Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!
    szerintetek mennyire fog felmenni az albínó denevér?

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Axolotra kell vadásznom mert nem adott a kereskedő... már csak néhány kell és kész a gazdaköri;) Igazán dobhatna ki valaki a 14-es standra.....

missuzy_53 és újfarm53 kedveli ezt.
  4. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok szerintem az nem rossz ár,de még a 100.000csp is hihetetlennek tűnik.
    az axelot ára volt idáig a legmagasabb 60-70.000csp most is csak 50.000csp
    a bölényt 1817csp-ért tudnám kitenni xD /szóval nem fogom/ és mindjárt jön egy új állat. :eek:

genka53 kedveli ezt.
  5. talpas89

talpas89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    szivarvirágot vennék.
    van valakinek feleslegbe?
    nagy mennyiség kellene
    Raktam ki 1 db-ot 311,55-ért
    előre is köszönöm

6. bakrisztina23

bakrisztina23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. ♫

52.Szinten mit érdemes piacra tenni?
    Köszönöm. :)

újfarm53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Szerintem mivel más-más piacon vagyunk, ezért a saját piacodon kéne szétnézni, mi megy jó áron. :)

8. bakrisztina23

Bocsánat lehet hülye kérdés lesz de azt kell figyelni miből van kevés vagy azt amiből több van kint?

újfarm53, HéricsBáró és Ninett79 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ez jó kérdés. :) Amiből kevés van, az nyilván kelendőbb. De míg egyik percben 5 tétel van kint, lehet hogy 5 perc múlva már 100 lesz. :)
    Én mindig azt nézem, mi a legdrágább eladható cucc, amiből esetleg nekem is sok van, és akkor viszem a piacra. :)

újfarm53, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. bakrisztina23

Köszönöm válaszod. puszi

újfarm53, HéricsBáró és Ninett79 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Nincs mit. :) A piac dinamikus, így nehéz okosnak lenni. :)

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha bakrisztina23

Nem néztem meg a szinttáblázatot , de ezek a kelendők kb

Fatermések közül a juharszirup mandula és olajfa termése a TP érték miatt . Ugyanez van a papagájtollal is . A bahán a pitomba , és ördögcérna a legjobb Tp-s , és ha 300 alatt veszel , az már egész jó . A tamarilló és a maté is jó .
    A búza , répa , széna , kukorica , köles : az is fontos , mert könyen le lehet termelni , több táp tartalmazza , és event is kérte múltkor
    Állatok : A béka és az anakonda hozzávalói : A tojás tyúk nyúl stb
    Továbbá a legfrissebb fák és állatok amik a játékba kerülnek , álltalában 15-20 ezer körülire mennek fel .
    Ha van szupertápod , tenyéssz , és add el. Terményeket ha berakod a gazdakörbe , rengeteg szupertágya és szupertáp nyerhető ki. Nézd meg mi az olcsó event előtt , és event közben add el ha felmegy az ára , mert sok gazda event közben vesz terményt , hogy legyen szupertágyája , vagy szupertápja
    Termékek : Csatni és töklekvár az mindig kell. Event elött vegyél , és event közben add el.
    Event közben a trágya 300-500 Csp , event után 10 Csp alá megy. Igaz , hogy nagyon keveset lehet tárolni , de aki a kicsit .............

Hirtelen ennyi jutott eszembe , és ez felborulhat bármikor , mert minden event más , minden piac más , és minden gazda más
    Aloha Ninett

Én is így csinálom :inlove:

missuzy_53, újfarm53, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

14. bakrisztina23

Nagyon szépen köszönöm. puszi érte

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azért én vitatkoznék a HéricsBáró által mondottakkal. Eltekintve a ténytől, hogy egy 52-es farm nem is tud juharszirupot árulni, de pénzszerzés szempontjából a juharszirup rossz választás. Egy fáról (4 termés) 20 óra alatt lehet 680-700 csp-t szerezni, búzával ezt fél óra alatt el lehet érni.
    Ha vannak munkásaid és csatnid, akkor minden nap termelj pár kör rövid érésű növényt és vidd a piacra. De a piros kosár alól is vedd meg napi szinten a 100-100 magot, kicsi farm azon is tud keresni.
    Mindenképp nézd át a TeddiNyuszi által hozott táblázatot, Nemzsu olyan játékos, akinek a tanácsaira érdemes odafigyelni.
    HéricsBárót nem a taktikus farmozása miatt szeretjük és ezzel mindent elmondtam...

Pharmer500#2, jucus100, Sonche és 15 más kedveli ezt.
  16. bakrisztina23

Igazad van csak én nem akartam semmi konfliktust meg sokat kell még tanulnom tőletek. köszönök minden választ. Puszi

újfarm53, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kicsit későn kapcsolva , de mivel az egyik oldalon csak méhet lehet majd tenyészteni , szerintetek drága lesz majd ?:inlove:
    És a pók katica szentjánosbogár rák szkarabeusz ? :p
    A mostani nublon eventben sem terveztem előre , mert végig gyümölcsel készültem hátha az kell :pSodródtam az árral :cry:
    Ha szerettek , akkor ne az eszemért szeressetek xD:cry:xD

jucus100, újfarm53, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Hát hidd el, nem is azért. :p :inlove: Mint mindig, most is fel fog menni az ára, de hogy mennyire, azt nem tudhatjuk. :)

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika írtad, hogy nem nézted a szinttáblázatot, de ezek akkor is bőven messze vannak sajnos az ő szintjétől:oops:
    Nem vagyok különösebben táblázatszakértő nem is használtam azokat soha sem, de az alma a fatermések közül és a vetőtábla első oldala simán és bármikor eladható.
    Ezen kívül, ha az állatokkal szeret foglalkozni, nyerő lehet a tyúk és a nyúl is szinte minden mennyisége.
    Szeretünk, de ne adj kérlek megfogadhatatlan tanácsokat:), vagy nézz utána előbb annak amiben tanácsot adsz:):music::p:D

újfarm53, genka53, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz Jancsika!
    A pók kész ráfizetés lenne. Nagyobb a pajtaértéke a szentjánosbogárnak mint a póknak. Nem tudom kinek érné meg pókot beadni a feladatba. :D A pókot etetni kész ráfizetés. A piacon is drágább a szentjánosbogár mint a pók.

majoranna65, újfarm53, genka53 és 2 más kedveli ezt.