Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

megvettem az első menyétet ... 962 max árért :music:

csio70, inanna11, [Lacko] és 3 más kedveli ezt.
  2. z2856

z2856 Fórumprofi

Nálam is ez van, leginkább hétvégén árulok és eventekkor, máskor meg veszek. Én boomokra termelek minden szögleten, minden mást veszek a piacon, még ha nem is kell, mert valamikor majd fog. Visszakerestem egy tavaly május végi hozzászólásomat, akkor a panda tápja 1600 csp volt, előtte egy hónappal még vígan vettem 1000 csp-ért, most 7000 körül mászkál. Minden ár viszonylagos, ami ma drágának tűnik fél év múlva már veri az ember a fejét a falba, hogy miért nem vett még többet belőle. Régebben a festékpalettánál 3200 csp volt a lélektani határ, most 9000-ért van csak. Fél év múlva visszanézek erre a posztomra és összehasonlítom az aktuális piaci árakkal. Jó móka ez. :)

Sonche, -orgona-, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  3. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sziasztok aki látja a piacon a tenyész állataimat ... Kérem dobjon egy baglyot ha van alkotó pulykája eladó ...
    Köszönöm .
    S egy kérdés .... Mi a reális ára ha az alatta lévő 14 mistől kezdődik ?

Dalmacska20 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. Timoalex

Timoalex Junior szaki

az a reális amit elvisznek, sztem azon a szinten a dubla a mérvadó, mert az előtte lévő irreálisan sok ...
    30 körül

Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Valaki tudja, hogy mért van most ez a nagy drága termények felvásárlási láz? Meg a tigris-flamingónál is?

6. Timoalex

Timoalex Junior szaki

a tigris flamingó a legmagasabb pajtaértékű állatok, és bedobálásra használják őket ...
    a terményeknél nem tom mire gondolsz pontosan, a tojást a köv havi békatenyésztéshez vihetik ...

7. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

elég piac függő Nálunk reggel tettek ki 1 alkotót 33,4M el is ment.
    Még mindig karneváli kakukkra vadászom ,de egyre reménytelenebb,hogy valaki megakarjon szabadulni tőle :(

csio70 kedveli ezt.
  8. Kösz az infót. Nem tudom hányas piacon vagyok, de ez eléggé fel van most bolydulva. Pörögnek a dolgok.

.barbi1. és Timoalex kedveli ezt.
  9. Timoalex

Timoalex Junior szaki

még jó, h tenyésztős eventkor van telihold, mert ugyan 15:00 óta 400 tétel már elfogyott a trágyából, de folyamatosan keletkezik
    köszi köszi :D

vegyétek vigyétek szinte ingyen van :D

még annyi, hogy a köv tenyésztős eventhez kutya és béka is kelleni fog, amiknek a tápjuk fő növénye a szójabab, érdemes néha néha elvetni pár kört ...

Utoljára szerkesztett: 12.1.17
    andycyca87, .barbi1., ursa11 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szója, megtörtén néhányszor és éjszakára áfonya, mert a pávák is éhesek.

bindi5454 kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Lassan , tényleg lassan , de biztosan emelkedik a csatni ára :wuerg: Már 150.000 Csp !!! :p

Miért ? :oops:Amikor lehet csinálni , szomszédnak küldeni , csibék kaphatnak , event nyeremény , felhő adja , gazdakör adja stb

bindi5454 és .barbi1. kedveli ezt.
  12. Timoalex

Timoalex Junior szaki

időigényes megcsinálni, több fogy mint amennyit kapunk stb :D

bindi5454, .barbi1., mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hiányoltátok, na nálam megjelent, 44.000csp a menyét ára :D Van 2db amit azért vettem, mert olcsón adták...ezt nem gondoltam volna :p :D

bindi5454, Dalmacska20 és .barbi1. kedveli ezt.
  14. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Sziasztok!
    Én 891 csp ért tudnám kirakni a menyétet :( egy darabig nem dobom piacra öket:p

Tüsike56, bindi5454 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  15. ejelaci

ejelaci Aktív író

A kakukk, mint hosszútávú stratégia igen szépen bejött nekem. Még van 200.000db fölötti mennyiség, amit annó kb 100csp/db áron vettem... ma meg 3500csp fölött is viszik... 20millából így lesz könnyen 700milla (2 év alatt)... :)

Domos52, tereza6517, Dalmacska20 és 6 más kedveli ezt.
  16. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

kár pedig megvennémxDxD

denett, tereza6517, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  17. r.ricsi13

r.ricsi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, hősi kakukk-ot kb milyen áron érdemes eladni? Van 4 db-om, egy db van fent a piacomon 14.999.999, 121óráig van még fent ez. Most boomkor érdemesebb ennél olcsóbban adni vagy várni vele míg ezt megveszik, hogy biztos ami biztos csak az enyém legyen fent? Köszönöm

bindi5454 kedveli ezt.
  18. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Sziasztok van egy arany malacom,el szeretnem adni,de nincs a piacon. Mennyiert erdemes kitenni,hogy biztos elkeljen?

bindi5454 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  19. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

na ez a nehéz,persze piac függő viszont ez az állat ami az én piacomon mindig elment v.szinű a leveles mester miatt .Repülő röfi mennyiért van kint nálad?ha 3 repülő röfi árán teszed ki szerintem elmegy

bindi5454, Szutserika és nyuszika215 kedveli ezt.
  20. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Koszonom a valaszod. A repulo rofi most tobb mint 24M ... hat nem merem kitenni)))))

Dalmacska20 és bindi5454 kedveli ezt.