Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hát ha csak ennyire alapozunk, akkor siessetek mert a kakas, hattyú, kivi és a juh kiszürkült nálam :p De várjatok addig amíg kipakolom a tételeim :p :D

Fatther, -orgona- és Rebcsok kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ne max áron tedd ki mert bukás gyanús lesz a dolog ;)

h.lajosvilmos, Rebcsok és feki13 kedveli ezt.
  3. etusboki66

etusboki66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam a piacon a tojás 3726 csp/db áron van,és csak 1 ajánlat van kinnt.Tegnap még 2800 csp körül volt és több ajánlat is.Hová kell annyi tojgli?

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  4. elsolking

elsolking Fórummogul

szia! békák fognak kelleni, annak a tápjába, gondolom

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    Aloha Timoalex

Talán ha ezer alatt lenne , akkor simán megvenném . :p

6. bubor75

bubor75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A multkor sikerült egy arany tyúkot tenyésztenem. Eddig az utolsó előtti állatokat adtam el (eléggé óvatos duhajként) mert ott tudtam hogy mihez viszonyítsak mert volt néha-néha kínálat. Igazából ezt is a feladatba dobtam volna de... Szerintetek el lehetne adni? A piacom eléggé lassú és halott, arany állat elvétve akad (multkor persze teve volt dögivel azok elmentek vagy visszestek).
    Szóval a kérdés érdemes e kitenni és mennyiért?
    Csak tyúk, nem hiszem hogy sokan keresnék, az alatta lévő hipptyúkok (3 db) 14 millió körüliért vissza fog esni. A sztártyúk 3 millió körül bummkor elmegy.

Köszönöm a segítséget, nem tudok magammal dűlőre jutni. Igazából sajnálom a feladatba dobni :) Bár az se lesz készen soha...

h.lajosvilmos és Dalmacska20 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok a kis aranyoshoz ;) Én bedobáltam mind a 3-at ... a negyediknek vettem párját ... akkor még 4 misiért ... s lett egy rózsás tojástojóm ... Most nehéz belőni a jó árat rá ... gondolom elpazarolni sem szeretnéd ... de vissza sem várod .... Nehéz ügy :( Aludj rá néhányat s álmodd meg Neked mi a jó megoldás ;)

8. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Szia Nálunk van kint a piacon 38,8 Millióért de valószinűleg nem fog elmenni elöt volt 28 és 29 Millióért az elment.Piac függő most sokan tyúkot fognak tenyészteni ,így várható,hogy több darab beesik az embereknek

h.lajosvilmos és Rebcsok kedveli ezt.
  9. bubor75

bubor75 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, igen az event talán megmutatja van e keresnivaló.

Rebcsok és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A piacomon kiszürkült a hagyma ? Vajon miért ?
    A mogyoró viszont bár drágán, de van.

h.lajosvilmos és Fatther kedveli ezt.
  11. Timoalex

Timoalex Junior szaki

biztos valaki farkast kiáltott :D

12. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Nálam a Menyét még mindig a béka s...e alatt van:( Nem lett senkinek Menyét ól a 9-es vágányon??o_O Max 745 csp-ért tudnám csak még mindig kirakni... A pár napos Axalot bezzeg már most 4.782!!!:wuerg: A Menyét gazdakörije sem valami eget rengető extra nyereményes,nem is értem....

Dalmacska20 és -Mayacska85- kedveli ezt.
  13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nálam egyik sincs a piacon. Menyétem nincs, azt nem tudom mennyiért lehetne kitenni, az axit 3412-ért lehetne.

-orgona- és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  14. z2856

z2856 Fórumprofi

Ahogy nézem a piacot, lassan kiszürkül az Eu borz szekció, tartok tőle, hogy egyes gazdatársak keverik a sima borzzal...

HéricsBáró és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  15. Timoalex

Timoalex Junior szaki

csak szervezés kérdése :D

nehezen mert akkor én vinném .... :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.17
    z2856, HéricsBáró és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálam a 7. csapáson mindössze 20 tétel euborz van kirakva egyesével, de már pajtaérték alatt.

17. z2856

z2856 Fórumprofi

Ez a 19-es vágány napi sztorija volt, most már megtelt 10 ezer körüli tételekkel a piac, de már több, mint egy hónapja 5000-ért is alig vitték :) Csórikám, vagy csórikáim képe, amikor rájöttek, hogy ez a borz nem az a borz...

18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Több gazdaköri feladat ad szupitápot amihez EU.borz kell.Inkább ezért vásárolják fel.

andycyca87 és -orgona- kedveli ezt.
  19. z2856

z2856 Fórumprofi

Akár igazad is lehet. Bár nálunk már nagyon régóta nem sláger tenyésztésnél sem az Eu borz. Most a flamingó, vizimalac, még egy kicsit a tigris ment. Tapasztalatom szerint a piacunkon nagyon sokan ruháznak be a titkosakba. Pl. a zúzmarás jegenyefenyő ha egy hétig 10 ezer körül volt, azóta az 5000-ret is nehezen éri el, pedig elég újnak számít. Meg is fogadtam, hogy fákat nem veszek többet csak a negyedéves fásbácsinál, valószínűleg ott is csak félévente, a gazdaköriket pedig simán megoldom piacról.

andycyca87, alpha58 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Én már rég piacról oldom meg :) de pl:én olyan ólakat rakk ki hó közbe ami gazdaköribe sz.tápot ad és mindig ilyenkor rakom ki őket,mert jóval magasabb áron megy el mint máskor.
    fáknál a zúzmarás 7700csp nálunk a szantál pedig 29000csp érdekes 1 gazdaköribe kell mégis 4x ár
    az új terményesek mint karton nem adom el hó közben csak boomkor tegnap előtt 17000csp-ért ment a karton most 45-52000 csp közt adtam túl rajta :)

z2856, alpha58 és nyaf-nyaf kedveli ezt.