Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. serenge3

serenge3 Junior szaki

Nálam a piacon csak az újabb gk feladatokhoz szükséges fák mennek. Még a hagymát és mogyorót elviszik.
    Nincs pénzük a gazdáknak?
    Ha már a piacolás is pang, minek termeljünk?
    Sok "elfeledett" növényt felesleges kitennem, mert visszadobódik!
    Ha csak önellátásra termelek, miből lesz csp-m?
    Egyre több sebből vérzik a játék...:(

-orgona- és feki13 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia :)

Mindig az épp aktuálisat kell árulni. Lásd most volt a gyümipiac, 274 PÉ-el bíró tamarillót 500csp/db ár felett vitték mint a cukrot. Ugyan ez van egy egy tenyésztett állatnál. Jelenleg a kutya 2-3000 csp a piacon, egy hete 16 ezerért adtam el. Szürke hétköznapokban nehéz megtalálni azt ami épp kelendő, de egy kis előre készüléssel odafigyeléssel mindig lehet valamit találni! :) Nálam pl a búza mindig is kelendő 40-60csp áron ;)

csio70, -orgona-, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  3. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

Szia szerintem elég jól mozog a piac mert mostanában szinte semmi se jött vissza.
    nem tudom mióta játszol de ha csak a neon eventett nézem kb 100 millát kerestem bár nálam nagyon mozog a csp mert ha valami jó áron van akkor megveszem mindegy mennyibe kerül.
    a múltkor vettem 100.000db almát 60csp-ért.
    javaslom ha pénzt szeretnél keresni akkor most kezd el a pávákat csinálni naponta 2x130db=260db naponta kb 15-20.000csp lesz az ára ha 20 napig csak ezt csinálod akkor 5200db pávád lesz amiből 4000db simán eladsz 4000X15.000=60.000.000csp a minimum amit kapni fogsz érte főleg hogy most 10.000-be kerül 1 db.
    remélem segítettem és a sebek beforrnak :)
    ui.: a tápot se feled mert jó ára lesz xD

csio70, -orgona-, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  4. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Vyca-cica

Én tudnám tenyészteni!!!!!!!!!!!!!!!!:D:cry::cry::cry:

Engedei berakni !!!!!!!!:DCsak a 2x3 adag tápot vonja le , de nem érdekel xD

----------------

Nem vonja le , de még az állatot sem vonja le:pCsak engedei berakni , de aztán szupertáp nyomásra visszaáll :inlove:

Utoljára szerkesztett: 14.2.17
  6. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

7. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Berakni én is beraktam. klikk az indításra. de ezt a parancsot már nem fogadta!

Hát szerintem nem voltál vele egyedül!
    Az én vágányom nem nagyon olvas fórumot azt vettem észre!
    így jó áron adtam el eddig minden új tenyészthető állatot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.2.17
  8. -Mayacska85-

Na, minálunk vagyunk egy páran innen a fórumról... :D
    Egymás alá-fölé pakolásszuk a portékáinkat általában, már az event kiírási rohamnál ;)xD

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha -Mayacska85-

Inkább rohanj a piacra , mert aki eddig nem tudott róla az elkezd őrülten vásárolni ! :D

Utána a következő roham, hogy mindeki kipakolja ! :inlove:

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  10. -Mayacska85-

Aloha HB!

Rohantam....
    És azt láttam, hogy kb 1500 csp-vel lett magasabb az ára.
    Tehát még nem kezdek el eladni veszettül :DxD

*-ToFarmer-* és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Szerintem kicsit valaki elnézett valamit mert kitett 8*100-as tételt a piacra papiruszból 1.10-ért..
    Én így jól jártam de Ő már nem biztos..;)

12. picimano26

picimano26 Utánpótlás-írogató

Kedves farmertársak.. Keresem új gazdiját a Kószáló kőszáli kecskének! Nagyon nagy segítség lenne ha valaki elrabolná tőlem...*** kicsit áron alul. Picimano26 gazdától! Nagyon de nagyon köszönöm ha valaki haza vinné! Szükséges eladnom, mert így tudok kicsit fejlődni... majd...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.2.17
  13. panka8

panka8 Utánpótlás-írogató

Szevasztok Gazdatársak!
    Vennék brit és main macskákat a 12-es vágányon.
    Szeretném elkészíteni a rózsa macska ólamat.
    Akinek van, dobja piacra. Köszi

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Esetleg valakit erdekel szepfulu szamar 17.273.949 , masodszor tettem ki , nem szeretnem ha megint visszajonne, az 5 os vagany , koszonom ;)

15. picimano26

Sziasztok! Üvegbéka van eladó... nagyon de nagyon jó áron... :) Tehát üvegbéka szerető gazdira picimano26 gazdianyutó! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.17
  16. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

piacon se ubi, se alma,se búza nincs!, annyira kellendők, hogy holnapi sütis evetből kell hozzávalók a malom előállításhoz.

én meg eladtam mert neon ólam van kettő.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.2.17
    HéricsBáró kedveli ezt.
  17. picimano26

Sziasztok gazdák! Süt pulykám van eladó..nagyon de nagyon jó áron..illetve ha valakit érdekel szintén nagyon jó áron fel tudom rakni eladásra a méhecske kakukkomat is... Nagyon sürgősen gazdira várnak! :) picimano26 :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.2.17
  18. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nem értem az embereket, miért kell letörni a trágya árát két nap alatt 3 csp-re!?!
    300-ért nem jobb eladni?

smaragd5d kedveli ezt.
  19. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok! Alma eltűnt a piacról, majd megjelent 500 felett! Én csak 105-ért tudom eladni. Pillanatok alatt kapkodják el 500-ért, én meg csak lesek. Ez miért van így?

ribizli4 kedveli ezt.
  20. ribizli4

ribizli4 Haladó

Sziasztok!
    Tudja e valaki mi lett a fatermések áraival?? Már nem dinamikus?