettő közt tegnap este :D

mimi, Fatther, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nálunk most a Szultán 17,8M (az előbb még volt kint 1db 12,9M-ért) - Sivatagi 15,9M 8)

mimi, Fatther, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  7. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Akkor szerencsém volt :D
    Nálunk most a szultánból 13 - 21 milláig van 8 ajánlat.
    Sivatagi fogy még így is, az előző kettőt elvitték, most 3 van kint: 30, 30,9 és 30,9 milla.

Alaptevék már nem kelendők, 342 ajánlat 12.364 csp-től.
    Még időben eladtam az összeset 20-22 ezerért ;)

8. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Én most próbálkoztem a kutya ,macska,és hód tenyésztéssel de siralmas.Most a piacon vadászok hátha valaki tesz ki őshódót k9 vagy sziámit xD :p

Fatther, Samborg, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  9. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok
    Nekem ma egy pénzes kacsát sikerült levadásznom 15 millió alatt ...annyira gyorsan kattintottam rá ,hogy nem emlékszem pontosan mennyi is volt . :) Tegnap 15 millióért vettem sivatagit ,míg szultán 13-14,5 millió között volt .

mimi, Fatther, kovacsniki84 és 6 más kedveli ezt.
  10. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Ügyes voltál !!!nálunk most van kint pénzes csekély 34Millióért:oops: a piacon a mézes viszi nálunk a prímet 60,9 M

Fatther, -orgona-, kovacsniki84 és 2 más kedveli ezt.
  11. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Ma kitettem 54-milláért 1 mézes méhecskét meglátom kinek kell-e valakinek..
    Egyébként szerintem sosincs belőle elég a piacon.. :D

12. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Egy trükkös tevét mennyiért lenne érdemes kirakni?

Fatther és tina07141983 kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

Szia jó kérdés..
    Ez piactól függ ..
    Én megnéztem az előtte lévő állatot és azt megszoroztam 3-al.. :)
    Sok sikert..

Fatther, dada081990 és tina07141983 kedveli ezt.
  14. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Szia!
    Én tegnap 37 millióért adtam el, akkor az volt a maximum ár érte. Ma 42-ért árulnak egyet a piacomon reggel óta, még nem kelt el.

15. tina07141983

Szia. Köszi de inkább jókor voltam jó helyen :)Azóta sem láttam meg előtte sem sokat ,amúgy sincs elhalmozva piac aranyállatokkal.
    Mézes 52,3 millióért ,azon kívül 3 db trükkös teve van 33,5 m 42,5 m 48,3 m árakon .

Szia.Mindig a Te piacodat nézd.Teljesen felesleges és esetleg csapdába csaló lehet másik piacokhoz való viszonyítás.
    Most a trükkösnél különösen hamar alád is ígérhetnek .Sok szerencsét ha piacra dobod :)

16. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Én csak köszönetet szeretnék mondani annak a kedves Gazdatársamnak, aki megvette békakirályfit, melyet egyik első tenyésztéseim során a szerencse nekem ugrasztott 4 sima brekuszból! (kezdő lévén, se állat, se sztáp, ill. nagyon kevéske) Megmentett a templom elegeresédésétől, ill. a totális elszegényedéstől! Volt egy kis össze gyüjtögetett csp-m, és már a korábbi eventnél is vacilláltam, ki merjem-e tenni, ugyanis alig maradt vmi kis apró a kasszámban.:wuerg: Kb 3-4 napot volt kint a piacon, de szerencsére elkelt! Most egy cseppet jobban néz ki a bugyelláris!:D

Fatther, Samborg, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Fogtam egy sivatag hajóját 6,8 milláért...megvettem. Először csináltam ilyet...jó vétel volt? Mögötte levő ajánlatok 14M-24M megy. De viszont ez a legértékesebb állatom eddigi pályafutásom során! :)

Fatther, Samborg, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  18. tina07141983

Szia.Viccelsz???hogy jó vétel ??? szuper grat hozzá :):)

Nekem délelőtt 17 milláért egy tudós kecskét sikerült becserkésznem :)

Fatther, feki13 és -orgona- kedveli ezt.
  19. nyaf-nyaf

Sziasztok . Tegnap este kitettem 1 Mézes méhecskét. 54-milláért és 21-órával később megvették..
    Ennek nagyon örülök mert első nálam lett és nem vettem.. :)
    Azért aggódtam hogy ér-e ennyit valakinek..

Fatther, csio70, -Mayacska85- és 6 más kedveli ezt.
  20. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Gratula! :D
    Én sem hittem hogy a 3 mézes méhet elviszik kb. 24 órán belül.
    Az elsőt 44,2 millió ért adtam el a másik kettő viszont 47,2 millió ért vitték el ennél magasabb áron nem mertem kitenni pedig valószínű lassabban de megvették volna, de sebaj így is sokat hoztak a konyhára. :)

Fatther, csio70, Gio és 5 más kedveli ezt.