Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. TRico97

TRico97 Junior szaki

Te piacodhoz képest én drágán árulom akkor, én 23 milliót kérek érte. Mikor felraktam akkor az előtte lévő tenyészállatot néztem a tűzoltó kutyát, ami akkor 8-9 millió között mozgót. Azóta persze az szépen lement 5 millióra. Ezért is reménykedem, hogy elvigyék. Jól nevelt kutya. :D

-orgona- és Gio kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Szereti a gazdit, vissza akar menni hozzá :) :D

Kukackukac, bindi5454, Timoalex és 15 más kedveli ezt.
  3. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Boszi holló 2 db van kint a piacomon 15 és 16 misiért; és a kutyka 6 db 18 -26 misi között!

bindi5454, mária4702 és csio70 kedveli ezt.
  4. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

sziasztok végre itt is megjelent a menyét nem tudom,hogy kuszott fel az ára sose láttam a piacon de 60-79 ezer csp-ért már adogatják :D Azt hiszem a gazdakörim még 1 ideig nem lesz kész

csio70, farmeres53, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A választ tudom , csak nem értem :cry:Miért vesz meg valaki 300 Csp-ért mandulát , ha a felét elbukja ? :eek:Nálam elszáltak a gyümik , és a realitást is kezdik elveszteni :D

-orgona-, zotmar, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:D ugyan már ha Te vagy az eladó akkor azért Neked szeretne szép napot szerezni..
    Ám van itt más is :D
    Az anakonda tápja 11-ezer felett van !! Na de ezért lehet venni már 2-állatott :D bigyót.. akarom írni kígyót ..
    Nos akkor ezt Én sem értem kinek éri ez meg? :oops:

-orgona-, zotmar, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia, szervusztok!
    Vélhetően jobb tp-t adó fákat rakott ki. Húsvéti lekvárt viszont maga főzi. :D
    Hiába volt boom sajnos egy sziámi cicát se raktak ki a kínálatba. Ennyire nem sikeresek másnál se a tenyésztések?

-orgona-, zotmar, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  8. Timoalex

Timoalex Junior szaki

A válasz nagyon egyszerű ...
    az állat megvásárlásával nincs akkora öröm, mint a megcsinálásával, és tp sem ad ...
    a táp birtoklásával elkerülheted azokat a helyzetek, mikor vmilyen feladatba hirtelen nagyobb mennyiségű állatot kérnek és ezért
    a piacon azonnal megugorhat az ára és hirtelen szürkévé válhat...
    több ezer anakonda tápom van, míg állatom csak pár száz ...

még annyi, hogy az anakondánál két külön csoport képviselteti magát:
    akik az állatokat eladják azok általában a tápot is megcsinálják hozzá, míg akik a tápot árusítják, azok többnyire összevásárolják a hozzávalókat ...

Utoljára szerkesztett: 17.1.17
    csio70, Samborg, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  9. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Ahogy elnéztem sokaknak szépen ugrált boom-kor nekem sajna nem.A sziáminak nagyon lent van a mi piacunkon az ára valószinűleg ezért nem válnak meg tőle.Én kb.5 fajta r.terményehez valót keresek (van közte aminek már nagyon magas az ára) mégse tudtam 1-et se levadászni :(

zotmar és bindi5454 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha nyaf-nyaf

Nálam is dupla a táp , ez tényleg furi :eek:
    Azt is észrevettem 2 csp alatt a trágya :p Veszegetem , és a virágkötőnél elhasználom :inlove:

nyaf-nyaf, -orgona-, zotmar és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Timoalex

Timoalex Junior szaki

nincs helye ahová kitenné, és hosszú az érésidő ... amennyi mennyiségre szükség lenne, végtelenségnyi idő is kevés hozzá
    a mai világban mindenki hozzá van szokva az azonnali témához :D
    jön ma a feladat, de tegnapra már készen akarom látni ...

pont ez a mentalitás generálja a piacot is
    a sok feladattal igényt váltunk ki a vásárlásra, mert nem igen van idő megcsinálni,
    ezáltal sokan a piacon vásárolják fel a hozzávalókat, mely irgalmatlan árak következményeivel szolgál

ha csak 1-2 hónapig leállnának minden új feladat behozatalával, a piacon csökkenne a kereslet, és nőne a kínálat, mely realizálná az árakat
    de ez senki érdekeit nem szolgálja :D

Utoljára szerkesztett: 17.1.17
    steve223, Samborg, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Aloha Timoalex

Most vásároltam menyétet 5.300 Csp-ért :p Most láttam először :inlove:
    Ez igaz , mert amikor nem volt ennyire erőltetett a menet a kukorica 1 csp alatt volt :music::cry:

steve223, -orgona-, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  13. Timoalex

Timoalex Junior szaki

a lelkem ugrándozott mikor a tyúkot elvitték méregdrágán 80cspért :D
    az biztos h közelebb voltunk a pajtaértékekhez :D

-orgona-, zotmar, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Rálestem én erre a nyavalyás anakondára.
    Állat: 7.000-15.000 csp, 74 ajánlattal
    Táp:11.000-21.000 csp, 32 ajánlat

De ha belegondolunk a hozzávalók is nagyon drágák, tyúk 1.000csp, nyúl 2.000 csp ami azt jelenti, hogy egy táp 10.000 csp-be fáj. Arról nem is beszélve, hogy egy táp több mint 17 perc turbómalommal...Egy óra alatt nincs kész 4 táp...amin van kb 5-10 ezercsp haszon, szóval mondjuk 40 ezret hoz a konyhára...Akkor már kirakok 128 tyúkólat 1 óra alatt 128 ezer csp...és még aratni is könnyű :)

csio70, steve223, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  15. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Annyira jó volt a Péntek 13..hogy valaki, sok tenyészállatot, köztük rózsa állatokat is..kirakott, 0,10 CSP ért!!!! KB 10 CSP értékben bevásároltam 100 Milka CSP értéket!!! Soha jobbat! :) Valaki benézte, de én is jártam már igy...egyszer 1 db zorrokakukkot raktam ki 6milka hellyet, 60 ezerért! :(

csio70, nyaf-nyaf, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  16. Timoalex

Timoalex Junior szaki

jó a tyúk, de nem a legjobb ... gyorsan megvan, de sokat kell vele dolgozni is ...
    mindig van vmi aktuális téma pl: most a béka meg a páva
    nálam mindkettő 10e fölött megy 2 kör aratás belefér ami 256 db * 10e 2,5 milla ehhez 20 kör tyúk kéne nem beszélve arról h könnyebb eladni 256 tételt 2560 helyett :D

de ha nagyon dolgozni akarsz akkor a tyúk helyett told a zabot 1*1ben csatnival
    1764 körönként vízzel 35 perc db-onként 100cspvel 176400 :D ezt beszorzod ameddig bírja a lelked ... és 2-4 milla per nap

csio70, -orgona-, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Én most kifejezetten az anakondára gondoltam :D Persze, hogy most ezeknek van szezonjuk, azt is tudjuk miért 8)

zotmar és bindi5454 kedveli ezt.
  18. Timoalex

Timoalex Junior szaki

tulajdonképpen az anakonda nem hoz annyira sokat, turbóval 82 táp / nap
    ehhez 3 kör tyúk 2 kör nyúl kell ami 11 óra
    és összesen hozhat 800-900e körül a tápja az állat meg még rosszabb :D

feki13, zotmar és bindi5454 kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az én piacomon, még nem láttam menyétet.Kitettem 1 db-ot 588 CSP-ért,hogy hát ha beindulna itt is.A feladatom már készen van és még vagy 110 db van a pajtámban.Jól jönne, ha itt is beindulna.Többet nem is teszek ki, inkább gyűjtögetek még.

feki13, zotmar, Dalmacska20 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

nekem nincs menyétem ,de sebaj ilyen áron inkább hagyom a gazdakörit,majd meglesz

zotmar és magdi06 kedveli ezt.