Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Létezik ám a virtuális lustaság is. Legalábbis nálam. :D

mimi és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Jóval több eltelt már, mint negyedóra, azóta, hogy kitettem egy axit max áron, és visszavettem. De nem emelkedett. Ezért gondolom, hogy csak akkor emelkedik, ha el is viszik. Vagy nem tudom.

mimi és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

nem csak te szenvedsz benne szerintem a játékosok nagyrésze ebben szenved.....:)
    minden készen és persze rögtön kell......

negyed óra kevés, azért mondtam, hogy naponta többször tedd ki, 3-4 óránként, akkor így értettem, nem tudtam,hogy midenki türelmetlen!
    Emberek ez ajáték évek óta folyik azóta lehet fejlődni, nem egy nap alatt 100-ra!
    Ha nincs türelmed felejtsd el a játékot......

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.17
    Ivibaba54 és bindi5454 kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Jóvanna, azért nem kell leszedni a fejem! :p Persze, hogy minden kell és azonnal(talán mert nőből vagyok? :music: ), de azért kivárom amíg emelkedik, és ki is teszem pár óránként.
    És tényleg, pár órája már, hogy kitettem és visszavettem, és most 5800 helyett 5900 az axi max ára. De lehet, hogy más is tett ki közben.

mimi, Ivibaba54, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Vki garázdálkodik a piacomon, nincs tamariszkuszmag, barátbors, galagonyabogyó! Te Kedves HéricsBáró, biztosan Te voltál és felvásároltad az egész készletet!!:wuerg::pxD (gyorsan tettem ki utánpótlást!)

mimi, Ivibaba54, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  6. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Hihi. Már elég régóta játszom. Ráérek. :music:;)

A menyét ára 1889-re emelkedett. Egyet, vagy kettőt eladtam. Pedig ilyenkor vásárolni jobb lenne.

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
    tina07141983, Ivibaba54 és bindi5454 kedveli ezt.
  7. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Az mindig benne van, hogy valaki gyorsabb mint te, mert ő is pont akkor nézi meg, hogy van e vagy nincs!
    nálam a menyét 35-76 közt mozog, én 50 ezer körül adtam el egy pár darabot.
    most axira vadászom de még nincs

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Alkotó pulykát nem venne valaki a hatos vágányon? Volna egy eladó példányom...

mimi, tina07141983, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  9. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! A menyét nálunk 488,67 csp! Ennyiért nem éri meg kirakni, bár lehet, hogy meggondolom magam! :);)

mimi, Fätum és Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nagyon lassan emelkedik az ára:oops:

Ivibaba54 és kakukkszegfű kedveli ezt.
  11. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Halihó!

Valaki hajigálhatna ki a piacra tenyésztett pulykát . Szinte mindegyik szürke :( Tenyésztenék:music:

Ivibaba54 kedveli ezt.
  12. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Nálam 37500- 90000 közt mozog az ára.

mimi és tina07141983 kedveli ezt.
  13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia ! Sajnálom, hogy nem ezen a piacon vagyok :((( Nálam egy árva menyét sincs. Üdv !

mimi, tina07141983 és Fätum kedveli ezt.
  14. r.ricsi13

r.ricsi13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok , valakit nem érdekel egy siba inu, vagy 3db hősi kakukk, a harmincas vágányon ? :) axolotl 144 ezerért van fent a piacon 2 ajánlattal, mondhatom jó drága itt. :(

mimi, tina07141983 és -orgona- kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szerintem úgy gondolta, hogy max ennyiért tudná kitenni. Nálunk sincs egy db-se, és max 508-ért tudnám kitenni de én se teszem ki ennyiért. Bár szerintem mindenki így gondolkodik, és ezért nem is tud feljebb menni ára.

mimi, tina07141983, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  16. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Ok ! Így már más az értelmezés . Itt már volt 3, kb 18000-ért, de az is pillanatok alatt eltűnt. Szép napot !

mimi, tina07141983, Arwen69 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Ma reggel végre találkoztam én is Axival a piacon. De itt még elmarad a busás ár, "csak" 28,000 csp / db áron vettem 12db. Remélem ő is eléri majd azt a 70,000+ álomhatárt :)

mimi, tina07141983, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia! Igen, valóban így értettem. A mi piacunkon minden így működik, mindenki a másikra vár. Ha már több darabom lesz belőle, én is rakok ki, általában naponta 2-3 darabot! Így szép lassan felmegy az ára, aztán amikor már elfogadható szinten van, akkor kezdi a többség ömleszteni! Csak sajnos kevesen vagyunk, akik kifelé is pakolnak! :)

19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Pakolnék én ötöt is ha lenne...:)
    Bár inkább a répás-almás csatninak van nagy keletje...:)
    Abból van raktáron rendesen...

mimi és tina07141983 kedveli ezt.
  20. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Sziasztok.

Tudja valaki miert 70 a buza és 60 a repa? valahova kelleni fog?

mimi, tina07141983 és achmed1122 kedveli ezt.