Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zergekutya

zergekutya Junior szaki

oohh , köszi a sütit is meg a pultot is ..;)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  2. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Szia!
    Én a múlt héten tettem ki a mézesemet 40M-ért és 2 nap alatt vitték el. Már izgultam,hogy rajtam marad.
    Szerintem a gazdaköribe veszik!!!
    Sok sikert az eladáshoz:)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  3. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! mit tudtok? nálam egy db papagáj nincs a piacon?

Gio, Ivibaba54 és Fätum kedveli ezt.
  4. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Tudja valaki, hogy miért ment fel ennyire a tukán ára? Nálam 12ezer, amit kiraktam szinte rögtön elvitték.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Lehet valaki gazdakörbe pakolja be. Viszonylag magas pajtaértékkel rendelkezik,ahol állatokat kell bedobálni, jól jöhet, ha sok van. Megnéztem, nálam is 10.000 csp/db áron mozog.

Most meglepődtem, mert nálam is csak 8 tétel van kint.

Ivibaba54 és -orgona- kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Eltűnt a frangipánvirág a piacomról. Már napok óta nem lehet venni, vagy ha van is 1-2 tétel van kitéve. Nálatok mi a helyzet vele? Lemaradtam valamiről a kosártologatás közben? 8):music:

újfarm53, zsjudit, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. csio70

csio70 Fórumlakó

szia,nálunk is eltünedezik,tegnap raktam ki,még kint van.(4000/db).

Fätum, Sali~*.* és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Megnéztem az én piacomon is el-el tünedezik. Reggel pld nem is volt. Most van kint 20 ajánlat 3120 a legolcsóbb.

csio70, g.bella és Fatther kedveli ezt.
  9. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!

a karácsonyi sutit mikor érdemes eladni?

10. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Karácsonykor!

Félretéve a tréfát!
    Nálam (25) volt már 6000 de volt már 60,000,- is! most 21,000-ért vesztegetik.
    szerintem olyan event kezdete körül megy feljebb az ára amikor szupitáp igény van!
    azt ajánlom nézd meg most mennyi az ára s nézd meg jövőhét elején eventkezdés körül!
    Ha nem égető szükség eladni várj most vele szerintem!

zergekutya, g.bella, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

azt szeretne kerdezni hogy a juharzirupnak fel fog e menni az ára?

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A most futó gyümölcspiac event emeli némileg a fatermések árát, de elképzelhető, hogy annál ami jelenleg van nem fog feljebb menni, bár az ellenkezője is várható. Elég nehezet kérdeztél, hiszen minden piac más és más attól függően, hogy mennyire mozgatják a többiek.
    Egyébként nálam a piacon elég magas az alsó ára és kevés tétel van kint belőle, így nálam a jelenlegi 325 csp-s induló ár várhatóan emelkedni fog, de nem biztos:)
    Azt tudom tanácsolni, hogy figyeld többször az árak alakulását és ha látod, hogy kevés van belőle és az ár is megfelelő adjál el, ha csökken akár vehetsz is.
    Jó piacozást kívánok.
    PS::) Meghoztad kedvemet az eladáshoz, kiraktam pár köteg juhart én is, kíváncsi leszek rá, hogy sikerül-e ennyiért eladnom:)

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
    HéricsBáró és g.bella kedveli ezt.
  13. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Gyöngy, sikerrel jártál?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia, sajnos nem, beragadt, nem vitték el még, talán a hétvégén majd sikeresebb leszek:)

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Az előbb sikerült lecsapnom 21000 db citromfűre 10 csp/db áron. :eek: Most örül a lelkem, mert rengeteg kell még a gazdakörikhez, de nagyon unom termeszteni.

Update: Ugyanez volt a helyzet a gyömbérnél is. :D

andycyca87, barackmoly, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy más piacokon mi a helyzet, de nálam kezd gond lenni a termékekkel. Alig lehet kapni ananászost, mangós narancsos turmixot, ami van az nagyon drága. Sajnos a többi termékre is ez igaz. Régen volt már műhelyes alapanyag akció? Hiányoznak a növények és fatermések a termékek gyártásához? Nem tudom eldönteni pontosan az okokat. Akinek van elfekvő készlete érdemes most piacra dobni azt hiszem.. Kíváncsi lennék rá, hogy más piacokon is ezt lehet tapasztalni, vagy csak nálam van áruhiány?

zergekutya, HéricsBáró és feki13 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A piacomon mindenből van több tétel. Csökken az áruk.
    A 14-es buszra szoktam fölszállni.

feki13 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia, köszönöm szépen, azt hiszem szeretnék felszállni a buszodra, mert az enyém (7) sajna nem arra jár:)

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy! :)

Nálam napi szinten vannak válságok. Mikor melyik területen. Ma a rövid érésűeknél volt totális csőd. Répa-búza teljesen kiürült, nekem meg szerencsém volt, mert tegnap kipörgött egy 200% termésbónusz, így gyorsan termeltem is és kerestem egy kis aprót.

Ananászos, most pont van, de ő az ami nálam is úgy szokott járni, hogy ha én vennék tuti nincs...Szerintem nagyon sok embernél kezd fogyatkozni a pajta...

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia:)
    Hasonló következtetésre jutottam én is sajnos:(

HéricsBáró kedveli ezt.